idrar da pozitifi görebilir ama ilaçşarın etkisiylede olabiliyormuş benim arkadaşıma öyle bişi olmuştuİdrar yap çıkmazsa erken der üzülmezsin
Aaa tek yumurta ikizimi olcak yoksaKızlar cumartesi kanım 210 ken şimdi 2061 çıktı sizce normal mi tek embriyo
ayyy maşallah normaldir tabi benim aşılama yaptırdığımda ilk değerim 667 çıkmıştı 2 gün sonra 1447 çıkmıştı :) gözün aydın canımKızlar cumartesi kanım 210 ken şimdi 2061 çıktı sizce normal mi tek embriyo
Kana karismadan idarar karismiyor zaten bildigim kadariyla ya resim atabilsem keskeAnladım canım bende bi yerde okumuştum eğer çizgi çıktıysa silikte olsa gebelik olduğu için diye. Çünkü gebelik olmadığı zaman silik falan hiç bişey çıkmaz kontrol çizgisi dışında. En iyisi yarın kan vermen canım. Eğer gebelik varsa. 5. Gün embiryosu kana 6.7. Gün karışıyor 3. Gün embiryosuysa 9.10. Gün beta hcg kana karışıyor diyorlar...
canım rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz kendine dikkat et arasırada olsa uğraArkadaşlar ,
doktordan geliyorum.
tedavim iptal her iki yumurtalığımda da kist oluşmuş, zaten ayrıca çikolata kistimde var.
lucrin diye bir iğne yaptırdı .. en yakın adetini eylül ortasında olabilirsin dedi. geçici menopoz tarzı birşey
benim ihtiyacım varmış.. zaten çiko kistimin baskılanması iyi olurmuş.
çok umutlu konuştu
bu ilaçla ilgili yeni yayınlar varmış . tedavi öncesi kullanırılarak tedavi zamanı geldiğin de baskılandığı için daha iyi sonuçlar alınabilirmiş.
kısmet olursa eylül sonuna doğru ...
ya nasip dedim , ne diyim ..
sizlerde kendinize iyi bakın
dilerim ki gönlünüzde ki herşey hakkınız da hayırlı olsun
gözün aydın canım inşallah rabbim iyi şeyler nasip ederKızlar şimdi çıktım doktordan 21 , 18.5 , 18 , 17.8 olmak üzere 4 yumurta iyi şekilde ilerliyor dediler . Cuma toplama olacak bakalım nasip artık bına da şükür
kötü şeyleri başından def et canım güzel düşün herşey çok güzel olucakBaşlangıcındayım daha fsh yüksekliği çıkıyor yine de az gibi geliyor bana bu ay sadece 7 şuan görünen inşallah kalitelidir
Sevinebilirsin kuzu hayırlisıyla devam etsin inşallah Can'ım gözünaydınKizlar resim yuklendi.ben ikinci inveceik bi cizgi goruyorum.esim hayal goruyorsun diyor.merak ettigim siz gorebiliyormusunuz bide testin kendi cizgisi olabilrmi bu
benimde cuma günü kontrolüm var herhalde o zaman netleşir yum toplama :)Canım nbr bugün nkontrolün vardı dimi nasılgeçti? Benim de bugün kontrolüm vardı sanırım pazar günü yumurtalar toplanır gonal f 112.5 ve orgalutran a devam ediyorum. Cuma günü tekrar kontrol var. Bakalım cuma günü yumurta toplama günü kesinleşir galiba
canım ikinci çizgi çok silik gözün aydın bende ilk aşılamada aynen böyle çıkmıştı sonra kanda değerim 667 çıkmıştıKizlar resim yuklendi.ben ikinci inveceik bi cizgi goruyorum.esim hayal goruyorsun diyor.merak ettigim siz gorebiliyormusunuz bide testin kendi cizgisi olabilrmi bu
Gercekten mi var mi esimle küstum sen gormek istedigin gbi goruyorsun dedi diye :) ay yarin kan vermem lazim hemenSevinebilirsin kuzu hayırlisıyla devam etsin inşallah Can'ım gözünaydın
Canim ozman kanda cikar dimi.bu testin kendi cozgisi olamaz dimi kizlar umutlandim simdi sabah zor ederimcanım ikinci çizgi çok silik gözün aydın bende ilk aşılamada aynen böyle çıkmıştı sonra kanda değerim 667 çıkmıştı
Dondurulmuş 3.gün embriyosu 10.gün yaptığım testle aynı. Benimki birde normal 5 tl lik testti. Seninde tutunmuş maşallah. İnşallah tamamı sağlıklı birşekilde gelir tebrikler canım.Kizlar resim yuklendi.ben ikinci inveceik bi cizgi goruyorum.esim hayal goruyorsun diyor.merak ettigim siz gorebiliyormusunuz bide testin kendi cizgisi olabilrmi bu
Ben gördüm vallaGercekten mi var mi esimle küstum sen gormek istedigin gbi goruyorsun dedi diye :) ay yarin kan vermem lazim hemen
Ya cok duygulandim insallah kanda netlesir varsa.vardir insallah canim dedigin gbiDondurulmuş 3.gün embriyosu 10.gün yaptığım testle aynı. Benimki birde normal 5 tl lik testti. Seninde tutunmuş maşallah. İnşallah tamamı sağlıklı birşekilde gelir tebrikler canım.
Ben 8.günümde kan verdim pozitifti 20 küsurdu. Evde test yaptm çıkmadı. 9.gün sabah yaptım kıl gibi incecikti ama gördüm halada saklıyorum yaptığım bütün testleri. 10.gün dahada belirgindi seninkinin tonlarındaydı. O yüzden gönlünü ferah tut. Artık bütün olumsuzlukları kafandan at ve bunu kıymetini bil. Onu sev konuş. İnan ki psikoloji çok çok önemli.Ya cok duygulandim insallah kanda netlesir varsa.vardir insallah canim dedigin gbi
Allah razi olsun canm icimi rahatlattin.umarim kandada gorurumBen 8.günümde kan verdim pozitifti 20 küsurdu. Evde test yaptm çıkmadı. 9.gün sabah yaptım kıl gibi incecikti ama gördüm halada saklıyorum yaptığım bütün testleri. 10.gün dahada belirgindi seninkinin tonlarındaydı. O yüzden gönlünü ferah tut. Artık bütün olumsuzlukları kafandan at ve bunu kıymetini bil. Onu sev konuş. İnan ki psikoloji çok çok önemli.
Aaa canım bende gördüm allahım inşaallah hamilesindir nolurKizlar resim yuklendi.ben ikinci inveceik bi cizgi goruyorum.esim hayal goruyorsun diyor.merak ettigim siz gorebiliyormusunuz bide testin kendi cizgisi olabilrmi bu
Insallah insallah canimAaa canım bende gördüm allahım inşaallah hamilesindir nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?