2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Kızlar cumartesi kanım 210 ken şimdi 2061 çıktı sizce normal mi tek embriyo
ayyy maşallah normaldir tabi benim aşılama yaptırdığımda ilk değerim 667 çıkmıştı 2 gün sonra 1447 çıkmıştı :) gözün aydın canım

Kana karismadan idarar karismiyor zaten bildigim kadariyla ya resim atabilsem keske

canım rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz kendine dikkat et arasırada olsa uğra

Kizlar resim yuklendi.ben ikinci inveceik bi cizgi goruyorum.esim hayal goruyorsun diyor.merak ettigim siz gorebiliyormusunuz bide testin kendi cizgisi olabilrmi bu

Eklentiler

• Screenshot_20160720-215829.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 57
Kizlar resim yuklendi.ben ikinci inveceik bi cizgi goruyorum.esim hayal goruyorsun diyor.merak ettigim siz gorebiliyormusunuz bide testin kendi cizgisi olabilrmi bu
Sevinebilirsin kuzu hayırlisıyla devam etsin inşallah Can'ım gözünaydın

benimde cuma günü kontrolüm var herhalde o zaman netleşir yum toplama :)

canım ikinci çizgi çok silik gözün aydın bende ilk aşılamada aynen böyle çıkmıştı sonra kanda değerim 667 çıkmıştı

Dondurulmuş 3.gün embriyosu 10.gün yaptığım testle aynı. Benimki birde normal 5 tl lik testti. Seninde tutunmuş maşallah. İnşallah tamamı sağlıklı birşekilde gelir tebrikler canım.

Dondurulmuş 3.gün embriyosu 10.gün yaptığım testle aynı. Benimki birde normal 5 tl lik testti. Seninde tutunmuş maşallah. İnşallah tamamı sağlıklı birşekilde gelir tebrikler canım.
Ya cok duygulandim insallah kanda netlesir varsa.vardir insallah canim dedigin gbi

Ya cok duygulandim insallah kanda netlesir varsa.vardir insallah canim dedigin gbi
Ben 8.günümde kan verdim pozitifti 20 küsurdu. Evde test yaptm çıkmadı. 9.gün sabah yaptım kıl gibi incecikti ama gördüm halada saklıyorum yaptığım bütün testleri. 10.gün dahada belirgindi seninkinin tonlarındaydı. O yüzden gönlünü ferah tut. Artık bütün olumsuzlukları kafandan at ve bunu kıymetini bil. Onu sev konuş. İnan ki psikoloji çok çok önemli.

Allah razi olsun canm icimi rahatlattin.umarim kandada gorurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…