2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

benimde cuma günü kontrolüm var herhalde o zaman netleşir yum toplama :)
Evet canım cuma ola Hayır ola inşaallah tedavilerimiz iyi şekilde ilerler senin yumurta büyüklükleri ne kadar büyümüş canım... benim en büyüğü 15 mm idi pazar günü toplanır galiba

Gercekten mi var mi esimle küstum sen gormek istedigin gbi goruyorsun dedi diye :) ay yarin kan vermem lazim hemen
Bak annesi , mucizeler hep böyle ansızın gelir . O kadar yumurtadan niye biri döllendi diye kahrettin , bir tanesi var 2. Gün niye transfer edildi kalitesiz bu dedin ama o inatla bak anne ben bu ay senle olacağım dedi . Şimdiden gözün aydın . Darısı başımıza

haklisin galiba canim allahim insallah banada sizlerede isteyen herkwse hayirli evlatlar nasip etim

Canim ozman kanda cikar dimi.bu testin kendi cozgisi olamaz dimi kizlar umutlandim simdi sabah zor ederim
evet canım benim öyle olmuştu :) bizde sabahı zor yapmıştık eşimle ama benim üzücü bitmişti kalp atışalrından sonra 11 haftalıkken kalp atışları durmuştu rabbim inşallah sana en iyisini nasip eder sağlıkla ucağına alırsın :)

Evet canım cuma ola Hayır ola inşaallah tedavilerimiz iyi şekilde ilerler senin yumurta büyüklükleri ne kadar büyümüş canım... benim en büyüğü 15 mm idi pazar günü toplanır galiba
biz geçen hafta perşembe günü başladık p.tesi kontrolde 2 tane 9 mm lik var dedi şimdi cuma tekrardan bakıcak bakalım ne kadar büyümüş kaç tane olmuş onu söylicek

UZUN PROTOKOL NEDİR
KISA PROTOKOL NEDİR

KISMETSE BEN İLK DEFA BU AY BAŞLICAM
Canim ben ilk tedavim kısa protokol yapıldı. İlki negatif olduğu için bu defa doktor uzun protokol uyguliycak. İkisi arasındaki fark bildiğim kadarıyla şu. J
Kısa protokol adetin iki yada üçüncü günü başlıyor. Uzun ise adetin 21. Günü başlıyor. Yumurtaları kontrol altında tutmak için bi dahaki adete kadar iğne yapılıyor. Adet olunca asıl tedavi ve iğneler ozaman başlıyor . Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah tedavin güzel ilerler ve ilk seferde bebeğini kucağına alırsın

biz geçen hafta perşembe günü başladık p.tesi kontrolde 2 tane 9 mm lik var dedi şimdi cuma tekrardan bakıcak bakalım ne kadar büyümüş kaç tane olmuş onu söylicek
Anladım canım inşaallah canım kaliteli olsunlar eyeter sayısı falan hiç önemli değilmiş bu süreçte onu anladım bir tane olsun kaliteli olsun diğer tedavilerde sayı iyi kaliteli embiryo olur dedim ama hep ikinci kalite oldu. Insaalah kaliteli embiryolarimiz olur Rabbim çıktığımız bu yolda yüzümüzü güldürsün inşaallah

amin canım bu benim tüp bebekte ilk deneyimim ilk kontrolde 2 tane 9mm olması normal mi dedim doktora normal dedi cuma yine görüşelim dedi

Benim de önce leke şeklinde geliyor hemsireye sordum tam kan gelince sayacaksin ilk günü dedi

U
Hayırlısı olsun canım sen gönlünü ferah tut.inşallah güzel haberlerini alırız

Yaptirdin mi kan testini canım merak ettim idrar testin silik çıkmış hadi inşallah hayırlı olsun.

Kizlar resim yuklendi.ben ikinci inveceik bi cizgi goruyorum.esim hayal goruyorsun diyor.merak ettigim siz gorebiliyormusunuz bide testin kendi cizgisi olabilrmi bu
Hayırlı olsun canım silik çizgi var yani görünüyor inşallah kanda da görürsün herşey güzelce ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…