- 22 Haziran 2016
- 819
- 677
- 103
- 41
Canım silik gördüm ben de :) yarın inşallah kanda çıkar tam seviniriz.Kizlar resim yuklendi.ben ikinci inveceik bi cizgi goruyorum.esim hayal goruyorsun diyor.merak ettigim siz gorebiliyormusunuz bide testin kendi cizgisi olabilrmi bu
Evet canım cuma ola Hayır ola inşaallah tedavilerimiz iyi şekilde ilerlerbenimde cuma günü kontrolüm var herhalde o zaman netleşir yum toplama :)
İnşallah canım :)Hayırlı olsun tedavin canım inşaallah herşey yolunda gider sonunda yüzümüz güler inşaallah
Can'ım bugün son doz iğnelerimi vurdum akşam 11 de de çatlatma iğnemi vuruldumIgnelere devam etcenmi yarin icin canim birde catlama igneni nezaman vurulacaksin benimde bikac gun icinde yumurtalarim toplanacakta
Hadi hayirlisi ozman cuma 10 da ordasinCan'ım bugün son doz iğnelerimi vurdum akşam 11 de de çatlatma iğnemi vuruldum
Bak annesi , mucizeler hep böyle ansızın gelir . O kadar yumurtadan niye biri döllendi diye kahrettin , bir tanesi var 2. Gün niye transfer edildi kalitesiz bu dedin ama o inatla bak anne ben bu ay senle olacağım dedi . Şimdiden gözün aydın . Darısı başımızaGercekten mi var mi esimle küstum sen gormek istedigin gbi goruyorsun dedi diye :) ay yarin kan vermem lazim hemen
Evet cuma 10 da ordayız Can'ımHadi hayirlisi ozman cuma 10 da ordasin
haklisin galiba canim allahim insallah banada sizlerede isteyen herkwse hayirli evlatlar nasip etimBak annesi , mucizeler hep böyle ansızın gelir . O kadar yumurtadan niye biri döllendi diye kahrettin , bir tanesi var 2. Gün niye transfer edildi kalitesiz bu dedin ama o inatla bak anne ben bu ay senle olacağım dedi . Şimdiden gözün aydın . Darısı başımıza
evet canım benim öyle olmuştu :) bizde sabahı zor yapmıştık eşimle ama benim üzücü bitmişti kalp atışalrından sonra 11 haftalıkken kalp atışları durmuştu rabbim inşallah sana en iyisini nasip eder sağlıkla ucağına alırsın :)Canim ozman kanda cikar dimi.bu testin kendi cozgisi olamaz dimi kizlar umutlandim simdi sabah zor ederim
biz geçen hafta perşembe günü başladık p.tesi kontrolde 2 tane 9 mm lik var dedi şimdi cuma tekrardan bakıcak bakalım ne kadar büyümüş kaç tane olmuş onu söylicekEvet canım cuma ola Hayır ola inşaallah tedavilerimiz iyi şekilde ilerlersenin yumurta büyüklükleri ne kadar büyümüş canım... benim en büyüğü 15 mm idi pazar günü toplanır galiba
Sagol canim bende yarin kontrole gitcem tekrar belli olcak bakalim..Can'ım bugün son doz iğnelerimi vurdum akşam 11 de de çatlatma iğnemi vuruldum
Canim ben ilk tedavim kısa protokol yapıldı. İlki negatif olduğu için bu defa doktor uzun protokol uyguliycak. İkisi arasındaki fark bildiğim kadarıyla şu. JUZUN PROTOKOL NEDİR
KISA PROTOKOL NEDİR
KISMETSE BEN İLK DEFA BU AY BAŞLICAM
Anladım canım inşaallah canım kaliteli olsunlar eyeter sayısı falan hiç önemli değilmiş bu süreçte onu anladım bir tane olsun kaliteli olsun diğer tedavilerde sayı iyi kaliteli embiryo olur dedim ama hep ikinci kalite oldu. Insaalah kaliteli embiryolarimiz olur Rabbim çıktığımız bu yolda yüzümüzü güldürsün inşaallahbiz geçen hafta perşembe günü başladık p.tesi kontrolde 2 tane 9 mm lik var dedi şimdi cuma tekrardan bakıcak bakalım ne kadar büyümüş kaç tane olmuş onu söylicek
amin canım bu benim tüp bebekte ilk deneyimim ilk kontrolde 2 tane 9mm olması normal mi dedim doktora normal dedi cuma yine görüşelim dediAnladım canım inşaallah canım kaliteli olsunlar eyeter sayısı falan hiç önemli değilmiş bu süreçte onu anladım bir tane olsun kaliteli olsun diğer tedavilerde sayı iyi kaliteli embiryo olur dedim ama hep ikinci kalite oldu. Insaalah kaliteli embiryolarimiz olur Rabbim çıktığımız bu yolda yüzümüzü güldürsün inşaallah
Benim de önce leke şeklinde geliyor hemsireye sordum tam kan gelince sayacaksin ilk günü dedikızlar merhabalar bir sorum olacak, 2 gündür lekelenmelerim vardı, şimdi kırmızılar gelmeye başladı, 2. ya da 3. gün muayene olup tedaviye başlamak gerekli, sizce 2. günüm hangi gün olmuş olacak?
sanırım perşembe sabahı gitmem daha uygun olacak, kafam karıştı :/
Hayırlısı olsun canım sen gönlünü ferah tut.inşallah güzel haberlerini alırızArkadaşlar ,
doktordan geliyorum.
tedavim iptal her iki yumurtalığımda da kist oluşmuş, zaten ayrıca çikolata kistimde var.
lucrin diye bir iğne yaptırdı .. en yakın adetini eylül ortasında olabilirsin dedi. geçici menopoz tarzı birşey
benim ihtiyacım varmış.. zaten çiko kistimin baskılanması iyi olurmuş.
çok umutlu konuştu
bu ilaçla ilgili yeni yayınlar varmış . tedavi öncesi kullanırılarak tedavi zamanı geldiğin de baskılandığı için daha iyi sonuçlar alınabilirmiş.
kısmet olursa eylül sonuna doğru ...
ya nasip dedim , ne diyim ..
sizlerde kendinize iyi bakın
dilerim ki gönlünüzde ki herşey hakkınız da hayırlı olsun
Evet öyle canım. Ben dün gittim ve başladık Allah'ın izniyle.Benim de önce leke şeklinde geliyor hemsireye sordum tam kan gelince sayacaksin ilk günü dedi
bende gördüm canım hayırlı olsunKizlar resim yuklendi.ben ikinci inveceik bi cizgi goruyorum.esim hayal goruyorsun diyor.merak ettigim siz gorebiliyormusunuz bide testin kendi cizgisi olabilrmi bu
Hayırlı olsun canım silik çizgi var yani görünüyor inşallah kanda da görürsün herşey güzelce ilerlerKizlar resim yuklendi.ben ikinci inveceik bi cizgi goruyorum.esim hayal goruyorsun diyor.merak ettigim siz gorebiliyormusunuz bide testin kendi cizgisi olabilrmi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?