Insallah canim bi iki saat sonra gderim yazarim sizeHayırlı olsun canım silik çizgi var yani görünüyor inşallah kanda da görürsün herşey güzelce ilerler
Sagol canim insallah vardir.en onemlisi varsada saglikli gebeliktir insbende gördüm canım hayırlı olsun
Evet kontrol oldum 10-11-13 lük 6 yumi var şuan gonal f 200, menagon ve orgalutran devam cuma kontrol var o zaman belli olur artık toplama. dediğin gibi pazar yada pazartesi olabilirCanım nbr bugün nkontrolün vardı dimi nasılgeçti? Benim de bugün kontrolüm vardı sanırım pazar günü yumurtalar toplanır gonal f 112.5 ve orgalutran a devam ediyorum. Cuma günü tekrar kontrol var. Bakalım cuma günü yumurta toplama günü kesinleşir galiba
Evet ben de çok heyecanliyim :)) ilk muayaneni oldun mu canım kaç yumurta görüldüKumral-ada başladım evet, karşılaşırız inşallah canım :)
cumartesi kontrol olacak, çok heyecanlı :)
Evet ben de çok heyecanliyim :)) ilk muayaneni oldun mu canım kaç yumurta görüldü
Senden haber bekliyorum Can'ım hayırli haberlerle gel inşallahSagol canim insallah vardir.en onemlisi varsada saglikli gebeliktir ins
Prolaktin biraz yüksek gibi ama referans aralığı merkezden merkeze değişir .canım yumurta sayılarını sormak aklıma gelmedi, bilemiyorum inan ki.
fsh 8,38 e2 34,11 lh 7,82 progest.0,376 tsh 2,76 prolaktin 41,39 hormonlarım böyleymiş canım.
yüksek canım, onun için parlodel başlattılar.Prolaktin biraz yüksek gibi ama referans aralığı merkezden merkeze değişir .
Insallah canim kani verdim ama 4 de cikacakmisSenden haber bekliyorum Can'ım hayırli haberlerle gel inşallah
Verdim sonucu bekliyorum canmShahida canım naptın?
Hadi hayirli haberlele insallah bizlerede umut ol ...Verdim sonucu bekliyorum canm
Hadi hayırlısı özel hastane mi yoksa devlet mi aslında 1 saatte çıkar sonuç ama hadi bekleyeceğiz artıkInsallah canim kani verdim ama 4 de cikacakmis
Ozel hastane daha oncede yaptrdim burda yine 45 dk falan aliyodum hemenHadi hayırlısı özel hastane mi yoksa devlet mi aslında 1 saatte çıkar sonuç ama hadi bekleyeceğiz artık
İgnelere de başladın mi canımpeki .yüksek canım, onun için parlodel başlattılar.
dün başladım canım, puregon 175 kullanıyorum.İgnelere de başladın mi canımpeki .
Dozunda yüksek değil o zaman yumurta rezervin iyi canim masallah . İlaç parası da çok tutmaz sanırımdün başladım canım, puregon 175 kullanıyorum.
amh. mayıs ayında yaptırmıştım 4,5 idi canım, bakalım nasıl olacak, başarılı olalım da inşallah. astenozoospermi var, morfoloji %2.Dozunda yüksek değil o zaman yumurta rezervin iyi canim masallah . İlaç parası da çok tutmaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?