- 9 Nisan 2015
- 898
- 2.419
- 63
- 38
Canım seni merak ediyrm inşallah güzel haberlerle gel biZe umut ol.. Buarada 2. Çizgiyi bende gördüm :)Ozel hastane daha oncede yaptrdim burda yine 45 dk falan aliyodum hemen
Kizlar 96.14 cikti şok oldum cok tuaf hissediyorum suan.rabbim sizlerede nasip etsim insallah olumsuz dusunmeyin olmasa benim olmazdi 1 yumurta dollendi 2.gune transfer edildi doktor bile sansi daha dusuk dedi.
maşallah rabbims ağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim isteyen herkese yanında da bana nasip etsin çok amin..Kizlar 96.14 cikti şok oldum cok tuaf hissediyorum suan.rabbim sizlerede nasip etsim insallah olumsuz dusunmeyin olmasa benim olmazdi 1 yumurta dollendi 2.gune transfer edildi doktor bile sansi daha dusuk dedi.
Bizimde aynı morfoloji % 1 . Amh çok güzel maşallahamh. mayıs ayında yaptırmıştım 4,5 idi canım, bakalım nasıl olacak, başarılı olalım da inşallah. astenozoospermi var, morfoloji %2.
Canım maşallah çok sevindim darısı bizim başımıza artık hangi merkezde tedavi oldunKizlar 96.14 cikti şok oldum cok tuaf hissediyorum suan.rabbim sizlerede nasip etsim insallah olumsuz dusunmeyin olmasa benim olmazdi 1 yumurta dollendi 2.gune transfer edildi doktor bile sansi daha dusuk dedi.
c oook sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlar 96.14 cikti şok oldum cok tuaf hissediyorum suan.rabbim sizlerede nasip etsim insallah olumsuz dusunmeyin olmasa benim olmazdi 1 yumurta dollendi 2.gune transfer edildi doktor bile sansi daha dusuk dedi.
Canım üzülme Insaalah herşey yoluna girer. E2 değeri kullandığımız yumurta uyarıcı ilaçla alakalı tatlım yani 5000 e geldiği zaman yumurtalar toplanıryor o yüzden her muayeneye gittiğimiz zaman tahlil istiyorlar kiminin aşırı yükseldiği zaman ilaç dozunu azaltıyorlar kimininde yavaş yavaş yükseldiği zaman ilaç dozu yükseltiliyor. Senin ilaç dozunu yükseltiler mi canım inşaallah iptal olmaz değerin yükselmiştirMrb kızlar lütfen bilgisi olan yazsın cok kotuyum...
2 negatif asılamadan sonra tüp bebek yapmaya karar verdık suan tedavideyim 8. Gunum yumurta uyarıcı igne (puregon) alıyorum bide cetrotide ve surekli e2 hormonuna bakılıyor 2 gundur düşüşte yükselmesi gerekiyormuş tedavi iptal olabilirmiş buna bi cozum yolu bulanamazmi yarın son kez bakılacak karar verilecek ya hep boyle devam ederse tüp bebek bile yapamayacak mıyım ? Napıcam ben suan cok kötüyüm pko da var nolcak bilmiyorum
pko sında yumurtalama azligimi çokluğunu var. kac yumurta gozukuyoduMrb kızlar lütfen bilgisi olan yazsın cok kotuyum...
2 negatif asılamadan sonra tüp bebek yapmaya karar verdık suan tedavideyim 8. Gunum yumurta uyarıcı igne (puregon) alıyorum bide cetrotide ve surekli e2 hormonuna bakılıyor 2 gundur düşüşte yükselmesi gerekiyormuş tedavi iptal olabilirmiş buna bi cozum yolu bulanamazmi yarın son kez bakılacak karar verilecek ya hep boyle devam ederse tüp bebek bile yapamayacak mıyım ? Napıcam ben suan cok kötüyüm pko da var nolcak bilmiyorum
Kactane gorundugunu bilmiyorum fazlaca oluyo asırı uyarılıyopko sında yumurtalama azligimi çokluğunu var. kac yumurta gozukuyodu
Maşallah Can'ım benim maşallah . Rabbim ol dedi oldu İnşallah sağlıkla devam ederKizlar 96.14 cikti şok oldum cok tuaf hissediyorum suan.rabbim sizlerede nasip etsim insallah olumsuz dusunmeyin olmasa benim olmazdi 1 yumurta dollendi 2.gune transfer edildi doktor bile sansi daha dusuk dedi.
Canım başka doktor başlanmış tedaviye devam eder mi bilmem ama e2 değerin kaç şuan her bir durumu yeni doktora aktarmak lazım kendi doktoruna devam etmen daha sağlıklı olur yani Insaalah iptal olmaz canımKızlar iptal etmek istemiyorum drum dunden razı istıyolarsa bugun iptal etsınler demiş yada son kez yarın bakalım yani bu saatten sonra baska dra gorunsem bişey degişir mi
Kuzum darisi basina insallahyaa :)
nasıl sevindim anlatamam, gözlerim doldu. inşallah sağlıkla devam eder ve kucağına alırsın bebeğini.
1900 lerde bana soylenen buKendi drum iptal etmek istiyor butun testlerimi alsam falan simdi bu neydi saskınım ne umutlarla bu yola gırdık somurulduk
amin canım, tüm isteyenlerin, tüm çabalayanların başına inşallah.Kuzum darisi basina insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?