2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Kizlar 96.14 cikti şok oldum cok tuaf hissediyorum suan.rabbim sizlerede nasip etsim insallah olumsuz dusunmeyin olmasa benim olmazdi 1 yumurta dollendi 2.gune transfer edildi doktor bile sansi daha dusuk dedi.

yaa :)
nasıl sevindim anlatamam, gözlerim doldu. inşallah sağlıkla devam eder ve kucağına alırsın bebeğini.

Kizlar 96.14 cikti şok oldum cok tuaf hissediyorum suan.rabbim sizlerede nasip etsim insallah olumsuz dusunmeyin olmasa benim olmazdi 1 yumurta dollendi 2.gune transfer edildi doktor bile sansi daha dusuk dedi.
maşallah rabbims ağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim isteyen herkese yanında da bana nasip etsin çok amin..

Mrb kızlar lütfen bilgisi olan yazsın cok kotuyum...
2 negatif asılamadan sonra tüp bebek yapmaya karar verdık suan tedavideyim 8. Gunum yumurta uyarıcı igne (puregon) alıyorum bide cetrotide ve surekli e2 hormonuna bakılıyor 2 gundur düşüşte yükselmesi gerekiyormuş tedavi iptal olabilirmiş buna bi cozum yolu bulanamazmi yarın son kez bakılacak karar verilecek ya hep boyle devam ederse tüp bebek bile yapamayacak mıyım ? Napıcam ben suan cok kötüyüm pko da var nolcak bilmiyorum

Canım maşallah çok sevindim darısı bizim başımıza artık hangi merkezde tedavi oldun

Canım üzülme Insaalah herşey yoluna girer. E2 değeri kullandığımız yumurta uyarıcı ilaçla alakalı tatlım yani 5000 e geldiği zaman yumurtalar toplanıryor o yüzden her muayeneye gittiğimiz zaman tahlil istiyorlar kiminin aşırı yükseldiği zaman ilaç dozunu azaltıyorlar kimininde yavaş yavaş yükseldiği zaman ilaç dozu yükseltiliyor. Senin ilaç dozunu yükseltiler mi canım inşaallah iptal olmaz değerin yükselmiştir

pko sında yumurtalama azligimi çokluğunu var. kac yumurta gozukuyodu

112,5 la devam edıyolar bazen 75 e dusuruyolar bugun 112,5 vurup yarın baktırcam yani bilmiyorum bu nasıl bi şanszlık okadar hormonu bosunamı yedım simdi ben cok uzgunum

Maşallah Can'ım benim maşallah . Rabbim ol dedi oldu İnşallah sağlıkla devam eder

Allahrazi olsun hepinizden.insallah degerim katlanir doktor onemli olan o dedi.cumartesi kan verecegim.eurofertil istanbul alev ozaydi doktorum

Kızlar iptal etmek istemiyorum drum dunden razı istıyolarsa bugun iptal etsınler demiş yada son kez yarın bakalım yani bu saatten sonra baska dra gorunsem bişey degişir mi

Kızlar iptal etmek istemiyorum drum dunden razı istıyolarsa bugun iptal etsınler demiş yada son kez yarın bakalım yani bu saatten sonra baska dra gorunsem bişey degişir mi
Canım başka doktor başlanmış tedaviye devam eder mi bilmem ama e2 değerin kaç şuan her bir durumu yeni doktora aktarmak lazım kendi doktoruna devam etmen daha sağlıklı olur yani Insaalah iptal olmaz canım

Kendi deum iptal etmek istiyor butun testlerimi alsam falan simdi bu neydi saskınım ne umutlarla bu yola gırdık somurulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…