2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Pembe ucurtma oldunmu adet bak bugun veya yarin ol mutlaka pazartesi birlikte baslayacagiz insallah.sabah 11 randevum.buarada kizlar baska bir arkadsimda bahcecide basladi amh testi istemisler bi merkez amh testi istrmiyorsa uzak durun ondan demis birde.benden istemediler

Ben de Pko yum, ohss olmaktan da korkuyorum, kaç tane dondurulmuş oldu sizin, inşallah sonucu güzel olsun sağlıkla doğsun bebeğiniz.
Pet dolmadı sadece kahverengi lekelerin ardından kırmızılar geldi ama çok az.
Bol şans dilerim :)

Canım daha olmadım ben, herhalde bu akşam olur diye düşünüyorum inşallah beraber başlarız :)
Ben önceden başka bir dr. Gidiyordum, amh istemedi ama hiç bir hormon tahlili istemedi, muayenehane idi, bayağı boşuna oyalandım orada.
Sonra kendim devlet hastanesinde yaptırmıştım amh. Ve diğer 3. Gün hormonları için olan testleri.
Merkezi değil de doktoru araştırsan? Onunla ilgili yorumlar önemli, başarısız diye nitelendirmek çok doğru değil bence. Bahçeci için de çok iyi ve çok da kötü yorumlar var, biraz da nasip bence canım inşallah Allah kolaylıklar versin tüm çabalayanlara.

Ohss pkolulardami oluyor kizlar.buarda kilo aliniyormu mutlaka ya.

Amin canim.haklisin doktor merkez bunlar bunlar tabiki etkili ama biraz da sans kader.amh arkdstan istediler ama yasi 36 yaslada ilgili sanirim.bende kucuk degilmde 30 olucam.sizin yaslar kac buarada

ayy ins canim hepimizin sonucu pozitif olsun ins. 16 tane dondurulmuş embiyom var hayırlısı

Benim hem gecikti nem lekelenme oldu sonradan oldum.tamamen stresten canim

Insallah canim insallah.kedileri direkmi donduruyor kizlar nasil oluyor
Birde embriyo bi veya iki transferden bahsediyorlar.ona.doktorumuzmu karar verecek
direk mi derken anlamadım canim orayı. embiyo transfer sayısında doktorun karar veriyo yaşına daha önce tedavi durumuna göre. mesela benim 2 tup bebeğim. 2 tane transferim olucak.

direk mi derken anlamadım canim orayı. embiyo transfer sayısında doktorun karar veriyo yaşına daha önce tedavi durumuna göre. mesela benim 2 tup bebeğim. 2 tane transferim olucak.
Yani transferden sonra kalan yumurta varsa merkez kendisi dondurmuyordur dimi teklif ediyorlardir ucret karsiligi.yasin kac canim.ben iki embriyo istedim diyelim benim secimimi dikkate aliyorlarmi

Yani transferden sonra kalan yumurta varsa merkez kendisi dondurmuyordur dimi teklif ediyorlardir ucret karsiligi.yasin kac canim.ben iki embriyo istedim diyelim benim secimimi dikkate aliyorlarmi
canim kaliteli y umurtan varsa çoğu merkez teklif ediyo donduralim mi diye ewt ücret karşılığı. yasim 32. bana doktorum hep tek koycaz diyordu bende taze embiyo transferi diyorum. ohss dolayı transferimi yapmiycam dediginde çok üzülmüştüm. ve bir dahaki kontrole gittiğimde ( seni uzdum simdi sevindireyim) 2 tane koyacagim dedi. bende son oldum

Ay insallah canim busefer olacak.temmuz sonu demi daha zamanda gecmez sana ben surda iki uc gun bekleyemiyorum

Aynen oyle canim.bende katiliyorum bu kaniya.ben 3 yil boyunca doktor doktor gezdim hepsi sebepsiz dedi.2 asilama yapildi tabiki negatif.sonra universiteye gitmeye karar verdim.direk amh istediler.tabi benim yyerlerde geziyo.erken menapoza giriyormusum meger.okadar ilaci asilamayi bosuna yapmislar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…