Ben de Pko yum, ohss olmaktan da korkuyorum, kaç tane dondurulmuş oldu sizin, inşallah sonucu güzel olsun sağlıkla doğsun bebeğiniz.ben izmir de medikal park da tedavi görüyorum. geçen ay yumurtalarim toplandi. pko yum ben aşırı yumurta olduğu için ohss oldum ve yumurtalar toplanildi. kismetse temmuzda transferim olucak. bu arada benim hastanede çalışıyor bayramda.
stres çok etkiliyo arkadasim. bide adetin lekelenmemiydi yoksa 1 pet falan doldumu? bunun bilgisini verdi mi?
Canım daha olmadım ben, herhalde bu akşam olur diye düşünüyorum inşallah beraber başlarız :)Pembe ucurtma oldunmu adet bak bugun veya yarin ol mutlaka pazartesi birlikte baslayacagiz insallah.sabah 11 randevum.buarada kizlar baska bir arkadsimda bahcecide basladi amh testi istemisler bi merkez amh testi istrmiyorsa uzak durun ondan demis birde.benden istemediler
yumuslarim toplandi ohss olduğum için transfer temmuza kaldı.Tedekkurler canim allah razi olsun.sonucun neoldu peki
Ohss pkolulardami oluyor kizlar.buarda kilo aliniyormu mutlaka ya.Ben de Pko yum, ohss olmaktan da korkuyorum, kaç tane dondurulmuş oldu sizin, inşallah sonucu güzel olsun sağlıkla doğsun bebeğiniz.
Pet dolmadı sadece kahverengi lekelerin ardından kırmızılar geldi ama çok az.
Bol şans dilerim :)
Amin canim.haklisin doktor merkez bunlar bunlar tabiki etkili ama biraz da sans kader.amh arkdstan istediler ama yasi 36 yaslada ilgili sanirim.bende kucuk degilmde 30 olucam.sizin yaslar kac buaradaCanım daha olmadım ben, herhalde bu akşam olur diye düşünüyorum inşallah beraber başlarız :)
Ben önceden başka bir dr. Gidiyordum, amh istemedi ama hiç bir hormon tahlili istemedi, muayenehane idi, bayağı boşuna oyalandım orada.
Sonra kendim devlet hastanesinde yaptırmıştım amh. Ve diğer 3. Gün hormonları için olan testleri.
Merkezi değil de doktoru araştırsan? Onunla ilgili yorumlar önemli, başarısız diye nitelendirmek çok doğru değil bence. Bahçeci için de çok iyi ve çok da kötü yorumlar var, biraz da nasip bence canım inşallah Allah kolaylıklar versin tüm çabalayanlara.
ayy ins canim hepimizin sonucu pozitif olsun ins. 16 tane dondurulmuş embiyom var hayırlısıBen de Pko yum, ohss olmaktan da korkuyorum, kaç tane dondurulmuş oldu sizin, inşallah sonucu güzel olsun sağlıkla doğsun bebeğiniz.
Benim hem gecikti nem lekelenme oldu sonradan oldum.tamamen stresten canimBen de Pko yum, ohss olmaktan da korkuyorum, kaç tane dondurulmuş oldu sizin, inşallah sonucu güzel olsun sağlıkla doğsun bebeğiniz.
Insallah canim insallah.kedileri direkmi donduruyor kizlar nasil oluyorayy ins canim hepimizin sonucu pozitif olsun ins. 16 tane dondurulmuş embiyom var hayırlısı
pko lilerOhss pkolulardami oluyor kizlar.buarda kilo aliniyormu mutlaka ya.
ewet canim ohss pko da oluyor. çok yumurta olduğu için ve alınan yumurtaların yetine sivi biriktiği için ödem oluyo ve tardida 3 le 4 kilo fazla cikiyo benimOhss pkolulardami oluyor kizlar.buarda kilo aliniyormu mutlaka ya.
direk mi derken anlamadım canim orayı. embiyo transfer sayısında doktorun karar veriyo yaşına daha önce tedavi durumuna göre. mesela benim 2 tup bebeğim. 2 tane transferim olucak.Insallah canim insallah.kedileri direkmi donduruyor kizlar nasil oluyor
Birde embriyo bi veya iki transferden bahsediyorlar.ona.doktorumuzmu karar verecek
Anladim canim.neyse yeterki olsunda kilo skinti degil.pko liler
ewet canim ohss pko da oluyor. çok yumurta olduğu için ve alınan yumurtaların yetine sivi biriktiği için ödem oluyo ve tardida 3 le 4 kilo fazla cikiyo benim
aynen bu dönemde kilo yu sıkıntı yapamicam. sonuç olumlu olsunda gerusi önemli degilAnladim canim.neyse yeterki olsunda kilo skinti degil.
Yani transferden sonra kalan yumurta varsa merkez kendisi dondurmuyordur dimi teklif ediyorlardir ucret karsiligi.yasin kac canim.ben iki embriyo istedim diyelim benim secimimi dikkate aliyorlarmidirek mi derken anlamadım canim orayı. embiyo transfer sayısında doktorun karar veriyo yaşına daha önce tedavi durumuna göre. mesela benim 2 tup bebeğim. 2 tane transferim olucak.
canim kaliteli y umurtan varsa çoğu merkez teklif ediyo donduralim mi diye ewt ücret karşılığı. yasim 32. bana doktorum hep tek koycaz diyordu bende taze embiyo transferi diyorum. ohss dolayı transferimi yapmiycam dediginde çok üzülmüştüm. ve bir dahaki kontrole gittiğimde ( seni uzdum simdi sevindireyim) 2 tane koyacagim dedi. bende son oldumYani transferden sonra kalan yumurta varsa merkez kendisi dondurmuyordur dimi teklif ediyorlardir ucret karsiligi.yasin kac canim.ben iki embriyo istedim diyelim benim secimimi dikkate aliyorlarmi
Ay insallah canim busefer olacak.temmuz sonu demi daha zamanda gecmez sana ben surda iki uc gun bekleyemiyorumcanim kaliteli y umurtan varsa çoğu merkez teklif ediyo donduralim mi diye ewt ücret karşılığı. yasim 32. bana doktorum hep tek koycaz diyordu bende taze embiyo transferi diyorum. ohss dolayı transferimi yapmiycam dediginde çok üzülmüştüm. ve bir dahaki kontrole gittiğimde ( seni uzdum simdi sevindireyim) 2 tane koyacagim dedi. bende son oldum
Aslında önemli birbirin yoktu sperm sayısı az ve ben bir dış gebelik geçirdim bir kürtaj kalp atışı olmadığı içinCanim sizde sorun neydi?
Transfer nezman olcak canimAslında önemli birbirin yoktu sperm sayısı az ve ben bir dış gebelik geçirdim bir kürtaj kalp atışı olmadığı için
Amin canimm.insallah hepimiz icin hayirli olur.rabbim kimselerin kucagini bos birakmasin..Olsun canim bidahaki ay yaptrirsin hayorlisi olsun
Aynen oyle canim.bende katiliyorum bu kaniya.ben 3 yil boyunca doktor doktor gezdim hepsi sebepsiz dedi.2 asilama yapildi tabiki negatif.sonra universiteye gitmeye karar verdim.direk amh istediler.tabi benim yyerlerde geziyo.erken menapoza giriyormusum meger.okadar ilaci asilamayi bosuna yapmislar..Pembe ucurtma oldunmu adet bak bugun veya yarin ol mutlaka pazartesi birlikte baslayacagiz insallah.sabah 11 randevum.buarada kizlar baska bir arkadsimda bahcecide basladi amh testi istemisler bi merkez amh testi istrmiyorsa uzak durun ondan demis birde.benden istemediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?