2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

bizde de astenozoospermi var hareket sorunu spermlerde, morfoloji de %2, bende de pko. daha önce femara-fostimonla yumurta büyüdü ama hiç döllenemedi, aşılama denemedik vakit daha da kaybetmeden tüp bebeğe yöneldik canım ilk deneme olacak.

Evet canım yolu yarıladık inşallah bundan sonra daha heyecanlı günler başlayacak. Tedaviye başlayınca devamı geliyor sayılı günler geçiyor senin de geçer günler bi bakmışız burda hamileyim yazıları yazmaya başlamisiz inşallah o günleri de Rabbim nasip eder

Canım Ne yaptın gittin mi doktora

canim ne dedi peki doktorun? başka merkez varmi yakınlarda bugün hemen gidip bi görüşme yapsaydin?
Pko var o yuzden e2 yukselmiyo düşüyomuş yumurtalar kalitesiz olurmuş opu olmazmiş iptalmiş miş miş mişte miş miş bukadar acemi bi merkez gormedim ya ben gıtmedim canım tümden bıraktım

Suan e2 1200 lerde bu degeerle toplayın dedim olmaz dedi " kâr amacı gütsünler ancak müşteri gibi gorsunler hasta gibi degil ya hala orda devam edecegımı dusunerek konusmazmi bide ılk asılamayı iptal ettiler sonradan yapabildiler ancak okadar cok hormon yukledılerki bana Allah'a havale ediyorum onları

Pko var o yuzden e2 yukselmiyo düşüyomuş yumurtalar kalitesiz olurmuş opu olmazmiş iptalmiş miş miş mişte miş miş bukadar acemi bi merkez gormedim ya ben gıtmedim canım tümden bıraktım
canim daha önce anlatmıştım sana bende de aynı durum olduğu için biliyorum. burda yanlış giden ve yanlış söylenen biseyler var. bu hastaneyi bırakmakla iyi yapmışsın ama keske hazır hormon ilaçlarını almışken başka bir merkezle girusseydin onlarda kabul ederlerse devam etseydim iyi olurdu tabi karar senin

Okadar bıkkınım ki yanliş bişey yapmakta istemiyorum kafami dınleyıp tekrar baslayım dedim suan ki halimle benden hayır gelmez iyice bi dr arastırıp bulayım goruseyım ondan sonra baslayayım dıyorum artık druma guvenmek istiyorum yA bu nasıl bi devir hersey para olmuş cok uzgunum ya

hayırlısı olsun arkadasim. ozaman hazır yumurtalar buyumisken bol bol ilişkiye girin. allah büyük belki kendiliğinden olur

Yarın yine arayacaklar... karında sıvı birikimi varmış biraz pazartesi USG ile kontrol edecekler.. sıkıntı yoksa transfer olacak varsa 6 hafta sonra transfer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…