- 22 Haziran 2016
- 819
- 677
- 103
- 41
Amin canım inşallah birer gün arayla belki de onu oluruz :) ben salı gidicem ilk kontrole. Bu gün ikinci iğnelerin olcam. Him ben ilk tedavide progen kullanmıştım. Guzel Haberlerini bekliyorum canım. Sizin sıkıntı ne ilk deneme mi bu
Evet canım yolu yarıladık inşallah bundan sonra daha heyecanlı günler başlayacak. Tedaviye başlayınca devamı geliyor sayılı günler geçiyor senin de geçer günler bi bakmışız burda hamileyim yazıları yazmaya başlamisiz inşallah o günleri de Rabbim nasip ederMaşallah sen yolu yarilamssin canım az kalms hadi inşallah yumiler in hepsi dollenir kaliteli embiryo olur. Tatlım ben bu defa baska bi merekzde uzun protokol ile adetin 21. Günü yani yaklasik 10gun önce başladım. Adet oldum 3. Günüm bu gün dün de asıl ignelere basladik. Bakalım salı günü ilk kontrolum var. Doktorum ilk inde embiryo orta kalite oldu için embiryoskop yapıcaz dedi. Toplamadan sonra yapiliyormis bi de IVS .
canim ne dedi peki doktorun? başka merkez varmi yakınlarda bugün hemen gidip bi görüşme yapsaydin?Slm cnm tedavi bu ay iptal merkezden ayrıldım 9. Ayda tekrar baslarım daha deneyimli bi doktor ile hayırlısı... Senden naber?
Canım Ne yaptın gittin mi doktoraEvet oyle maalesef allah hepimizin yardimcisi olsun.benimde 7,gun 433 tu e2 degerim simdilik doktor bisey demedi benim rezervler az toplam 4 yumurta vardi yarin 9. Gun bakalim ne cikacak normalde benim e2 yuksekti tedaviden once onu baskiladilar esrofem kullandim tedeviye baslamadan 27 ye inmisti bakalim yarim ne diyecek doktor.herseyin hayirlisi
Pko var o yuzden e2 yukselmiyo düşüyomuş yumurtalar kalitesiz olurmuş opu olmazmiş iptalmiş miş miş mişte miş miş bukadar acemi bi merkez gormedim ya ben gıtmedim canım tümden bıraktımcanim ne dedi peki doktorun? başka merkez varmi yakınlarda bugün hemen gidip bi görüşme yapsaydin?
canim daha önce anlatmıştım sana bende de aynı durum olduğu için biliyorum. burda yanlış giden ve yanlış söylenen biseyler var. bu hastaneyi bırakmakla iyi yapmışsın ama keske hazır hormon ilaçlarını almışken başka bir merkezle girusseydin onlarda kabul ederlerse devam etseydim iyi olurdu tabi karar seninPko var o yuzden e2 yukselmiyo düşüyomuş yumurtalar kalitesiz olurmuş opu olmazmiş iptalmiş miş miş mişte miş miş bukadar acemi bi merkez gormedim ya ben gıtmedim canım tümden bıraktım
Okadar bıkkınım ki yanliş bişey yapmakta istemiyorum kafami dınleyıp tekrar baslayım dedim suan ki halimle benden hayır gelmez iyice bi dr arastırıp bulayım goruseyım ondan sonra baslayayım dıyorum artık druma guvenmek istiyorum yA bu nasıl bi devir hersey para olmuş cok uzgunum yacanim daha önce anlatmıştım sana bende de aynı durum olduğu için biliyorum. burda yanlış giden ve yanlış söylenen biseyler var. bu hastaneyi bırakmakla iyi yapmışsın ama keske hazır hormon ilaçlarını almışken başka bir merkezle girusseydin onlarda kabul ederlerse devam etseydim iyi olurdu tabi karar senin
hayırlısı olsun arkadasim. ozaman hazır yumurtalar buyumisken bol bol ilişkiye girin. allah büyük belki kendiliğinden olurOkadar bıkkınım ki yanliş bişey yapmakta istemiyorum kafami dınleyıp tekrar baslayım dedim suan ki halimle benden hayır gelmez iyice bi dr arastırıp bulayım goruseyım ondan sonra baslayayım dıyorum artık druma guvenmek istiyorum yA bu nasıl bi devir hersey para olmuş cok uzgunum ya
Sagol canım en ıyısı oyle yapmak tatile falan gideriz nebilim kafa dagıtcak bişeyler bulurum vardır bundada bi hayırhayırlısı olsun arkadasim. ozaman hazır yumurtalar buyumisken bol bol ilişkiye girin. allah büyük belki kendiliğinden olur
aynen öyle canim hayırlısı olsun. dinlen bol bol tatili iyi dusunmussun. hakkımızda hayırlısı.Sagol canım en ıyısı oyle yapmak tatile falan gideriz nebilim kafa dagıtcak bişeyler bulurum vardır bundada bi hayır
aynen canım pozitif olalim yeter kiaynen öyle canim hayırlısı olsun. dinlen bol bol tatili iyi dusunmussun. hakkımızda hayırlısı.
Hımm ben 11 olmuş doktor dedi haralde hafta ici olur inşallah18 ve ustu olgun sayiliyor.ama opuda 15 ve ustunude aliyorlar olgunlasmasada
Altunizade de Eurofertil de yaptırdım Can'ım . Senin kaç tane toplanmıştıderyali08 opu nerde ne zaman olmuştu?? Ben de dün sabah 10.11 gibi toplattırdim yumurtalarımi ama beni arayan yok
Altunizade de Eurofertil de yaptırdım Can'ım . Senin kaç tane toplanmıştı
Can'ım bende de çikolata kisti ve rezerv azlığı var hala şoktayım o kadar yumurta Nasıl toplandı diyeIzmir medikalpark 9 toplandı aramalar
Pko var bende
Maşallah çok iyi sayı . Transfer ne Zaman söylediler miAradılar çok şükür 9 yumurtanın 8 tanesi döllenmis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?