2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Selam kızlar 5. Denememi dondurulmuslarla yaptım 15 temmuzda transferim gerçekleşti. Test tarihim 25 ama ben yarın yaptiricam kısmetse hiçbir belirtim yok sadece sabahları atesimi olcuyorum ağızdan 37 de seyredio .
Şimdi size hikayemi anlatayım.
Tüp bebek serüvenine 2010 da başladık sorunumuz benim pcos ve eşimin sperm değerlerinin düşük olması. İlk tedavim de tek transfer ile negatif aldık. 4 ay sonra dondurulmuslarla denedik 2 embriyo transfer ile 2011 eylülde oğlumu nasip etti yaradan. 2013 te tekrar kalan dondurulmuslari denedim onda da negatif aldık .2014 te tekrar taze tedaviye başladık 2015 Mart ta kızımı kucağıma aldım. Yaş oldu 35 ve 4 tane dondurulmusum kalmıştı. Bu dünya da en çok ANNE olmayı sevdim ben hadi bismillah dedik ve başladık. Kalan embriyolari cozmusler 2 iyi kalite de 1 ı bozulmaya yakin kıyamadım bozulana bile 2.5 embriyo transferi yapıldı. Hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin. Rabbim.ne zaman ne nasip etti bilemiyoruz. Hepimiz içinde hayırlısı olsun inşallah. Rabbim neylerse güzel eyler. Dualarım hepinizle selametle

Kizlar 96.14 cikti şok oldum cok tuaf hissediyorum suan.rabbim sizlerede nasip etsim insallah olumsuz dusunmeyin olmasa benim olmazdi 1 yumurta dollendi 2.gune transfer edildi doktor bile sansi daha dusuk dedi.
Maşallah ne güzel Allah kalp atışını duymayı sonra sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar bayılma operasyon ayılma derken şimdi çıktım klinikten 12 yumurta toplandı eşimde bende emin misiniz 2 olmasın diye hemşireye tekrar sorduk o da ameliyathaneye tekrar sordu . Binlerce şükür Rabbime Yarın laboratuvardan haber gelecek onu bekliyorum artık . İnanın en kötüsüne alıştırdım kendimi 7 tane bile döllense 2 transfer 5 ini dondursam daha ne isterim

Super canim massallah habi bakalim yarim habrr alinca bizede haber ver

Amin canım inşallah birer gün arayla belki de onu oluruz :) ben salı gidicem ilk kontrole. Bu gün ikinci iğnelerin olcam. Him ben ilk tedavide progen kullanmıştım. Guzel Haberlerini bekliyorum canım. Sizin sıkıntı ne ilk deneme mi bu

Canim ben ilk denemede 14 Yumoş vardı ohss den dolayi yumiler donduruldu bi dahaki aya transfer edildi. Oturup kalkarken kasiklarima bişey batıyor hissi vardı agriyordu hareketihareketim Kısitlıydi biraz bi de Karnım sis idi biraz

Jonguil canım seni 2014 Kasım aralık topiginden hatırlar gibiyim sanki sadece isim olarak. Doğru mu hatırladım acaba o yıllarda varmiydn. Rabbim bu tedavide yüzünü güldürsün canım benim inşallah kaliteli yumi ve emburyolarla sağlıklı bir gebelik ve hayırlı bir evlat sahibi olursin

Evet canım doğru hatırladin inşaallah bu sefer allah yüzümüze güler. Bakalım pazar günü yumurtalar toplanacak benim de pazartesi günü embiryolarin haberi gelir. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşaallah. Sen ne yapıyorsun canım gelişmeler nasıl

Canım bu anlattıkların yumurta toplanmadan önce mi oldu sonra mı oldu ? Rabbim şifa versin inşaallah hepimize

Canım maşallah ne güzel çok sevindim inşaallah kaliteli kaliteli embiryolarin olur. Rabbim inşaallah bu tedavilerimiz de nasip etsin inşaallah

Canım bu anlattıkların yumurta toplanmadan önce mi oldu sonra mı oldu ? Rabbim şifa versin inşaallah hepimize
Toplamaya yakın günler başladı yumiler buyumeye basladikca daha cik hissettkm oturup kalktikca batmalarin doktorum çok yumurta olduğu için normal olduğunu söyledi . Opu dan sonra da bi hafta kadar devam etti ama karın sisligi bi süre daha devam etti tabiki

Maşallah sen yolu yarilamssin canım az kalms hadi inşallah yumiler in hepsi dollenir kaliteli embiryo olur. Tatlım ben bu defa baska bi merekzde uzun protokol ile adetin 21. Günü yani yaklasik 10gun önce başladım. Adet oldum 3. Günüm bu gün dün de asıl ignelere basladik. Bakalım salı günü ilk kontrolum var. Doktorum ilk inde embiryo orta kalite oldu için embiryoskop yapıcaz dedi. Toplamadan sonra yapiliyormis bi de IVS .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…