Maşallah ne güzel Allah kalp atışını duymayı sonra sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar 96.14 cikti şok oldum cok tuaf hissediyorum suan.rabbim sizlerede nasip etsim insallah olumsuz dusunmeyin olmasa benim olmazdi 1 yumurta dollendi 2.gune transfer edildi doktor bile sansi daha dusuk dedi.
Super canim massallah habi bakalim yarim habrr alinca bizede haber verKızlar bayılma operasyon ayılma derken şimdi çıktım klinikten 12 yumurta toplandı eşimde bende emin misiniz 2 olmasın diye hemşireye tekrar sorduk o da ameliyathaneye tekrar sordu . Binlerce şükür Rabbime Yarın laboratuvardan haber gelecek onu bekliyorum artık . İnanın en kötüsüne alıştırdım kendimi 7 tane bile döllense 2 transfer 5 ini dondursam daha ne isterim
Bildiğim kadarıyla 18- 20 civarı olunca toplanıyor.Kızlar yumurta kaç mm olunca alıyor
18 ve ustu olgun sayiliyor.ama opuda 15 ve ustunude aliyorlar olgunlasmasadaKızlar yumurta kaç mm olunca alıyor
Amin canım inşallah birer gün arayla belki de onu oluruz :) ben salı gidicem ilk kontrole. Bu gün ikinci iğnelerin olcam. Him ben ilk tedavide progen kullanmıştım. Guzel Haberlerini bekliyorum canım. Sizin sıkıntı ne ilk deneme mi buİnşallah hepimiz tedavilerimiz sonucunda sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşalım. Teşekkür ederim Canım. Aynı Zaman'da başladık sayılır. Bugün 2. İğnemi yaptım, puregon 175. Cumartesi kontrolüm olacak.
Canim ben ilk denemede 14 Yumoş vardı ohss den dolayi yumiler donduruldu bi dahaki aya transfer edildi. Oturup kalkarken kasiklarima bişey batıyor hissi vardı agriyordu hareketihareketim Kısitlıydi biraz bi de Karnım sis idi birazKızlar ohs belirtileri neler ve kaç yumurta olunca ohs oluyor. benim 24 yumurta görünüyor bende risk altında mıyım? Gonal f dozu 112.5 ve orgalutran kullanıyorum şimdilik ağrı sızı yok. Ohs yumurta toplandıktan önce mi, sonra mı oluyor?
Slm neyaptin canimCanım yarın detaylı herseyı soracam cok cabuk demorolize oluyorum iptal sözunu duyunca hiçbişy soramadım esim bilyler konustu hatırlamıyorum geldgmden beri aglıyorum
Jonguil canım seni 2014 Kasım aralık topiginden hatırlar gibiyim sanki sadece isim olarak. Doğru mu hatırladım acaba o yıllarda varmiydn. Rabbim bu tedavide yüzünü güldürsün canım benim inşallah kaliteli yumi ve emburyolarla sağlıklı bir gebelik ve hayırlı bir evlat sahibi olursinCanım umutsuz olma lütfen belki yükselme olmuştur... Rabbim hakkında hangisi hayırlı olacaksa onu nasip etsin. Belki de iptal olması hayırlı olacak. Neden anne olamayasın canım Insaalah Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin hepimize. Benim bu 3. Tedavim hiç bir zaman yılmadim tam tedaviye başlayacağım zaman bi tedavim iptal olmuştu hayırlısı olsun demekten başka bişey diyemedim nasip değilmiş demek dedim.
Allah razi olsun.biran once rabbim sanada nasip etsin insallahHheeyyyttt çok sevindim ya canım yainşallah rabbim kesesinide kalp atışlarınıda duymayı nasip eder maşallah sübhanallah
Slm cnm tedavi bu ay iptal merkezden ayrıldım 9. Ayda tekrar baslarım daha deneyimli bi doktor ile hayırlısı... Senden naber?Slm neyaptin canim
Evet canım doğru hatırladin inşaallah bu sefer allah yüzümüze güler. Bakalım pazar günü yumurtalar toplanacak benim de pazartesi günü embiryolarin haberi gelir. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşaallah. Sen ne yapıyorsun canım gelişmeler nasılJonguil canım seni 2014 Kasım aralık topiginden hatırlar gibiyim sanki sadece isim olarak. Doğru mu hatırladım acaba o yıllarda varmiydn. Rabbim bu tedavide yüzünü güldürsün canım benim inşallah kaliteli yumi ve emburyolarla sağlıklı bir gebelik ve hayırlı bir evlat sahibi olursin
Peki odemismiydin para canim.baska bir merkeze gtsen okdar ilac kullandinSlm cnm tedavi bu ay iptal merkezden ayrıldım 9. Ayda tekrar baslarım daha deneyimli bi doktor ile hayırlısı... Senden naber?
Canım bu anlattıkların yumurta toplanmadan önce mi oldu sonra mı oldu ? Rabbim şifa versin inşaallah hepimizeCanim ben ilk denemede 14 Yumoş vardı ohss den dolayi yumiler donduruldu bi dahaki aya transfer edildi. Oturup kalkarken kasiklarima bişey batıyor hissi vardı agriyordu hareketihareketim Kısitlıydi biraz bi de Karnım sis idi biraz
Canım maşallah ne güzel çok sevindim inşaallah kaliteli kaliteli embiryolarin olur. Rabbim inşaallah bu tedavilerimiz de nasip etsin inşaallahKızlar bayılma operasyon ayılma derken şimdi çıktım klinikten 12 yumurta toplandı eşimde bende emin misiniz 2 olmasın diye hemşireye tekrar sorduk o da ameliyathaneye tekrar sordu . Binlerce şükür Rabbime Yarın laboratuvardan haber gelecek onu bekliyorum artık . İnanın en kötüsüne alıştırdım kendimi 7 tane bile döllense 2 transfer 5 ini dondursam daha ne isterim
2200 odedık 500 aldılar gerisi iade edildi ilaçlar hariç 1000 lira ödemşzdir yok yerePeki odemismiydin para canim.baska bir merkeze gtsen okdar ilac kullandin
Toplamaya yakın günler başladı yumiler buyumeye basladikca daha cik hissettkm oturup kalktikca batmalarin doktorum çok yumurta olduğu için normal olduğunu söyledi . Opu dan sonra da bi hafta kadar devam etti ama karın sisligi bi süre daha devam etti tabikiCanım bu anlattıkların yumurta toplanmadan önce mi oldu sonra mı oldu ? Rabbim şifa versin inşaallah hepimize
Maşallah sen yolu yarilamssin canım az kalms hadi inşallah yumiler in hepsi dollenir kaliteli embiryo olur. Tatlım ben bu defa baska bi merekzde uzun protokol ile adetin 21. Günü yani yaklasik 10gun önce başladım. Adet oldum 3. Günüm bu gün dün de asıl ignelere basladik. Bakalım salı günü ilk kontrolum var. Doktorum ilk inde embiryo orta kalite oldu için embiryoskop yapıcaz dedi. Toplamadan sonra yapiliyormis bi de IVS .Evet canım doğru hatırladin inşaallah bu sefer allah yüzümüze güler. Bakalım pazar günü yumurtalar toplanacak benim de pazartesi günü embiryolarin haberi gelir. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşaallah. Sen ne yapıyorsun canım gelişmeler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?