Ay canim benim insallah olur.allah yardimcin olsum canim hberleri ver bize kac taneydi gorunurde suan
Evet canım bakalım işte şimdilik bi sorun yok tedavinin 5. Günü 1200 du e2 değerim 7. Günü de bakıldı ondan haberim yok hayırlısı artık bu saatten sonra vücudun tepkisi bizlik bişey yok inşaallah tedavilerimiz iyi şekilde ilerler tek temennim oCanim uzulme benim bildigim yumurta olgunlastiginda e2 en yuksek seviyesine geliyo folikül basinada 200 ideali sayet 3 folikul varsa 600 700 ama 5000 cok yuksek benim bildigim o seviyeye geldiginde de tedavi iptal ediliyo cunku ohss olma ihtimali cok yuksek...
Amin insallahEvet canım bakalım işte şimdilik bi sorun yok tedavinin 5. Günü 1200 du e2 değerim 7. Günü de bakıldı ondan haberim yok hayırlısı artık bu saatten sonra vücudun tepkisi bizlik bişey yok inşaallah tedavilerimiz iyi şekilde ilerler tek temennim o
11 civarında varAy canim benim insallah olur.allah yardimcin olsum canim hberleri ver bize kac taneydi gorunurde suan
Evet canım bakalım işte şimdilik bi sorun yok tedavinin 5. Günü 1200 du e2 değerim 7. Günü de bakıldı ondan haberim yok hayırlısı artık bu saatten sonra vücudun tepkisi bizlik bişey yok inşaallah tedavilerimiz iyi şekilde ilerler tek temennim o
Amin canım inşaallah güzel şeyler duymak nasip olsun benim de yarın kontrolüm bakalım ne diyecekler. Doktordan gelince yazarsın canımEvet oyle maalesef allah hepimizin yardimcisi olsun.benimde 7,gun 433 tu e2 degerim simdilik doktor bisey demedi benim rezervler az toplam 4 yumurta vardi yarin 9. Gun bakalim ne cikacak normalde benim e2 yuksekti tedaviden once onu baskiladilar esrofem kullandim tedeviye baslamadan 27 ye inmisti bakalim yarim ne diyecek doktor.herseyin hayirlisi
inşaallah canım kaliteli kaliteli yumurta embiryolarin olurKızlar benimde yarın yumurta toplamam var saat 10 da rezerv azlığım var 4 yumurta görülmüştü bakalım yarın kaç tane toplanacak dua edin bana kızlar
Hheeyyyttt çok sevindim ya canım yaKizlar 96.14 cikti şok oldum cok tuaf hissediyorum suan.rabbim sizlerede nasip etsim insallah olumsuz dusunmeyin olmasa benim olmazdi 1 yumurta dollendi 2.gune transfer edildi doktor bile sansi daha dusuk dedi.
Ya kötü düşünme bakarsın yarınki kontrol daha güzel geçer mucize olur hem olmazsada üzme kendini bir sürü tedavi yönteni var hem pozitif düşün lütfen biliyosun bizim için rn önemli şey moralToplanmıyo galiba dr iptal edecek ve ben anne olma umudumu iyice kaybettim
Bak bu dünyada ki en acı şey onu içinde hissettikten sonra kalp atışını duyduktan sonra kaybetmek ve ben bunu 5 kez yaşadım ve hala ısrarla umudumu kaybetmedim sende kaybetme yapma böyle lütfen rabbim büyük dua et dünya bile dua üstüne kurulmuşCok üzülüyorum eksik gibiyim tamamlanamıyorum
Kizlar 96.14 cikti şok oldum cok tuaf hissediyorum suan.rabbim sizlerede nasip etsim insallah olumsuz dusunmeyin olmasa benim olmazdi 1 yumurta dollendi 2.gune transfer edildi doktor bile sansi daha dusuk dedi.
İnşallah bi mucize olur canım cok ihtiyacım var.. Allah hepimize saglikli evlatlar verecek zamanla degil duayla gelecek beklenenYa kötü düşünme bakarsın yarınki kontrol daha güzel geçer mucize olur hem olmazsada üzme kendini bir sürü tedavi yönteni var hem pozitif düşün lütfen biliyosun bizim için rn önemli şey moral
HAYIRLI olsun canım inşallah hayırlı sonuçlar alırız ben de bu gün asıl iğneler başladım gonalef 150 menogon bi de ilk iğneyle devam sen ne kullaniyisnEvet öyle canım. Ben dün gittim ve başladık Allah'ın izniyle.
Stresten böyle oluyor :/
İnşallah hepimiz tedavilerimiz sonucunda sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşalım. Teşekkür ederim Canım. Aynı Zaman'da başladık sayılır. Bugün 2. İğnemi yaptım, puregon 175. Cumartesi kontrolüm olacak.HAYIRLI olsun canım inşallah hayırlı sonuçlar alırız ben de bu gün asıl iğneler başladım gonalef 150 menogon bi de ilk iğneyle devam sen ne kullaniyisn
yani şu kadar yumurta olunca olucak diye bisey duymadım ama benim baya çok oldu. ilk denememde 36 tane 2 denememde ondan daha fazlaydı. ve ilkinde 3 cu ayda toplanabildi oda benim imzamla yoksa iptaldi. toplama gününden önce karnin çok sisiyo zaten oturmak kalkmak sorun oluyo. toplandıktan sonra 4 gün hastanede yattım. yumurtaların olduğu yerler su topladı ve cigere atma riski vardı ben en agirin bi altını yaşadım çünkü. 2 denememde bunun olacağını biliyodum ve doktoruma her seferinde hatırlattım sağolsun elinden geleni yaptı ama fazla yumurtadan ala koyamadı. neyseki hastanede yatirmadi bol su içerek ve ilaclarimi kullanarak 2 gün evde yattım. zaman zaman nefeste zorluk yatmak kalkmak desteklendi tuvalet kabustu çok zorlandım ama geçti şükür. tabi herkeste aynı olucak diye bir kaide yok. ins senin herşey yolunda giderKızlar ohs belirtileri neler ve kaç yumurta olunca ohs oluyor. benim 24 yumurta görünüyor bende risk altında mıyım? Gonal f dozu 112.5 ve orgalutran kullanıyorum şimdilik ağrı sızı yok. Ohs yumurta toplandıktan önce mi, sonra mı oluyor?
yaa hemen koyuverme kendini gün doğmadan neler doğar. bi yarin olsun bakalım ne olcak. allahtan ümid kesilmez dua et canim. dualarimdasin allah yardimcin olsun.Hakkımızda hayırlısı canim benim de tek korkum ohhs olmaktı ama o raddeye kadar gelemedim herzaman dedigimiz gibi kısmet degilmiş
Sagol canim Allah razi olsunyaa hemen koyuverme kendini gün doğmadan neler doğar. bi yarin olsun bakalım ne olcak. allahtan ümid kesilmez dua et canim. dualarimdasin allah yardimcin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?