inşallah bitanem karamsar olma sakın rabbim yanımızda olduğunu unutma canımİnşallah bi mucize olur canım cok ihtiyacım var.. Allah hepimize saglikli evlatlar verecek zamanla degil duayla gelecek beklenen
aminnnn kuzum inşallah rabbim hernerde bebek isteyen varsa nasip etsinAllah razi olsun.biran once rabbim sanada nasip etsin insallah
Suan e2 1200 lerde bu degeerle toplayın dedim olmaz dedi " kâr amacı gütsünler ancak müşteri gibi gorsunler hasta gibi degil ya hala orda devam edecegımı dusunerek konusmazmi bide ılk asılamayı iptal ettiler sonradan yapabildiler ancak okadar cok hormon yukledılerki bana Allah'a havale
Canim kac yumurta dollenmis aadilarmiKızlar bayılma operasyon ayılma derken şimdi çıktım klinikten 12 yumurta toplandı eşimde bende emin misiniz 2 olmasın diye hemşireye tekrar sorduk o da ameliyathaneye tekrar sordu . Binlerce şükür Rabbime Yarın laboratuvardan haber gelecek onu bekliyorum artık . İnanın en kötüsüne alıştırdım kendimi 7 tane bile döllense 2 transfer 5 ini dondursam daha ne isterim
maşallah canım inşallah rabbim gönlündekini kaderine yazsınKızlar bayılma operasyon ayılma derken şimdi çıktım klinikten 12 yumurta toplandı eşimde bende emin misiniz 2 olmasın diye hemşireye tekrar sorduk o da ameliyathaneye tekrar sordu . Binlerce şükür Rabbime Yarın laboratuvardan haber gelecek onu bekliyorum artık . İnanın en kötüsüne alıştırdım kendimi 7 tane bile döllense 2 transfer 5 ini dondursam daha ne isterim
canımmm sen hangi şehirdesin ?Okadar bıkkınım ki yanliş bişey yapmakta istemiyorum kafami dınleyıp tekrar baslayım dedim suan ki halimle benden hayır gelmez iyice bi dr arastırıp bulayım goruseyım ondan sonra baslayayım dıyorum artık druma guvenmek istiyorum yA bu nasıl bi devir hersey para olmuş cok uzgunum ya
gözün aydın canım :)Aradılar çok şükür 9 yumurtanın 8 tanesi döllenmis...
ohhh maşallah sünhanallah :)Yarın yine arayacaklar... karında sıvı birikimi varmış biraz pazartesi USG ile kontrol edecekler.. sıkıntı yoksa transfer olacak varsa 6 hafta sonra transfer
Gozun aydinn masallahgözün aydın canım :)
Canim ozge bey yapti dimi opuyuAltunizade de Eurofertil de yaptırdım Can'ım . Senin kaç tane toplanmıştı
En iyisi canım aşılama vakit kaybı ben sebepsiz infertilite tanısı ile ilk etapta 3 kez aşılama denedim ama faydasız.bizde de astenozoospermi var hareket sorunu spermlerde, morfoloji de %2, bende de pko. daha önce femara-fostimonla yumurta büyüdü ama hiç döllenemedi, aşılama denemedik vakit daha da kaybetmeden tüp bebeğe yöneldik canım ilk deneme olacak.
Amin amin canım benim. Rabbim kimsenin emeğini boş ,kucağıni boş birakmasinEvet canım yolu yarıladık inşallah bundan sonra daha heyecanlı günler başlayacak. Tedaviye başlayınca devamı geliyor sayılı günler geçiyor senin de geçer günler bi bakmışız burda hamileyim yazıları yazmaya başlamisiz inşallah o günleri de Rabbim nasip eder
En iyisini düşünmüş drun canim cunku ohhs cok riskli bi durum. Umarım hersey yolunda gider emeklerin bosuna gitmez bol şanskızlar herkeze iyi hafta sonları mutlu haberler dolu hafta sonları olsun..
benim dün kontrolüm vardı doktorum bende çok fazla yumurta oluşmasından dolayı ilaçların dozajını düşürdü.. 337.5 kullanırken 262.50 ye düşürdüler.. p.tesi tekrardan kontrolüm var yüksek ihtimal çarşamba toplıcaz dedi.. bende pko var doktor 30-40 tane toplanabilir dedi.. bu sebepten dondurucaz eyül ayında transfer yapıcaz dedi moralim bozulmuştu daha sonra sağolsun serkan bey ( serkan oral ) doktorum bana bu en doğrusu eğer şimdi transfer işlemini yaparsak vucudun su toplar ve zor durumda kalırız içini rahat tut pko olan her hastamda bu şekilde yapıyoruz dedi ve içim rahatladı..
inşallah bitanem inşallah seninde canımEn iyisini düşünmüş drun canim cunku ohhs cok riskli bi durum. Umarım hersey yolunda gider emeklerin bosuna gitmez bol şans
Benimde büyük ihtimalle çarşamba toplama olacak pazartesi kontrol var hayırlısı olsun inşallahkızlar herkeze iyi hafta sonları mutlu haberler dolu hafta sonları olsun..
benim dün kontrolüm vardı doktorum bende çok fazla yumurta oluşmasından dolayı ilaçların dozajını düşürdü.. 337.5 kullanırken 262.50 ye düşürdüler.. p.tesi tekrardan kontrolüm var yüksek ihtimal çarşamba toplıcaz dedi.. bende pko var doktor 30-40 tane toplanabilir dedi.. bu sebepten dondurucaz eyül ayında transfer yapıcaz dedi moralim bozulmuştu daha sonra sağolsun serkan bey ( serkan oral ) doktorum bana bu en doğrusu eğer şimdi transfer işlemini yaparsak vucudun su toplar ve zor durumda kalırız içini rahat tut pko olan her hastamda bu şekilde yapıyoruz dedi ve içim rahatladı..
kızlar herkeze iyi hafta sonları mutlu haberler dolu hafta sonları olsun..
Canim birsey kafama takıldı pko lu için 337 doz yüksek değil mi 262 de yüksek gibi .kızlar herkeze iyi hafta sonları mutlu haberler dolu hafta sonları olsun..
Bencede yuksek bana 112.5 vurdukları halde e2 degeri fırladı gittiCanim birsey kafama takıldı pko lu için 337 doz yüksek değil mi 262 de yüksek gibi .
Bencede yuksek bana 112.5 vurdukları halde e2 degeri fırladı gitti ben orayı kacırmişim okurken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?