- 22 Haziran 2016
- 819
- 677
- 103
- 41
ben salı adet oldum çarşamba da merkeze gittim canım.İnşallah CAnm. Senin adetin 6. Günü mu bu gün . Sen kaçıncı günü gittin doktora 2 mi üç mu
Hmm tamam CAnm. Ben çarşamba oldum perşembe gittim nerde oluoysun tedaviniben salı adet oldum çarşamba da merkeze gittim canım.
brüksel tüp bebek merkezi canım, sen?peşpeşe olacak işlemlerimiz inşallah.Hmm tamam CAnm. Ben çarşamba oldum perşembe gittim nerde oluoysun tedavini
Amin tatCanım ben tam 10 gün gonal f vuruldum 10. Gün çatlama iğnesi vuruldum ve o gün iğne kullanmayı bıraktım. 12 Gün sonra yumurtam toplandı. Yarından itibaren adet gününe kadar kalçadan protestan iğne olacam. inşaallah seninde tedavin ağrısız sızısız güzel bi şekilde devam eder kaliteli kaliteli embiryolarin olur tatlım. Sen iğnelerin kaçıncı günundesin
İnşallah canım.benim suan 8.günüm doktor çarşamba günü çatlama iğnesi vercekmiş. Cuma yada cumartesi toplariz.çok heyecanlıyım inşallah hersey yolunda gider.Canım ben tam 10 gün gonal f vuruldum 10. Gün çatlama iğnesi vuruldum ve o gün iğne kullanmayı bıraktım. 12 Gün sonra yumurtam toplandı. Yarından itibaren adet gününe kadar kalçadan protestan iğne olacam. inşaallah seninde tedavin ağrısız sızısız güzel bi şekilde devam eder kaliteli kaliteli embiryolarin olur tatlım. Sen iğnelerin kaçıncı günundesin
Maşallah iyi güzel döllenmeler olmuş sağlıkla ilerler inşallah. Hemen transfer olcak mı öteki ayı mı bekliceksin. 20 yumurta e2 değerin kaç en son biliyor musunKızlar demin haber geldi 20 tane yumurta toplanmıştı 15 tanesi olgun çıkmış 9 tane döllenmis şimdilik iyi gidiyor dedi embiryolog yarın yine arayacam dedi. inşaallah kızlar kaliteli kaliteli bölünürler
Çok güzel canım maşallah.kaç tane koydurmayi düşünüyorsun.Kızlar demin haber geldi 20 tane yumurta toplanmıştı 15 tanesi olgun çıkmış 9 tane döllenmis şimdilik iyi gidiyor dedi embiryolog yarın yine arayacam dedi. inşaallah kızlar kaliteli kaliteli bölünürler
Canım en son gün e2 degerim kaçtı sormadım. Allah nasip ederse cuma günü transfer olacak. Sen ne yaptın canım yumurtalar toplandı mıMaşallah iyi güzel döllenmeler olmuş sağlıkla ilerler inşallah. Hemen transfer olcak mı öteki ayı mı bekliceksin. 20 yumurta e2 değerin kaç en son biliyor musun
Canım iki tane koyacaklar kalırsa inşaallah Rabbim nasip eder inşaallahÇok güzel canım maşallah.kaç tane koydurmayi düşünüyorsun.
Canım en son gün e2 degerim kaçtı sormadım. Allah nasip ederse cuma günü transfer olacak. Sen ne yaptın canım yumurtalar toplandı mı
Canım inşaallah. Adetin 12. Günü yumurtalar toplandı ya çarşamba ya da cuma günü transfer olacak embiryonun gelişimine göreinşallah canım, ikizlerin olur inşallah :)
kaçıncı gününde toplanmıştı yumurtaların?
İnşallah canım hersey gönlünce olurCanım iki tane koyacaklar kalırsa inşaallah Rabbim nasip eder inşaallah
Benim bitaz uzun sürdü çarşamba toplanacak bıgün çatlama olacağım hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaCanım en son gün e2 degerim kaçtı sormadım. Allah nasip ederse cuma günü transfer olacak. Sen ne yaptın canım yumurtalar toplandı mı
Olsun canım geç olsun güç olmasın inşaallah sonu güzel olsun yeterki..Benim bitaz uzun sürdü çarşamba toplanacak bıgün çatlama olacağım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
Teşekkür ederim.. Bizim problem çift taraflı eşimin morfoloji düşük benm rezerv az.. Nereyi tutsak elimizde patlıyor yani..ama bunada şükür 2 denemem oldu ikisinde de pozitif sonuç aldım biri kimyasal oldu diğeri 7. Hafta sonunda düşük oldu.. Bu kez devam eder ve bebiğimi kucağma alablşrm sağlıcakla.. Allah bu yolda emek harcayanların emeklerini boşa çevirmesn kucağını boş bırakmasın. Amin..Hadi hayırlisi olsun.Sizin sorun nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?