2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Amin tat
İnşallah canım.benim suan 8.günüm doktor çarşamba günü çatlama iğnesi vercekmiş. Cuma yada cumartesi toplariz.çok heyecanlıyım inşallah hersey yolunda gider.

Kızlar demin haber geldi 20 tane yumurta toplanmıştı 15 tanesi olgun çıkmış 9 tane döllenmis şimdilik iyi gidiyor dedi embiryolog yarın yine arayacam dedi. inşaallah kızlar kaliteli kaliteli bölünürler
Maşallah iyi güzel döllenmeler olmuş sağlıkla ilerler inşallah. Hemen transfer olcak mı öteki ayı mı bekliceksin. 20 yumurta e2 değerin kaç en son biliyor musun

Kızlar demin haber geldi 20 tane yumurta toplanmıştı 15 tanesi olgun çıkmış 9 tane döllenmis şimdilik iyi gidiyor dedi embiryolog yarın yine arayacam dedi. inşaallah kızlar kaliteli kaliteli bölünürler
Çok güzel canım maşallah.kaç tane koydurmayi düşünüyorsun.

Maşallah iyi güzel döllenmeler olmuş sağlıkla ilerler inşallah. Hemen transfer olcak mı öteki ayı mı bekliceksin. 20 yumurta e2 değerin kaç en son biliyor musun
Canım en son gün e2 degerim kaçtı sormadım. Allah nasip ederse cuma günü transfer olacak. Sen ne yaptın canım yumurtalar toplandı mı

Selam Kızlar. 14 temmuzda başladık tedaviye. Bütün tahlilleri yaptırdık. Cok sukur temiz cikti. Sperm testini bekliyoruz. Persembe doktora gidicez. Erkek infertilitesi var bizde. Esimin ilk sonucu ileri 0 yerinde %2 - sonra yerinde %9 oldu- sonrasinda keçiboynuzu havuc suyu caksir kökü herseyi denedim ve %20 olmustu. Ama yine işe yaramadı tam tamına 13 hayal kırıklığı yasadim adet günleri.. Rabbim hepimize nasip etain insallah. Öyle hasretim ki bilmedigim o cennet kokusuna..

Hadi hayırlisi olsun.Sizin sorun nedir?
Teşekkür ederim.. Bizim problem çift taraflı eşimin morfoloji düşük benm rezerv az.. Nereyi tutsak elimizde patlıyor yani..ama bunada şükür 2 denemem oldu ikisinde de pozitif sonuç aldım biri kimyasal oldu diğeri 7. Hafta sonunda düşük oldu.. Bu kez devam eder ve bebiğimi kucağma alablşrm sağlıcakla.. Allah bu yolda emek harcayanların emeklerini boşa çevirmesn kucağını boş bırakmasın. Amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…