- 30 Ağustos 2014
- 98
- 67
- 18
Maşallah canım çok güzel sonuçlar almissin transferinde güzel geçer inşallah darısı bizim başımızaKızlar Günaydın. Demin hastaneden aradılar. Bugün 12 embiryo döllenmiş dün 9 Tane döllenmişti 3 tane bugün döllenme olmuş. 1. Kalite de orta kalite de embiryolarin var dedi... transferin 29 temmuz dedi ay kızlar Inşallah sonu güzel olur
Cok guzel canım daha ne olsun maşallah. Çok tutan içini ferah tutDoktor yumurtaliklarima baktiginda 9 tane sag 9 tane solda var demisti. Sizce nasıll bide hareket problemi olup tutanlar var mi.
Canım tüp bebek paket fiyati 6250 merkezin ilaçlar sana ait onlarda 1500/2000 civarı tutuyor ama benim mesala 900 tuttu yumurtalar verdileri doza cevap verince güzel şekilde fazladan ilaç vs gerek kalmadı. Bi de biz ekstradan mikro çip istedik 1200 tl onun fırsatı canım bu kadar yani benim masraflarAmin amin sonucunda iyi olacak Allahin izniyle..Bizim de ikimizde de sorun yok bnde cikolata kisti vardi ama cok kucuktu ona ragmen aldi simdi iki ay ara verdik fiyatlari da son olarak sorayim ona gore karar vermem lazim benimde yavas yavas merkez secimine
Aynı günlerde orda olacağız :) sen hangi doktordasın?Merhaba canım güzel sonuçlar alırsın inşallah.ben doktorum farklı ama toplama transfer işlemlerini memorialde yaptırmak aynı yerdeyiz.benimde cuma yada cumartesi toplama var
Canım 3 gün cinsel perhiz ama 2 ile 5 gün Arası oluyor en ideal i 3 gunCanım yazdıklarını okudum maşallah çok güzel sonuçlar inşallah rabbim gönlüne göre nasip eder benimde 15 ile 20 mm arası değişiyor perşembe günü dr opu yapıcak bişi sorucam sana drunuz perhiz kaç gün olucak dedi
Valla kafam allak bullak banada salı günü olsun perşembe günü opu yapıcaz dediCanım 3 gün cinsel perhiz ama 2 ile 5 gün Arası oluyor en ideal i 3 gun
Mikro çip ne ??Canım tüp bebek paket fiyati 6250 merkezin ilaçlar sana ait onlarda 1500/2000 civarı tutuyor ama benim mesala 900 tuttu yumurtalar verdileri doza cevap verince güzel şekilde fazladan ilaç vs gerek kalmadı. Bi de biz ekstradan mikro çip istedik 1200 tl onun fırsatı canım bu kadar yani benim masraflar
Mikro çip erkek infertilitesi için kullanılıyor Canım diyelim morfoloji hareket sorunu varsa ya da hiç sorun yoksa fark etmez önemli olan şu Spermler cihaza konuluyor cihaz en sağlıklı Sperm en iyi Spermi seçiyorMikro çip ne ??
Canım salı olacaksa bugün sabah erken saatte eşin perhize girseydi perşembe günü 2. Gün olur yetiyor zatenValla kafam allak bullak banada salı günü olsun perşembe günü opu yapıcaz dedi
Ben Funda hanımdayım özel muayenesi var sadece hastanenin laboratuarı kullanıyorAynı günlerde orda olacağız :) sen hangi doktordasın?
Kışla başkent canım. Evet aynen hemşireye bu gün sordum. Büyük ihtimal ayin 1 inde toplama yapılır dedi 6 sinda falan da transfer olabilirmisbrüksel tüp bebek merkezi canım, sen?peşpeşe olacak işlemlerimiz inşallah.
Maşallah kuzum bir tane altın yumurta bu işi çözecek inşallah diğer sekizi de bonusuKızlar demin haber geldi 20 tane yumurta toplanmıştı 15 tanesi olgun çıkmış 9 tane döllenmis şimdilik iyi gidiyor dedi embiryolog yarın yine arayacam dedi. inşaallah kızlar kaliteli kaliteli bölünürler
Aynen canım inşallah transferim cuma günü allah nasip ederse...Maşallah kuzum bir tane altın yumurta bu işi çözecek inşallah diğer sekizi de bonusuinşallah birinci kalite çıkar hepsi. Transfer ne zamn peki
Hayırlı olsun tedavinin canım. Benim de pazartesi toplanacak sanırım hakkımızda hayırlısıMerhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi görüyorum bu 3.tedavim.15temmuzda tedaviye başladık yarın kontrolüm var tahmini cuma toplama işlemi olur dedi dr.um.Antalya memorialde tedavi görüyorum..Rabbim hayırlısı ile bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah..
Ayy bebislerini almaya çok az kaldii çok heyecanliiii . Can bişey sorucam . Ben bu gün ilk kontrole gittim. Aceleyle doktor test ver dedi mi demedi mi hatırlamıyorum eve gelince aklıma geldi tahlil vermem gerekiyo muydu bu günAynen canım inşallah transferim cuma günü allah nasip ederse...
Mikrocip nasıl oluyo nedir canmCanım tüp bebek paket fiyati 6250 merkezin ilaçlar sana ait onlarda 1500/2000 civarı tutuyor ama benim mesala 900 tuttu yumurtalar verdileri doza cevap verince güzel şekilde fazladan ilaç vs gerek kalmadı. Bi de biz ekstradan mikro çip istedik 1200 tl onun fırsatı canım bu kadar yani benim masraflar
Evet canım her kontrole gittiğim gün kan değeri istediler ve çıkan kan sonucuna göre doz ayarı yapıldı. E2 değeri ile ilişkili bu gonal f dozunu ayarlamakAyy bebislerini almaya çok az kaldii çok heyecanliiii . Can bişey sorucam . Ben bu gün ilk kontrole gittim. Aceleyle doktor test ver dedi mi demedi mi hatırlamıyorum eve gelince aklıma geldi tahlil vermem gerekiyo muydu bu günsen verdin mi 6. Günüm bu gün ignrde
Mikroçip canım Sperm leri cihaza koyuyorlar cihaz en iyi en sağlıklı Sperm leri seçiyor seçilen o Spermler yumurta ile döllenme yapılıyor.Mikrocip nasıl oluyo nedir canm
Hımm ya aslında tahlil le ilgili bişey söyledi gibi sonradan hatırladım ama yarın arayıp sorayım hemşire ye ozaman. Benim ilk tedavimde hep bakilmiyorudu ilk gün bi de toplama öncesi bakolmsti sanırım ama bu merkez de nasıl oluyo bilmiyorumEvet canım her kontrole gittiğim gün kan değeri istediler ve çıkan kan sonucuna göre doz ayarı yapıldı. E2 değeri ile ilişkili bu gonal f dozunu ayarlamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?