2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Maşallah canım çok güzel sonuçlar almissin transferinde güzel geçer inşallah darısı bizim başımıza

Canım tüp bebek paket fiyati 6250 merkezin ilaçlar sana ait onlarda 1500/2000 civarı tutuyor ama benim mesala 900 tuttu yumurtalar verdileri doza cevap verince güzel şekilde fazladan ilaç vs gerek kalmadı. Bi de biz ekstradan mikro çip istedik 1200 tl onun fırsatı canım bu kadar yani benim masraflar

Canım 3 gün cinsel perhiz ama 2 ile 5 gün Arası oluyor en ideal i 3 gun

Mikro çip ne ??

Kızlar demin haber geldi 20 tane yumurta toplanmıştı 15 tanesi olgun çıkmış 9 tane döllenmis şimdilik iyi gidiyor dedi embiryolog yarın yine arayacam dedi. inşaallah kızlar kaliteli kaliteli bölünürler
Maşallah kuzum bir tane altın yumurta bu işi çözecek inşallah diğer sekizi de bonusu inşallah birinci kalite çıkar hepsi. Transfer ne zamn peki

Hayırlı olsun tedavinin canım. Benim de pazartesi toplanacak sanırım hakkımızda hayırlısı

Aynen canım inşallah transferim cuma günü allah nasip ederse...
Ayy bebislerini almaya çok az kaldii çok heyecanliiii . Can bişey sorucam . Ben bu gün ilk kontrole gittim. Aceleyle doktor test ver dedi mi demedi mi hatırlamıyorum eve gelince aklıma geldi tahlil vermem gerekiyo muydu bu gün sen verdin mi 6. Günüm bu gün ignrde

Mikrocip nasıl oluyo nedir canm

Evet canım her kontrole gittiğim gün kan değeri istediler ve çıkan kan sonucuna göre doz ayarı yapıldı. E2 değeri ile ilişkili bu gonal f dozunu ayarlamak

Kızlar bu gün ilk kontrol umu oldum. 11 13 arası 11 adet yumurtayumurtam var suan doktor diğer muaynede daha da artar ama bize bunlar yeterli zaten dedi. İlk tedavimde de 14 yumurtam çıktı ama küçüklu buyuklu idi simdikiler orantılı büyüyor 11 13 ml bakalım hayırlısı ilaçlara aynen devam cumaya tekrar kontrol

Evet canım her kontrole gittiğim gün kan değeri istediler ve çıkan kan sonucuna göre doz ayarı yapıldı. E2 değeri ile ilişkili bu gonal f dozunu ayarlamak
Hımm ya aslında tahlil le ilgili bişey söyledi gibi sonradan hatırladım ama yarın arayıp sorayım hemşire ye ozaman. Benim ilk tedavimde hep bakilmiyorudu ilk gün bi de toplama öncesi bakolmsti sanırım ama bu merkez de nasıl oluyo bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…