2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

jonguil günaydın, 12 tane döllenmişin oldu maşallah çok güzel :) inşallah 1. kalite transferin olur dondurursun da kalanları :)
yumurtaların toplandığında kaç mmlerdi? dün 13 mm olanlar var, 12 11 mmler, 9 ve 8 mmler vardı, düşünüyorum acaba büyürmü hepsi?dün 6. iğnemi yaptım.

Cnm normal büyüklükleri merak etme hepsi büyüyecek inşallah

Canım masallah döllenme sayın cok iyi hic dusunme insAllah sana da tutunacaklar guzelim embriyolarin bol bol dondurma şansında var sizde sorun neydi ilk denemeniz mi birde hangi merkezde yaptiriyorsunuz bende Agustosta yaptiracagim insAllah

Ayyy ne güzel masallahhh. Hic olumsuz dusunme bam hersey nekadar guzel gidiyo. Hadi hayirlisi olsun

Canım dr yumurta toplandığı gün büyüklükleri çok güzel demişti. Şöyle hesap et canım 16 20 mm arasını işleme alıyorlar bildiğim kadarıyla senin çoğu kullanılır nerdeyse eşit şekilde büyüyor lar . Insaalah canım kaliteli olur yumiler in. 2 günde 2 3 mm kadar büyüyor yumiler

Canım inşaallah ağzın duali olur Sağol. bizim sorun yok gibi bişey bende hiç sorun yok eşimin değerleri sayı hareket iyi arada morfoloji 1 2 oluyor arada 7 8 oluyor. Merkez acıbadem maslak hastanesi canım sonucum ne olursa olsun merkezden çok memnun kaldım. içime sindi yani. Insaalah canım senin de tedavin çok güzel ilerler sonu güzel olur.

Amin amin sonucunda iyi olacak Allahin izniyle..Bizim de ikimizde de sorun yok bnde cikolata kisti vardi ama cok kucuktu ona ragmen aldi simdi iki ay ara verdik fiyatlari da son olarak sorayim ona gore karar vermem lazim benimde yavas yavas merkez secimine

Canim ben de pko luyum ilk tüp bebek ve 9 yumurta toplandı 8i döllenmis.. toplanırken Dr um biraz sıvı birikimi var dedi pazartesi kontrol edelim devam ederse 6 hafta sonra transfer ederiz dedi.. riske atmaktansa beklemek daha iyi
Kesinlikle o kar bizler için en iyisini biliyor

Canim birsey kafama takıldı pko lu için 337 doz yüksek değil mi 262 de yüksek gibi .
Bilmiyorum ki yumurtalıklara göre ayarlıyordu dozu ilaçları kullandıktan sonra ilk kontrolümde 2 tane 9 mm var demişti 4 gün sonra ultrasonla baktığında ohoo baya olmuş dedi dozu düşürdü dünkü kontrolde de dün yine 262 yap salı gü ü 75 yap dedi bide bugun 23:30 da çatlatma iğnesini ol perşembe günü toplayalım dedi

Canım inşaallah. Adetin 12. Günü yumurtalar toplandı ya çarşamba ya da cuma günü transfer olacak embiryonun gelişimine göre
Canım yazdıklarını okudum maşallah çok güzel sonuçlar inşallah rabbim gönlüne göre nasip eder benimde 15 ile 20 mm arası değişiyor perşembe günü dr opu yapıcak bişi sorucam sana drunuz perhiz kaç gün olucak dedi

Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi görüyorum bu 3.tedavim.15temmuzda tedaviye başladık yarın kontrolüm var tahmini cuma toplama işlemi olur dedi dr.um.Antalya memorialde tedavi görüyorum..Rabbim hayırlısı ile bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah..

Bu arada benim problemimde rezerv azlığı.1tedavimde 5 yumurta toplandı 1tane transfer oldu oda orta kalite demişti dr.um.2.tedavimde 7 yumurta toplandı 3 tane orta kalite transfr oldu oda tutmadı.Şimdi bu 3.tedavim inşallah bunlar kaliteli olur

Merhaba canım güzel sonuçlar alırsın inşallah.ben doktorum farklı ama toplama transfer işlemlerini memorialde yaptırmak aynı yerdeyiz.benimde cuma yada cumartesi toplama var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…