2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Mikroçip canım Sperm leri cihaza koyuyorlar cihaz en iyi en sağlıklı Sperm leri seçiyor seçilen o Spermler yumurta ile döllenme yapılıyor.
Hmm canım ivs mi deniliyor ona biz de Sperm sorunu yok ama doktor negatif denememiz oldgu için hem ivs hem de embiryoskopi yapılacak dedi. İvs spermin döllenme yapmadan önce 600 kat daha buyutulup secilmesiyms sanırım aynisey oliyo

Yok canım o ımsı senin dediğin onda Sperm leri 6000 8000 kat kadar büyütup doktor kendi gözüyle seçtiğini alıyor Spermler in. Mikro çip te cihaz kendi en sağlıklı Sperm leri sağlıksız Sperm den ayırıyor imsi tekniğinin bir üst versiyonu diyebiliriz canım

Hmm anladım tatlım hayırlısı bakalım :*) bu arada az önce bizim eski topige girdim maşallah kuzular büyümüş dış çıkaran yürümeye başlayanlar , ne güzel gelişmeler hala sayfa Aktif valla çok mutlu oldum. Hatirkiyirun değil mi Halide mersekay eakgul arkadaslarimizi

Evet canım hepsini hatırlıyorum hatta halideye özelden msj attım sende yumurta kaç tane toplanmıştı ağrı olmuş muydu diye henüz cevap vermedi. inşaallah canım bizde burdan yazarız bebeklerimizi

Benim perşembe gününe alındı doktorum bugun saat 23:30 da çatlatma iğneni ol perşembe günü 11 de toplayalım dedi heycan bastı beni
Heycanlı süreçdeyiz evett inşallah iyi olur herşey benim şimdiden çok ağrım var karnım şiş mide bulantım var inşallah bi sorun çıkmaz erken çatlar mı diye korkuyorum

Kızlar benimde mide bulantı, halsizlik,ishal durumu var birde yattigim yerde uyuyorum bi sorun mu var acaba ilaçlar yan etki mi etti çok korkuyorum

Kızlar yumurta toplanmadan önce benim de halsizlik uyku hali ve ishal vardı yumurtalar toplandı yeni iğne ilaçlara başladım bu sefer ilaçlar kabiz yaptı transfer gününe kadar geçmesi lazım kuru kayısı ve bol bol su içiyorum hala aynı oyy valla ne zor

Hemde ne zor ya bütün gün uyudum gözlerim ağrıdı uyumaktan ama napim kalkmaya halim yok bulantı başağrılarımı hiç sorma inşallah bu günleri atlatiriz yaa

Evet pazartesi olan kontrolümde Yücel Karaman vardı, Hüsamettin bey ile başladım ben canım sağolsun o da çok alakalı, merkezden genel olarak çok memnunum ben.
Sen ne zaman başlayacaksın?
Canim ben temmuz sonu demiştim ama ağustosa erteledik. İnşallah pozitifleri görürüz. Ben de seviyorum merkezi negatif olsa da bursa devam ederim sanırım

Merhaba önceki kendimden bahsedeyim 35 yaşındayım bir kızım var 5 yaşında aşılama ile oldu. Ondan sonra 2 kez aşılama oldu. Fakat sonuç negatif bugün doktora gittim doktor tüp bebek dedi bugün iğnelere başladım cumartesi kontrol var. Çok tedirginim nasıl olacağını bilmediğim için korkuyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Süreç hakkında beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum... Şimdilik iyi geceler

Aslında aşilama dan farki sadece catlatma ignesine kadar ayni surec fark yumurta toplanmasi umarım gonlunuze gore olur inslh

İnşallah. Yumurta toplama ve transfer nasıl oluyor. Biraz bahseder misiniz. Canımız yanıyor mu çok korkuyorum.

Evet canım hepsini hatırlıyorum hatta halideye özelden msj attım sende yumurta kaç tane toplanmıştı ağrı olmuş muydu diye henüz cevap vermedi. inşaallah canım bizde burdan yazarız bebeklerimizi
Aminnnm canım inşallah
Devam Ediyor mu ağrılar hafifkedi mi biraz canım gelişmeler nasil

İnşallah. Yumurta toplama ve transfer nasıl oluyor. Biraz bahseder misiniz. Canımız yanıyor mu çok korkuyorum.
Yumurta toplamada anestezi ile mışıl mışıl uyuyorsun canım hiç bişey hissetmiyirsun. Daha uyanmadan da bi ağrı kesici yapıyorlar ağrı hissetmiyorsn. Transfer aneztezisiz ama ağrı yok kendini kalma rahat bırak sadece aleti takarken biraz hissediyorsun muayene olurken ki ağrı gibi bişey yani korkma. Zaten transferde idrara sıkışık olduğun için ağrıdann çok insan çişini düşünüyor afedersin :-D :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…