- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
Günaydın canım maşallah opu ya çok az kalmış . Yumiler ne durumda kaç kaç olms boyutlarıgünaydın kızlar,
bugün ve yarın purogen175 ve orgalutran a devam, yarın gece çatlatma iğnesi olacak, cumartesi sabahı da allahın izniyle opu :)
Hic korkmayin ben 3.tedavim bu yumurta toplama sanirim kisiye gore degisiyor islem sırasında uyutuldugu icin agri sizi yok bende kalkinca ve bir kacgun sanci olmustu.yumurta cok olunca sanirim sonrasinda agri oluyor bende oyle oldu cunki.transferde sadece idrara skısık oldugunuz icin insan biraz orda zorlaniyor.İnşallah. Yumurta toplama ve transfer nasıl oluyor. Biraz bahseder misiniz. Canımız yanıyor mu çok korkuyorum.
18-17-16-15 lerden 10 tane saydı, küçüklerde var ama. inşallah kaliteli olsunlar da canım.Günaydın canım maşallah opu ya çok az kalmış . Yumiler ne durumda kaç kaç olms boyutları
Üç günde 6 ml buyuse yine diğerleri de buyur canım. İnşallah hepsi dolu çıkar ve kaliteli embriyo ya dönüşür.18-17-16-15 lerden 10 tane saydı, küçüklerde var ama. inşallah kaliteli olsunlar da canım.
Slm canm ben de altı yıllık evliyim beş yıldır istiyoruz. Yıllar çok çabuk geçiyor çok zor bu durum gerçekten. üç aşılama bir tüp bebek deneme m var hepsi negatif suan ikinci tüp bebek tedavisi görüyorum. Ankara da tup bebek merkezleri diye bi topik de var oraya da bak isterswn Hakkında hayırlısı olsun.Slm arkadaşlar ben yeni uyeyim sizlerin fikrine ihtiyacım var 6 yıllık evliyim çocuğum yok 2 aşılama oldm negatifartık evlat sahibi olmak istiyorum tüp bebek başlamak istiyorum anakarada oturuyorum nereye gitsem napsam bilmiyorum
inşallah canım. allah hepimizin yardımcısı olsun.Üç günde 6 ml buyuse yine diğerleri de buyur canım. İnşallah hepsi dolu çıkar ve kaliteli embriyo ya dönüşür.
Canım mikroçip ne oluyor? Bu arada transferin ne zaman ikiz koydurmayı düsünür müsün ben cok istiyorum tabi önce hayırlısı amaCanım tüp bebek paket fiyati 6250 merkezin ilaçlar sana ait onlarda 1500/2000 civarı tutuyor ama benim mesala 900 tuttu yumurtalar verdileri doza cevap verince güzel şekilde fazladan ilaç vs gerek kalmadı. Bi de biz ekstradan mikro çip istedik 1200 tl onun fırsatı canım bu kadar yani benim masraflar
Hadi bakalım canım az kaldı inşallah kaliteli yumiler in olur sonra kaliteli embiryolar sonra hamilelik inşaallah Rabbim nasip etsingünaydın kızlar,
bugün ve yarın purogen175 ve orgalutran a devam, yarın gece çatlatma iğnesi olacak, cumartesi sabahı da allahın izniyle opu :)
Tatlım mikro çip Spermleri cihaza koyuyorlar cihaz en sağlıklı Spermleri sağlıksız Spermlerden ayırıyor. türkiyede bir tek acıbadem de var galiba bu yöntem. Evet canım allah nasip ederse iki tane koyacaklar bende ikiz olsun çok istiyorum Rabbim inşaallah dileyen isteyen herkese nasip ederCanım mikroçip ne oluyor? Bu arada transferin ne zaman ikiz koydurmayı düsünür müsün ben cok istiyorum tabi önce hayırlısı ama
Canım bugün biraz geçti ağrım bugün henüz aramadılar öğleden sonra ararlar galiba... Sen ne yapıyorsun canım. Dostinex diye bi ilaç içiyorum gece yatmadan önce ic dediler mide bulantısı yapıyormuş bende gece uyuyamdim midem çok bulandı. Sabah kalkınca progestan iğne oluyorum kalçadan kalcamin üstüne oturamıyorum yakıcı bi iğne her yerim delik deşik olduAminnnm canım inşallah
Devam Ediyor mu ağrılar hafifkedi mi biraz canım gelişmeler nasil
amin canim amin rabbim bekleyen herkesi biran önce kavuştursun bebişlerine..Tatlım mikro çip Spermleri cihaza koyuyorlar cihaz en sağlıklı Spermleri sağlıksız Spermlerden ayırıyor. türkiyede bir tek acıbadem de var galiba bu yöntem. Evet canım allah nasip ederse iki tane koyacaklar bende ikiz olsun çok istiyorum Rabbim inşaallah dileyen isteyen herkese nasip eder
benimde toplandı transfer günü pz dendi.bana beslenme ile ilgili bişey diyen olmadı ya ben haslanmış yumurta mı yesem bide ishalle uğraşıyorum.iç organlarım bıcak gibi içime batıyor.Kızlar nbr bugün yumurtası toplanacak kontrole gidecekler vardı son durumlar nasıl? Beni de demin aradılar hastaneden 12 embiryo gelişmişlerine devam ediyormuş. Yarın tekrar arayıp transfer günüyle ilgili bilgi vereceklermiş bakalım son iki günüm kızlar bol bol dinleniyorum protein ağırlıklı Beslen dediler... biz elimizden geleni yapalım olmasi için gerisi allahın takdiri
Benim bugün toplamam oldu 15 yumurtadan 2 si olgun çıktı. Çok kötüyüm şuan yine boş çıktı çoğu bi ümit onlar da döllenir inşallah. Biraz umutsuzum 2. Denemem de de transferi göremicem heralde .Kızlar nbr bugün yumurtası toplanacak kontrole gidecekler vardı son durumlar nasıl? Beni de demin aradılar hastaneden 12 embiryo gelişmişlerine devam ediyormuş. Yarın tekrar arayıp transfer günüyle ilgili bilgi vereceklermiş bakalım son iki günüm kızlar bol bol dinleniyorum protein ağırlıklı Beslen dediler... biz elimizden geleni yapalım olmasi için gerisi allahın takdiri
Canım bol bol sıvı tuket haslanmış yumurta ye protein ağırlıklı Beslen hergün bir bardak süt için . Kabiz olmamaya dikkat et canmbenimde toplandı transfer günü pz dendi.bana beslenme ile ilgili bişey diyen olmadı ya ben haslanmış yumurta mı yesem bide ishalle uğraşıyorum.iç organlarım bıcak gibi içime batıyor.
Canım üzülme lütfen rabbim bir tanesine can verecek inşaallah iki yumurtan iyi şekilde dollenir. Geçen biri ikinci gün embiryosuyla hamile kaldı bir yumurtası vardı. Allah yeterki nasip etsin. Olgun çıkmama nedeni ne canım benim de 5 tane olgun çıkmadıBenim bugün toplamam oldu 15 yumurtadan 2 si olgun çıktı. Çok kötüyüm şuan yine boş çıktı çoğu bi ümit onlar da döllenir inşallah. Biraz umutsuzum 2. Denemem de de transferi göremicem heralde .
Canim moralini bozma sonucta lazim olan tek bi yumurta hic canini sıkma bunlar döllenip tutunacaklardir sana ki shadida arkadasimizin da onun uzerinde yumurtadan tek birtanesi kaliteli cikti hemde orta kalite cok iyi degil ve tutundu cok sukur canini sikma sakinBenim bugün toplamam oldu 15 yumurtadan 2 si olgun çıktı. Çok kötüyüm şuan yine boş çıktı çoğu bi ümit onlar da döllenir inşallah. Biraz umutsuzum 2. Denemem de de transferi göremicem heralde .
İnşallah öyle olur diye dua ediyorum artık bahtımızda neyse o olcak hayırlısı sizlerin iyi olur inşallah herşeyCanim moralini bozma sonucta lazim olan tek bi yumurta hic canini sıkma bunlar döllenip tutunacaklardir sana ki shadida arkadasimizin da onun uzerinde yumurtadan tek birtanesi kaliteli cikti hemde orta kalite cok iyi degil ve tutundu cok sukur canini sikma sakin
Bilmiyorum tam bi açıklama yapamıyor doktor anlamadım yani rezerv azlığı diyolar kaliyesi iyi değilmiş yarın bilgi alıcaz bakalım hayırlısı sağolun herkesle paylaşamıyor insan burda destek oluyorsunuz herkes için iyi olur inşallahCanım üzülme lütfen rabbim bir tanesine can verecek inşaallah iki yumurtan iyi şekilde dollenir. Geçen biri ikinci gün embiryosuyla hamile kaldı bir yumurtası vardı. Allah yeterki nasip etsin. Olgun çıkmama nedeni ne canım benim de 5 tane olgun çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?