2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Sağol canım c benim inşaallah. Rabbim nasip eder. inşaallah sende opu yu rahat atlatırsın benim de 20 tane yumurta toplanmıştı ilk üç gün agrim oldu ama sonra geçti transfer oldu engel bi durum olmadı. inşaallah canım hakkında hangisi hayırliysa o olsun

Kizlar merhaba oncelikle gebe kalanlari tebrik ediyorum Allah kucaginiza almayi nasip etsin,transferi olanlarada pozitif sonuclar gormeyi nasip etsin ins.benim sizlere bir sorum olacak ozellikle gebe kalanlara embriyolarinizin kalitesi nasildi.benim embriyolarin bugun 5.gunu 1tanesi dondurulacak digerleri icin yarini bekliyoruz yarin 6.gun dondurulcaklar.bugun dondurulacak olanin kalitesi 1.kaliteymis ve 3AB dediler.sizlerinki hangi kalitete tutundu acaba ??

Amin canım allah razı olsun . Dua Et kuzum artık sen iki canlı hamis sayilirsin Allah in izni ile dün kabul olur. Bugün tekrar kan verdim ben transferitransferim yapilcakmis ertelrnmiycrk inşallah ama yumiler 20 den de fazkaymis arkadan gelenler var çok yumurtladim yaaa çok korkuyom ohss olmam inşallah. Sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor süreç

inşaallah canım ben ohss olmadım ama iki üç gün ağrı oldu canım. inşaallah sende olmazsın canım. Kaliteli kaliteli embiryolarin olur. Ne yapım canım ilaç iğne derken gün geçiyor rabbim inşaallah yüzümüze güler

Amin canım Rabbim kolaylik versin transfere kadar çok çabuk geçiyor da sonrası bekleyiş zor yasiycaz hepimiz Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar basıp etsin inşallah

Benim pazartesi transfer olcak inşallah ama hala karın ağrısı sağ kasığımda batma var ohss mu değilmi çözemedim. 4. Gün bugün geçmezse transferde sıkıntı olur mu acaba.? bi sorun olur mu acaba kızlar

Kızlar bugün opu oldu, 11 yumurta toplandı durumları ile ilgili yarın bilgi alacağız.

didemce07 şişliğin varmı karnında? Ohss olsa sanırım çok ağır olurdu etkiler. İnşallah transferin sorunsuz gerçekleşir bol su iç Canım.

Hayırlı olsun inşallah dolu doludur hepsi yarın güzel haberler alırsın.
Şişlik vardı biraz geçti ama dokununca ağrı var inşallah iyi olur

Canim nasılsın ne durumdasin aynı gün toplandı ikimizin.Aradılar mi nasıl bebislerin

Canimm sonucunu yaz mutlaka bana benim gbin11 yumirtan toplanmis ama insallah senin hepsi dollensin :) bikacgujdr rahatsizim hic girip bakamadim neyaptiniz diye

Canim birkac gundur giremedim ama tek tek okudum.seninde benim gbi olmus benim 11 yumurtadan 1 i dollendi ve 2.gun transfer edildi tuttu cok sukur yarin kese gormeye gdecegm moralini yulsek tut.nazli bi bebek geliyor.:) buarada ohss oldummundiye bende suphr ettim ama kasik agrisi gbo degil daha yukarida olan bir agriymis idrar yaparken zorluk ishal kusma mide bulantisi nefes problemi karin sislifi belirtileri

Iyi akşamlar arkadaş lar yarın sabah 9.30 10 gibi opuya gircem dualariniza talibim buna çok ihtiyacım var. B ikinci denemem inşallah hersey olumlu ilerler bu defa
Pembe uçurtma Hayrünnisa var mı yumilerdrn haber ay pardon artık onlar birer embriyo . Aradılar mi bilgi icin

İnşallah canım hersey istediğin gibi olur. 13 tanesi döllenmisler 8 tanesi döllenmis çok şükür inşallah çok güzel geçer süreç.

kızlar merhabalar, ctesi opu olmuştu 11 yumurta toplanmıştı, 10u olgun çıkmış ve 9 u döllenmiş. bugün tekrar aradılar, ilerlemeye devam ediyorlarmış. inşallah herşey yolunda ilerlerse perşembe transfer olacak.
sabır etmekten başka birşey gelmeyecek elimizden. duanızı beklerim.

Canim nasılsın ne durumdasin aynı gün toplandı ikimizin.Aradılar mi nasıl bebislerin
9 tane embriyo vardı dün, allahın izniyle perşembe transfer olacak dendi canım. durumları iyi ilerler inşallah. senin kaç tane? ne zaman transfer olacak? hergün haber vereceklermi sana?

9 tane embriyo vardı dün, allahın izniyle perşembe transfer olacak dendi canım. durumları iyi ilerler inşallah. senin kaç tane? ne zaman transfer olacak? hergün haber vereceklermi sana?
Çok güzel tatlım sevindim senin adına benimde 8 tane embriyo var benim transferimde perşembe günü olacak insallah.süreçimizin aynı olmasi çok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…