Sağol canım c benim inşaallah. Rabbim nasip eder. inşaallah sende opu yu rahat atlatırsın benim de 20 tane yumurta toplanmıştı ilk üç gün agrim oldu ama sonra geçti transfer oldu engel bi durum olmadı. inşaallah canım hakkında hangisi hayırliysa o olsunCanimmmm hayırlı olsun. Rabbim brbislerini sana bagislasin sımsıkı tutunsunlar annelerine sen de bize mutlu haberi ver inşallah. Hiç sıkıntı etme Rabbim can verdikten sonra içerde tutunum hızla bölünürler ve can bulurlar. Rabbim yüzünü guldursun pozitif görürsün inşallah. Duaları seninle canım benim. Stress yokkk sakin stres yspmaa tamam mı kuzum öperim seni :*)
Amin canım allah razı olsun . Dua Et kuzum artık sen iki canlı hamis sayilirsin Allah in izni ile dün kabul olur. Bugün tekrar kan verdim ben transferitransferim yapilcakmis ertelrnmiycrk inşallah ama yumiler 20 den de fazkaymis arkadan gelenler var çok yumurtladim yaaa çok korkuyom ohss olmam inşallah. Sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor süreçSağol canım c benim inşaallah. Rabbim nasip eder. inşaallah sende opu yu rahat atlatırsın benim de 20 tane yumurta toplanmıştı ilk üç gün agrim oldu ama sonra geçti transfer oldu engel bi durum olmadı. inşaallah canım hakkında hangisi hayırliysa o olsun
inşaallah canım ben ohss olmadım ama iki üç gün ağrı oldu canım. inşaallah sende olmazsın canım. Kaliteli kaliteli embiryolarin olur. Ne yapım canım ilaç iğne derken gün geçiyor rabbim inşaallah yüzümüze gülerAmin canım allah razı olsun . Dua Et kuzum artık sen iki canlı hamis sayilirsin Allah in izni ile dün kabul olur. Bugün tekrar kan verdim ben transferitransferim yapilcakmis ertelrnmiycrk inşallah ama yumiler 20 den de fazkaymis arkadan gelenler var çok yumurtladim yaaa çok korkuyom ohss olmam inşallah. Sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor süreç
Geçmiş olsun canım inşallah hepsi dollenir kaliteli olur.ben de pazartesi öpüyorum olcam inşallahMerhaba kızlar bugün yumurtalar toplandı.Allaha şükür 19 tane toplandı.Ağrılarım yeni geçti Allaha Şükür şimdilik iyiyim.labaratuartan guzel haberler alırım inşallah
Amin canım Rabbim kolaylik versin transfere kadar çok çabuk geçiyor da sonrası bekleyiş zor yasiycaz hepimiz Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar basıp etsin inşallahinşaallah canım ben ohss olmadım ama iki üç gün ağrı oldu canım. inşaallah sende olmazsın canım. Kaliteli kaliteli embiryolarin olur. Ne yapım canım ilaç iğne derken gün geçiyor rabbim inşaallah yüzümüze güler
Hayırlı olsun inşallah dolu doludur hepsi yarın güzel haberler alırsın.Kızlar bugün opu oldu, 11 yumurta toplandı durumları ile ilgili yarın bilgi alacağız.
didemce07 şişliğin varmı karnında? Ohss olsa sanırım çok ağır olurdu etkiler. İnşallah transferin sorunsuz gerçekleşir bol su iç Canım.
Canim nasılsın ne durumdasin aynı gün toplandı ikimizin.Aradılar mi nasıl bebislerinKızlar bugün opu oldu, 11 yumurta toplandı durumları ile ilgili yarın bilgi alacağız.
didemce07 şişliğin varmı karnında? Ohss olsa sanırım çok ağır olurdu etkiler. İnşallah transferin sorunsuz gerçekleşir bol su iç Canım.
Canimm sonucunu yaz mutlaka bana benim gbin11 yumirtan toplanmis ama insallah senin hepsi dollensin :) bikacgujdr rahatsizim hic girip bakamadim neyaptiniz diyeKızlar bugün opu oldu, 11 yumurta toplandı durumları ile ilgili yarın bilgi alacağız.
Canim birkac gundur giremedim ama tek tek okudum.seninde benim gbi olmus benim 11 yumurtadan 1 i dollendi ve 2.gun transfer edildi tuttu cok sukur yarin kese gormeye gdecegm moralini yulsek tut.nazli bi bebek geliyor.:) buarada ohss oldummundiye bende suphr ettim ama kasik agrisi gbo degil daha yukarida olan bir agriymis idrar yaparken zorluk ishal kusma mide bulantisi nefes problemi karin sislifi belirtileriBenim pazartesi transfer olcak inşallah ama hala karın ağrısı sağ kasığımda batma var ohss mu değilmi çözemedim. 4. Gün bugün geçmezse transferde sıkıntı olur mu acaba.? bi sorun olur mu acaba kızlar
İnşallah canım hersey istediğin gibi olur. 13 tanesi döllenmisler 8 tanesi döllenmis çok şükür inşallah çok güzel geçer süreç.Iyi akşamlar arkadaş lar yarın sabah 9.30 10 gibi opuya gircem dualariniza talibim buna çok ihtiyacım var. B ikinci denemem inşallah hersey olumlu ilerler bu defa
Pembe uçurtma Hayrünnisa var mı yumilerdrn haber ay pardon artık onlar birer embriyo . Aradılar mi bilgi icin
Iyi akşamlar arkadaş lar yarın sabah 9.30 10 gibi opuya gircem dualariniza talibim buna çok ihtiyacım var. B ikinci denemem inşallah hersey olumlu ilerler bu defa
Pembe uçurtma Hayrünnisa var mı yumilerdrn haber ay pardon artık onlar birer embriyo . Aradılar mi bilgi icin
9 tane embriyo vardı dün, allahın izniyle perşembe transfer olacak dendi canım. durumları iyi ilerler inşallah. senin kaç tane? ne zaman transfer olacak? hergün haber vereceklermi sana?Canim nasılsın ne durumdasin aynı gün toplandı ikimizin.Aradılar mi nasıl bebislerin
Çok güzel tatlım sevindim senin adına9 tane embriyo vardı dün, allahın izniyle perşembe transfer olacak dendi canım. durumları iyi ilerler inşallah. senin kaç tane? ne zaman transfer olacak? hergün haber vereceklermi sana?
Çok güzel tatlım sevindim senin adınabenimde 8 tane embriyo var benim transferimde perşembe günü olacak insallah.süreçimizin aynı olmasi çok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?