2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar olur. Kaç tane transfer olacak konuştunuz mu

Maşallah canimmm çok güzel hepsi döllenmis inşallah bolunmeye devam eder sorunsuz bi şekilde

Evet tatlım vakitler geçmiyor bu arada hangi ilaçları kullanıyorsun ben belden bant ve hergün jel kullanıyorum transferde sonrada iki çeşit iğne var
canım, progestan, estrofem, corasprin ve opu sonrası için de 5 gün süreli bi antibiyotik içiyorum. ağrın kaldı mı opu sonrası? bende ara ara adet sancısı benzeri bi ağrı oluyor.

canım, progestan, estrofem, corasprin ve opu sonrası için de 5 gün süreli bi antibiyotik içiyorum. ağrın kaldı mı opu sonrası? bende ara ara adet sancısı benzeri bi ağrı oluyor.
Evet benimde aynı tatlim arasıra sancı giriyor ama kısa süreli bir de bende göğüslerim çok fena dokunulmuyor.

Ben dün opu oldum canım sabah aradılar 12 si işleme alınmış 9 tanesi dollenmis yarın tekrar ariycaklar bakalım hayırlısı.
Hayirli olsun rabbim tedavilerinizin olumlu sonuclanmasini nasip etsin insAllah sizin yaş kacti acaba birde sorun neydi bende agustosta baslayacagim tedaviye merak ediyorm bnde nasil olacak yumurta olusumu sayisi falan

Merhaba esra nin sonucunu bilen var mı acaba? ?

Hayirli olsun rabbim tedavilerinizin olumlu sonuclanmasini nasip etsin insAllah sizin yaş kacti acaba birde sorun neydi bende agustosta baslayacagim tedaviye merak ediyorm bnde nasil olacak yumurta olusumu sayisi falan
Canim Allah razı olsun. İnşallah Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkartmasn. Ben 30 yaşındayım 5 yıldır sebepsiz infertilite ile uğraş veriyorum. Görünürde ikimiz dede hiç bi sorun yok hersey normal ama bebek de bi türlü gelmiyo. Bir kez kendiligimden gebe kaldım ama 6 haftalik kaybettim kuzumu .Bu benim ikinci denemem ilk negatifti . İlk gün muayenesi ile başlayan süreç iğneler kontroller derken şu gibi geçiyor opu gününe kadar. Tabi işin psikolojik kısmını saymazsak. Ben 10 gün her ignemde agladim ama insan ona da alisiyor.Şimdi beklemekteyim asıl zor kısım bekleme anlamında transferden sonraki bekleme süreci zaman duruyor sanki test gününe kadar. Yumurta sayısı tamamen kisiyle ilgili herkesin sayısı kalitesi farklı oluyor yaşa göre falan. Canım Rabbim hakkında hayırlı olanı hayırlı zamanda versin inşallah. Bu tedavi sonucunda kavusursun inşallah kuzuna

Canım geçmiş olsun atlatmışsın opu yu inşaallah kaliteli kaliteli embiryolarin olur canım
Sağolasın canım benim. Evet atlattim sukuragrilarim var oturup kalkarken bi de aafedersin kucuk abdestimi yaparken. Sanırım normal. Ben seni merak ettim dün de yazdım sayfaya napiyosun diye. Nasılsın nasıl gidiyor canım kaçıncı günün bu gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…