Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar olur. Kaç tane transfer olacak konuştunuz mukızlar merhabalar, ctesi opu olmuştu 11 yumurta toplanmıştı, 10u olgun çıkmış ve 9 u döllenmiş. bugün tekrar aradılar, ilerlemeye devam ediyorlarmış. inşallah herşey yolunda ilerlerse perşembe transfer olacak.
sabır etmekten başka birşey gelmeyecek elimizden. duanızı beklerim.
Sanırım vermeyecekler tatlım dün laboratuar aramıstı ama bugün doktor aradı aynı şeyleri söyleyip 5. gün transfer olacağını söyledievet, allah nasip ederse aynı günlerde yaşayacağız :) embriyolar hakkında hergün haber gelecekmi sana canım?
aynen. zor geçecek bu günler :)Sanırım vermeyecekler tatlım dün laboratuar aramıstı ama bugün doktor aradı aynı şeyleri söyleyip 5. gün transfer olacağını söyledi
Maşallah canım. İnşallah devam eder kaliteli bi şekilde bölünürİnşallah canım hersey istediğin gibi olur. 13 tanesi döllenmisler 8 tanesi döllenmis çok şükür inşallah çok güzel geçer süreç.
Maşallah canimmm çok güzel hepsi döllenmis inşallah bolunmeye devam eder sorunsuz bi şekildekızlar merhabalar, ctesi opu olmuştu 11 yumurta toplanmıştı, 10u olgun çıkmış ve 9 u döllenmiş. bugün tekrar aradılar, ilerlemeye devam ediyorlarmış. inşallah herşey yolunda ilerlerse perşembe transfer olacak.
sabır etmekten başka birşey gelmeyecek elimizden. duanızı beklerim.
Saol canım inşallah.senin nasıl gidiyorMaşallah canım. İnşallah devam eder kaliteli bi şekilde bölünür
Evet tatlım vakitler geçmiyoraynen. zor geçecek bu günler :)
canım, progestan, estrofem, corasprin ve opu sonrası için de 5 gün süreli bi antibiyotik içiyorum. ağrın kaldı mı opu sonrası? bende ara ara adet sancısı benzeri bi ağrı oluyor.Evet tatlım vakitler geçmiyorbu arada hangi ilaçları kullanıyorsun ben belden bant ve hergün jel kullanıyorum transferde sonrada iki çeşit iğne var
ilk denemem ve yaştan dolayı 1 canım, inşallah 1 transfer olsun dondurmak için de kalsın diye dua ediyorum.Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar olur. Kaç tane transfer olacak konuştunuz mu
Ben dün opu oldum canım sabah aradılar 12 si işleme alınmış 9 tanesi dollenmis yarın tekrar ariycaklar bakalım hayırlısı.Saol canım inşallah.senin nasıl gidiyor
Evet benimde aynı tatlim arasıra sancı giriyor ama kısa süreli bir de bende göğüslerim çok fena dokunulmuyor.canım, progestan, estrofem, corasprin ve opu sonrası için de 5 gün süreli bi antibiyotik içiyorum. ağrın kaldı mı opu sonrası? bende ara ara adet sancısı benzeri bi ağrı oluyor.
İnşallah canım Allah yardımcın olsun gönlünce olsun hayırlısı hep birlikte beklemedeyiz hepimizin sonuçları pozitif olsun inşallah. Hep birlikte dua edelim.ilk denemem ve yaştan dolayı 1 canım, inşallah 1 transfer olsun dondurmak için de kalsın diye dua ediyorum.
Maşallah canım çok güzel. gelisimleri de iyi gider inşallah.Ben dün opu oldum canım sabah aradılar 12 si işleme alınmış 9 tanesi dollenmis yarın tekrar ariycaklar bakalım hayırlısı.
Hayirli olsun rabbim tedavilerinizin olumlu sonuclanmasini nasip etsin insAllah sizin yaş kacti acaba birde sorun neydi bende agustosta baslayacagim tedaviye merak ediyorm bnde nasil olacak yumurta olusumu sayisi falanBen dün opu oldum canım sabah aradılar 12 si işleme alınmış 9 tanesi dollenmis yarın tekrar ariycaklar bakalım hayırlısı.
Merhaba esra nin sonucunu bilen var mı acaba? ?Merhaba arkadaslar.allah nasip ederse onumuzdeki bir kac gun icinde tup bebek tedavisine baslayacagim.4 senelik evliyim sebepsiz infertilite teshisi koydular.bir negatif asilamam oldu.daha fazla zaman kaybetmemek adina ilk tup bebek tedavime baslayacagim.eminim aramizda baskalarida var tedaviye baslayacak veya tedavi asamasinda.birbirimize destek olalim...
Shahida oldu onun adı ve hamile maşallahMerhaba esra nin sonucunu bilen var mı acaba? ?
Canım geçmiş olsun atlatmışsın opu yu inşaallah kaliteli kaliteli embiryolarin olur canımBen dün opu oldum canım sabah aradılar 12 si işleme alınmış 9 tanesi dollenmis yarın tekrar ariycaklar bakalım hayırlısı.
Aminnn canım inşallah. Allaj razi olsun Birazdan ararlar yine. Bu gün ariycaklardi bilgi verecekler :)Maşallah canım çok güzel. gelisimleri de iyi gider inşallah.
Canim Allah razı olsun. İnşallah Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkartmasn. Ben 30 yaşındayım 5 yıldır sebepsiz infertilite ile uğraş veriyorum. Görünürde ikimiz dede hiç bi sorun yok hersey normal ama bebek de bi türlü gelmiyo. Bir kez kendiligimden gebe kaldım ama 6 haftalik kaybettim kuzumuHayirli olsun rabbim tedavilerinizin olumlu sonuclanmasini nasip etsin insAllah sizin yaş kacti acaba birde sorun neydi bende agustosta baslayacagim tedaviye merak ediyorm bnde nasil olacak yumurta olusumu sayisi falan
Sağolasın canım benim. Evet atlattim sukuragrilarim var oturup kalkarken bi de aafedersin kucuk abdestimi yaparken. Sanırım normal. Ben seni merak ettim dün de yazdım sayfaya napiyosun diye. Nasılsın nasıl gidiyor canım kaçıncı günün bu gunCanım geçmiş olsun atlatmışsın opu yu inşaallah kaliteli kaliteli embiryolarin olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?