inşaallah canım kaliteli kaliteli embiryolarin olur saklamaya kalır. Çok dua et canim allah nasip etsin inşaallah.Bendende 31 tane toplanmıştı bugun emriyolog arıcak bakalım nasıl haberler vericek bize heycanla bekliyorum ben 5 kez hamile kalmıştım 3 ü kendinden 2 si ise kürtajla sonlanmıştı o ikiside aşılama ile olmuştu ama devam etmedi kalp atışları durmuştu şimdi çok ümitliyim tüp bebekten bakalım hayırlısı artık rabbim hepimizin yüzüne gülsün dualarımızı kabul etsin
Aminn canım inşallah şimdi aradılar 29 u olgun muş ve 24 tanesi döllenmiş ama önemli olan yarın ve öbürgün olanlar sizi yine arıcaz dediler bakalım sonumuz ne olacak.. Sende üzme kendini canım sende bol bol dua et rabbim ol derse olur biliyorsun ben inanıyorum olucak senin bebeğin tutunacak annesine üzme kendini be olur bebeğinide olumsuz etkilersin ı sana sımsıkı tutunacak gör bakinşaallah canım kaliteli kaliteli embiryolarin olur saklamaya kalır. Çok dua et canim allah nasip etsin inşaallah.
Amin canım inşallah sende güEl haberlerle gelirsininşallah güzel haberler alırsın, bol şans dilerim.
canım allah yardımcın olsun, tutmayacak ümitsizliğine kapılma, shahida da çok umutsuzdu, bak onun tuttu maşallah. olumsuz düşünme. inşallah güzel haber verirsin ilerleyen günlerde. bol bol dua et.Kızlar selam moralim bozuk biraz bugün transferim oldu fakat 12 embiryodan bir tane bile dondurmaya kalmadı. Maalesef embiryolarimiz yavaş gelişim göstermiş. 3. Gün de 6 8 hücre ye bölünmesi gereken embiryo 5. Günde ancak 6 Y da 8 e bölünmüş. yavaş gelişiyor 2 tane transfer oldu doktor şansınız düşük dedi bunu bilin dedi. Allahtan ümit kesilmez. Rabbim yeterki istesin can verecekse bunlarada verir. Benim gibi durum başına gelen var mı bu arada kızlar...
Teşekkür ederim herkese de haber geldi 2 side döllenmiş pazartesi transfer olcak inşallah bi aksilik çıkmazsa 5. Güne kadar Allah büyük dua ediyorum herkes içindrBitanem içini çürütme önemli olan tek bir tanesi döllensin bize bitanesi lazım öyle hamile kalan çok var ne olur asma yüzünü karamsar olma lütfen dua et rabbim elbette en iyisini bilendir
2 olgun çıkmıştı sadece di mi, ikisi de döllenmiş maşallah, kaçıncı günleri bugün?Teşekkür ederim herkese de haber geldi 2 side döllenmiş pazartesi transfer olcak inşallah bi aksilik çıkmazsa 5. Güne kadar Allah büyük dua ediyorum herkes içindr
Allah yardımcın olsun herşeyde vardır bi hayır. tabiki ümidini kesme inşallah herşey iyi olacak bu zamana gelmesi bile güzel onlar da bi umut yaşamak için uğraşıyor senleyken daha iyi gelişecektir bence iyi düşün sende moral önemli şimdiKızlar selam moralim bozuk biraz bugün transferim oldu fakat 12 embiryodan bir tane bile dondurmaya kalmadı. Maalesef embiryolarimiz yavaş gelişim göstermiş. 3. Gün de 6 8 hücre ye bölünmesi gereken embiryo 5. Günde ancak 6 Y da 8 e bölünmüş. yavaş gelişiyor 2 tane transfer oldu doktor şansınız düşük dedi bunu bilin dedi. Allahtan ümit kesilmez. Rabbim yeterki istesin can verecekse bunlarada verir. Benim gibi durum başına gelen var mı bu arada kızlar...
Evet sadece iki olgun du ikiside döllenmiş 2. Gün bugün pazartesi 5. Güne dediler2 olgun çıkmıştı sadece di mi, ikisi de döllenmiş maşallah, kaçıncı günleri bugün?
inşallah şansınız açık olur.
inşallah pazartesi transferin sorunsuz gerçekleşir canım. benim de yarın opu olacak.Evet sadece iki olgun du ikiside döllenmiş 2. Gün bugün pazartesi 5. Güne dediler
Maşallah maşallah Allah yüzünü güldürsün inşallah iyi olsun herşeyAminn canım inşallah şimdi aradılar 29 u olgun muş ve 24 tanesi döllenmiş ama önemli olan yarın ve öbürgün olanlar sizi yine arıcaz dediler bakalım sonumuz ne olacak.. Sende üzme kendini canım sende bol bol dua et rabbim ol derse olur biliyorsun ben inanıyorum olucak senin bebeğin tutunacak annesine üzme kendini be olur bebeğinide olumsuz etkilersin ı sana sımsıkı tutunacak gör bak
Sende çabucak güzelce atlatırsın inşallah sağlıklı yumilerin olsun hepsi döllensin kaç taneydi sayın şuaninşallah pazartesi transferin sorunsuz gerçekleşir canım. benim de yarın opu olacak.
9 tane canım, çarşamba günüydü son kontrol 10mm olanlar da vardı ama onları saymadı. onların büyüyeceğini sanmam.Sende çabucak güzelce atlatırsın inşallah sağlıklı yumilerin olsun hepsi döllensin kaç taneydi sayın şuan
Hayırlısı olsun hepsi olgun olsun döllensin yeter9 tane canım, çarşamba günüydü son kontrol 10mm olanlar da vardı ama onları saymadı. onların büyüyeceğini sanmam.
inşallah, cümlemizin yüzü gülsün sonunda.Hayırlısı olsun hepsi olgun olsun döllensin yeter
Amin canım sakın kötüyü getirme aklına herşey güzel olacakTeşekkür ederim herkese de haber geldi 2 side döllenmiş pazartesi transfer olcak inşallah bi aksilik çıkmazsa 5. Güne kadar Allah büyük dua ediyorum herkes içindr
İnşallah rabbim burda ve herkim nerde istiyosa güEl haberler almayı nasip etsin canımMaşallah maşallah Allah yüzünü güldürsün inşallah iyi olsun herşey
Evet canım o iğneler çok acıtıyor topal oluyo insan Allah kolaylik versin. Canım ben bu gün gittim yemişler büyümüş cogelmis ilk kontrolde 11 tane idi şimdi 20 nin üstünde yumurta olmuş. Tahlil sonucum yüksek çıkmış sanırım tel. Ile aradilar yarın doktor tekrar çağırmış kan vercem.yumiler çok olduğu için ohss riski varmış.Canım bugün biraz geçti ağrım bugün henüz aramadılar öğleden sonra ararlar galiba... Sen ne yapıyorsun canım. Dostinex diye bi ilaç içiyorum gece yatmadan önce ic dediler mide bulantısı yapıyormuş bende gece uyuyamdim midem çok bulandı. Sabah kalkınca progestan iğne oluyorum kalçadan kalcamin üstüne oturamıyorum yakıcı bi iğne her yerim delik deşik oldu
Canimmmm hayırlı olsun. Rabbim brbislerini sana bagislasin sımsıkı tutunsunlar annelerine sen de bize mutlu haberi ver inşallah. Hiç sıkıntı etme Rabbim can verdikten sonra içerde tutunum hızla bölünürler ve can bulurlar. Rabbim yüzünü guldursun pozitif görürsün inşallah. Duaları seninle canım benim. Stress yokkk sakin stres yspmaa tamam mı kuzum öperim seni :*)Kızlar selam moralim bozuk biraz bugün transferim oldu fakat 12 embiryodan bir tane bile dondurmaya kalmadı. Maalesef embiryolarimiz yavaş gelişim göstermiş. 3. Gün de 6 8 hücre ye bölünmesi gereken embiryo 5. Günde ancak 6 Y da 8 e bölünmüş. yavaş gelişiyor 2 tane transfer oldu doktor şansınız düşük dedi bunu bilin dedi. Allahtan ümit kesilmez. Rabbim yeterki istesin can verecekse bunlarada verir. Benim gibi durum başına gelen var mı bu arada kızlar...
Can m senin yumiler 20 tane degilmiydi ilk kontrol de yanlış mı hatırlıyorum. Yarın opun var inşallah güzel geçer ve yumiler embiryoya dönüşür .9 tane canım, çarşamba günüydü son kontrol 10mm olanlar da vardı ama onları saymadı. onların büyüyeceğini sanmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?