2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

A
Kimseden ses çıkmıyor transfer olanlar nasıl gidiyor acaba. Benim 6. Gün idrar testi yaptım hafif çizgi var sanki bakalım hayırlısı herkes için.
Canim benimm gerçekten mi cok sevumdim maşallah inşallah hamissindir :) benim daha 3. Gün canım hiç bişey yok henüz. Sayfa da çok sessiz ya kimsecikler yok galiba

A

Canim benimm gerçekten mi cok sevumdim maşallah inşallah hamissindir :) benim daha 3. Gün canım hiç bişey yok henüz. Sayfa da çok sessiz ya kimsecikler yok galiba
Evet bi süredir yazmıyor kimse ben yazayım dedim. Bakalım test günüm gelmedi ama inşallah öyledir iyice yerleşir seninde inşallah sana tutunur yerleşir iyice, evdemisin çalışıyor musun

Merhaba arkadaslar uzun bir tedavi maratonu 3 aşilama 1 dış gebelik 1 kürtaj derken evlilikte 7.yili tamamladigim bu aylarda sonunda tup bebek yaptirmaya karar verdik ve suan transferin 10.gunundeyim.az once evde bi test yaptim ve tabiki beni sasirtmadi tek cizgi redmen yikildim esime soylemedim.test gunum normalde 9 agustos.zaten.hicbir hamilelik belirtisi de yok.suan ne yapacagimi bilmiyorum.hersey ustume geliyor sanki o kadar maddi manevi verdigimiz emek ve sonuc sifir.inanamiyorum ya isyan degil ama insanlar kaza ile hamile kalip hicbiseye dikkat etmezken biz bi tedavide yemedigimiz igne kalmadi tuvalate gitmeye korkar olduk sergiledigimiz psikolojik performans ortada maddi boyutuna hic girmiyorum ama niye hep husran demekki mevlam bize bunu uygun gordu cok kotuyum ((

Canım bnce idrar testiyle umutsuzluğa kapılma kan testi yaptır net cvbi alırsın.umarim hamilesindir.kalbini ferah tut dua et rabbime.ins bebislerin seninledir.

A

Selam kızlar benim ertelendi söylemiştim doktor um ilaçlara başlatmadı bu ay inşallah hayırlısı olur çok üzülüyorum. benim burada herkes hamile bugün iki kişinin hamileliğini öğrendim benim le birlikte evlendiler ikinci yi yaptılar hayırlısı onlar ı Kıskanmıyorum ama üzüldüm yinede

Evet bi süredir yazmıyor kimse ben yazayım dedim. Bakalım test günüm gelmedi ama inşallah öyledir iyice yerleşir seninde inşallah sana tutunur yerleşir iyice, evdemisin çalışıyor musun
İnşallah canım inşallah. Ben evdeyim calismiyor um. Tekrar yaptın mi idrar testi belki daha brlirginlesir cizgi

Csnimmm dur bakalım daha teste iki gün var .. üzme kendini idrara güvenme bhcg bile 6 7 gün sonra salgilanmaya başlıyor. İdrarda çıkmaması normal. Belirti de hemen oluşmaz zaten içini ferah tut. Hem öyle deme Rabbimin imtihanindayiz . Sınav bitmisse evladimizaı kavusuruz bitmemusse yola çabaya devam Rabbim maddi manevi güç versin hepimize. Bak bana 3 negatif aşılama bir kendiliğinden oluşan düsukle sonuçlanan gebelik iki kez negatif tüp bebek. Bak şimdi üçüncü denemedeym. Rabbim nasip ederse pozitif alırım etmediyse hayırlısı deyip devam edicem bu yolda çaba harcamaya. lütfen sen de böyle düşün arkadaşım 10 15 kez deneyen var . Gücümüz yettigincei yılmak yok...

Üzülme kuzum seni çok iyi anliyorum. İnsan en yakınında olanın haberini alınca bile bi yanın seviniyor ama bi yanın Üzgün oluyor. Kesinlikle kıskançlık değil bu insanın içi burkuluyor işte. Ama zamanla alisirsin. İlk Yıllar ben de oyleydim. Bizden sonra evlenip çocuk sahibi olmayan yok çevremde ama napalım Rabbimin takdiri ben alıştım artık. Sadece olur olmaz bir ortamda kendini bilmezlerin sorularına maruz kalmak acıtıyor içimi

Merhaba canım nasıl gidiyor sürekli yatiyomusun.kasık ağrı falan oluyomu
Slm canım. Sürekli yatmiyorum uzun oturuyorum evinicinde dolaşıyor um. Dün kendime yemek yaptım mesela. Sabah da dışarıya çıktım kahvaltı yapıp geldik. Sadece is yapmıyorum temizlik vs. Yemeği de dün yaptım sadece artık hazır yemekten midem bulanıyor o yüzden sebze pişirin yedim. Bi de zaten dünden beri VC ye çıkamıyor um çok stres yaptım kabızlık olursam diye hersey yiyorum ama yok dün derinden kaşık ağrısı hissettim bi kaç kez. Bu gün sabah da göbekten iğne vardı onu vuruldum. Ara ara kasılma var karnimda . Sende durumlar nasil

Canim öncelikle kabız olmamaya çalış kendine kayısı kompostosu yap yada incir ye bunlar iyi geliyor.ben aç kara incir yiyorum wc rahat gidiyorum.şeftali,muz gibi kabız yapıcak meyvelerden kaçın cnm.bol şu iç bide o da faydaliymis.Benimde kasıklarda hafif ağrı olur ama hemen geçiyor.Ama asıl beni kalçalar vurulan ignem var çok kötü yapıyor hareket etmemi engelliyor çok fena acıyor 3 gün geçmedi ağrısı o derece.bide ben sürekli yatıyorum hiç bi iş yapmıyorum bana kalsa yaparım kendimi iyi hissediyorum ama eşim izin vermiyor.NE yapalım biraz daha sabretcez.sen şimdi kaç embriyo koydurmustun cnm.inşallah pozitif görürüz.evde test yapmayı düşünüyormusun

canim göbekten iyne demussin neydi o?

Evet beş yıl oldu kucağım boş Allah razi olsun ilgin için ben gitmek istemiyorum bi yere çok üzülüyorum bizim de olsa ya hayırlısı ile bazen dışarda küçük çocuğa art niyetle mendil sattıran anne babalara bakıyorum diyorum hayırsızlığın içine doğmuşlar ben bundan daha da mı kötü biriyim ki olmuyor içim içimi yiyor pamuklara sararım hayırlısı ile olsun yeter ki olmuyor işte aksi gidiyor adet olucam bu ay hiç umut yok bu ay da geçen ay tedavim yarim kaldı başlamadı tüp bebeğe tutup tutmayacağı bile muamma bakalım bi tane bebek elbisesi yok almadım yapmadım bişe hamile kalırsam alırım dedim :'(

S Shahida canım hatrladığım kadaryla senden 12 yumrta toplandı 1 embriyo transfer edilmişti dimi? Bende tedavideym 3 yumurta toplandı 1 boş çıktı biri döllenmedi elde kaldı 1.. Çok umutsuzm ama seni düşündm maşallah güzel sonuç aldın.. Senin kaçınçı gün transferydi canım biraz bahsedeblrmsn?

Aynen canim benim dolleme islemi bile yapilmadi direk isleme 1 tane almislar o 1 tanesi dollenecek drumdaydi dollendi bolundu 1 gun sonra hemen 4 hucreli .2.gun teansfer yapildi umutsuz olma canim olacagi varsa oluyor

Aynen canim benim dolleme islemi bile yapilmadi direk isleme 1 tane almislar o 1 tanesi dollenecek drumdaydi dollendi bolundu 1 gun sonra hemen 4 hucreli .2.gun teansfer yapildi umutsuz olma canim olacagi varsa oluyor
En büyük umudumsun canım şuan.. Benm embriyo bide dondurulacak bakalım.. Hayırlısı olur inşallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…