2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

İnşallah canım inşallah. Ben evdeyim calismiyor um. Tekrar yaptın mi idrar testi belki daha brlirginlesir cizgi
Evet yaptım tekrar biraz daha koyulaştı yani net görebiliyorum. Bugün 8. Günüm dü. İnşallah test sonuçları iyi çıkar. Bekleyen herkesin de olacak inşallah.

Rabbim gönlüne göre versin Allah razi olsun inşallah canım niçin yanlış anlayayım seni çok doğru konuşuyorsun haklısın öyle işte bi an nefsimize yeniliveriyoruz :,(

Amin canım amin. Çok az kalmış üç günün var . İnşallah pozitifi görürsün canım. Bişeyler var mı ağrı sizi ne hissediyorsun

Evet yaptım tekrar biraz daha koyulaştı yani net görebiliyorum. Bugün 8. Günüm dü. İnşallah test sonuçları iyi çıkar. Bekleyen herkesin de olacak inşallah.
Ay maşallah maşallah bence kanda da çıkar. Canım artık hadi hayirli olsun diyebiliriz. İdrar testi tek xizgi cikinca bazen yanıltıcı ama çift çizgide yanılma olmuyor. Tebrik ederim seni. Kaçıncı gün embiryosu seninki. Hiç ağrı sizi hissettin mi anlatsana biraz. Benim ilk günlerde derinden kaşık batması vardı. Sonra kesildi ama dün yani 5. Gün benim ve Karnım da ağrı oldu korkuttu beni bu gün hiç bişey yok yine :)

Canim cikar 8.gun ben 9.gun cikti.ama benimki 2.gun embriyosu kesin cikar sizin yapinda iyi haberlerinizi alayim
Canim ya bize biraz anlatsana günlerini nasıl geçti ağrı sizi hissettin mi . Bu gün 6. Gün benim . Dun belim ve Karnım ağrıdı korktum ya bu gün şimdilik bişey yok. Çok meraktayim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…