Evet yaptım tekrar biraz daha koyulaştı yani net görebiliyorum. Bugün 8. Günüm dü. İnşallah test sonuçları iyi çıkar. Bekleyen herkesin de olacak inşallah.İnşallah canım inşallah. Ben evdeyim calismiyor um. Tekrar yaptın mi idrar testi belki daha brlirginlesir cizgi
5. Gün embriyosu ya daha erken çıkar sonuç canım onun için cuma kan vercem.inşallah hepimizin pozitif olur tatlım.bize pazar günü dendi test için canım, 10. gün... sabretmek çok zor ama beklerim ben inşallah.
benimde 5. gün.5. Gün embriyosu ya daha erken çıkar sonuç canım onun için cuma kan vercem.inşallah hepimizin pozitif olur tatlım.
Benimde 5. Gün dü. 7. Gününde idrarda hafif gördüm 8. Gün de daha belirgindi. Kanda net çıkar tabiki. Test günümü bekliyorum yinede.benimde 5. gün.
kaçıncı gün çıkar acaba? beklemek de zor...
10. Günü beklemek lazım :) ben de 8. Günde kan versem mi acaba diyorum ama sanırım beklerim 10. YuBenimde 5. Gün dü. 7. Gününde idrarda hafif gördüm 8. Gün de daha belirgindi. Kanda net çıkar tabiki. Test günümü bekliyorum yinede.
Ben olsam 8. Gün erken gebelik testi yapardim. Kalbim dayanmaz test sonucu beklerken o heyecana10. Günü beklemek lazım :) ben de 8. Günde kan versem mi acaba diyorum ama sanırım beklerim 10. Yu
Çıkar tabi canım idrarda bile çıkar inşallahbenimde 5. gün.
Rabbim gönlüne göre versin Allah razi olsun inşallah canım niçin yanlış anlayayım seni çok doğru konuşuyorsun haklısın öyle işte bi an nefsimize yeniliveriyoruz :,(Benimki ondan. Değil . Gonopeptill. Bu defa asprın de kullanmıyorum çünkü trombositlerim düşük çıktı. yani asprin tam tersi etki yapıyor
Canim benim böyle dusunerek istemeden de olsa isyana girersin Allah korusun. Bu dünyada herkes bir sınavın içinde. Kimi çok parayla kimi parasizlikla kimi hayırsız evlatla kimi hayırsız kocayla kimi kötü hastalikla Rabbim de bize bu imtihanı sundu . Sukretmeli insan. Bize düşen sorgulamadan sabırla duayla sinavimizi vermek ve feraha erişmek. Dua Et bol dua "Allah im imtihanimi kolay kıl bu yolda bana güç ver yol göster yolumaa ışık tut beni isyana surukleme Rabbim" de. Ben hep böyle dua ederim. Sukrederim Ve huzur bulurum. Sağlıklı olduğum için huzurlu bir Yuvam sevgi dolu bir ailem oldugu için tanıdığım iyi insanların varlığına da sukrederim. Okadar çocuk sahibi olup mutlu olmayan huzursuz bir ortamda yaşayan var. Çocuk hersey değil bu hayatta. Önemli olan ilk once sağlık ve huzur dolu bir yaşam. Böyle Olmalıyız kuzum sakin beni yanlış anlama akıl vermek gibi düşünme sakin. Rabbim kolaylik versin inşallah tez vakitte kavusursun bebegine duamdasin herzamn
Canim cikar 8.gun ben 9.gun cikti.ama benimki 2.gun embriyosu kesin cikar sizin yapinda iyi haberlerinizi alayimbenimde 5. gün.
Canom bence idrar yap ben idrara cok guvenmedgm icin cikmazsa uzulmcem cikarsa sevnce.seklinde yaptim gercektende oyle oldu.yaa nasıl korkuyorum Shahida test yapmaya cesaret edemem sanırım
Amin canım amin. Çok az kalmış üç günün var . İnşallah pozitifi görürsün canım. Bişeyler var mı ağrı sizi ne hissediyorsunBen dayanamicam ya elime geçtiği an testler yapıcam eşim almıyor ilk kan testinde görcem diye onada çok. cuma yaptircaz kan testini inşallah hepimizin pozitif çıkar ya bu kadar emek harcadık çok yorulduk Maddi manevi.Rabbim hayırlısını versin bize İnşallah
Evet normal. Ben hemşirelere sordum top top dökülür jel kalintisi dedi endişe etme dedikullanmıyorum ama progestan fitil kullanıyorum o da bi kaç saat sonra tarif ettiğin gibi oluyor. sanırım normal bi durum bu.
Kızlar yaa arda arda cuma cumartesi pazar pazartesi test Günlerimiz çok heyecanli en son ben öğrenmem bu arada :)ay inşallah, cümlemiz güzel haber alalım inşallah.
herhangi bi belirti var mı :)?
benim cumartesiKızlar yaa arda arda cuma cumartesi pazar pazartesi test Günlerimiz çok heyecanli en son ben öğrenmem bu arada :)
Ay maşallah maşallah bence kanda da çıkar. Canım artık hadi hayirli olsun diyebiliriz. İdrar testi tek xizgi cikinca bazen yanıltıcı ama çift çizgide yanılma olmuyor. Tebrik ederim seni. Kaçıncı gün embiryosu seninki. Hiç ağrı sizi hissettin mi anlatsana biraz. Benim ilk günlerde derinden kaşık batması vardı. Sonra kesildi ama dün yani 5. Gün benim ve Karnım da ağrı oldu korkuttu beni bu gün hiç bişey yok yine :)Evet yaptım tekrar biraz daha koyulaştı yani net görebiliyorum. Bugün 8. Günüm dü. İnşallah test sonuçları iyi çıkar. Bekleyen herkesin de olacak inşallah.
Kızlar yaa arda arda cuma cumartesi pazar pazartesi test Günlerimiz çok heyecanli en son ben öğrenmem bu arada :)
Canim ya bize biraz anlatsana günlerini nasıl geçti ağrı sizi hissettin mi . Bu gün 6. Gün benim . Dun belim ve Karnım ağrıdı korktum ya bu gün şimdilik bişey yok. Çok meraktayim :)Canim cikar 8.gun ben 9.gun cikti.ama benimki 2.gun embriyosu kesin cikar sizin yapinda iyi haberlerinizi alayim
BEN cumartesi ya da pazar evde rest yapıcam kan sonucuna kalbim dayanmaz .evde önce kendimi hazırlamam lazım her türlü sonuca. Ağrı sizi var mı sende canım. Nasıl durumlarbenim pazarbakalım sabredebilecekmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?