- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.201
Öncelikle tebrik ederim:)) hepimize aynı teklifte bulunuldu karar vermesi gerçekten çok zor ama bu karar senin ve eşinin verebileceği bir karar. Biz devam kararı aldık çok şükür şimdilik her şey yolunda gidiyor. Iki arkadaşımızda doğum yaptılar bebişlerde anneler de sağlıklı şükürler olsun ki. Inşallah hep güzel haberler paylaşabiliriz:))merhaba bende geçen hafta 3üzlere hamile olduğumu öğrendim 3tane kese gördüm hem çok mutluytum hem tedirginim ne yapacağımı bilmiyorum düşüncelerinize ihtiyacım var devammı edeyim yoksa birini redkisiyonla aldırıyımmı bilmiyorm
Amin inşallah.. Sterilizatör gerekli mi ben hiç düşünmemiştimSüt pompası ilk aldığım şeydi:)) sonra biberon , telsiz, sterilizatör, bol battaniye,2şer prematüre takım zaten parça sayısı çok az oluyor içinde, bol zıbın, alt üst takım aldım yenidoğan boylarından aldım:)) inşallah sağlıkla giydirmek nasip olur
Biberon sayısı çok olacağı için işimi kolaylaştırır diye düşündüm:))Amin inşallah.. Sterilizatör gerekli mi ben hiç düşünmemiştim
Günaydın canım:))bebişler iyiymiş şükür gözünaydın :))kızlar hemen göstermiyor belki kızdır. Canım benim doktorda serklaja gerek görmemişti çok şükür şimdiye kadar bir sorun yaşamadım inşallah yaşamamda.Kızlar günaydın az önce drdan çıktım :) bebişlerin ikisi erkekmiş diğeri göstermedi dr büyük ihtimal kız olabilir dedi. Bir sonraki randevumda ayrıntılı ultrasona baktıracakmışım. Bebişleri tek tek inceliyorlarmış. Bundan sonra risklerin daha da fazla arttığını söyledi. Artık çok dikkat etmeliymişim. Serkrajı sordum baktı tekrar şuan için gerek yok dedi. Gerekmediği müddetçe dikiş yapmayacağız dedi. Çünkü narkozunda riskleri varmış. Gerekmedikçe yapma taraftarı değilim ben dedi.
Hayırlı olsun evet hepimiz bu ikilemi yaşadık ilk haftalarda ben kendi adıma konuşayım kontrolde onların hareketlerini görünce Allahım beni böyle bir karar vermek zorunda bırakma diye dua ettim,perinatolog hepsinin sağlıklı olduğunu söyleyince derin bir nefes aldık tabiki hala riskler devam ediyor 4. Ayda bile anomaliyle karşılaşabiliriz bunlara hepimiz hazırlıklı olup sadece dua etmeliyiz,sen bunları şimdi düşünme bebişlerine odaklan sağlıkla inşallahmerhaba bende geçen hafta 3üzlere hamile olduğumu öğrendim 3tane kese gördüm hem çok mutluytum hem tedirginim ne yapacağımı bilmiyorum düşüncelerinize ihtiyacım var devammı edeyim yoksa birini redkisiyonla aldırıyımmı bilmiyorm
Valla bennİnşallah canım bide hamilelik de ananas yemek zararlı mı kızlar bilen varmı
Bana 22. Haftada baktilar simdi yarinda kontrolum var 23+4teyim plasenta kan akisi kalp ve organlarını tekrar inceliycez demislerdi :)19. Haftadayım. O değil benim bahsettiğim anomali taraması olarakta geçiyo. Bebeğin organlarında bi anomali olup olmadığına bakılıyo
Amin inşallah canım benim :) hiç birimiz kötü şeyler yaşamayalım. İnşallah herkese bebişlerini sağlıcakla kucağına almak nasip olur. Allahım bizleri bu konuda sınamasın inş. Bugün 30. Haftana girmişsin hayırlı olsun :) içimden bir ses rekoru senin kıracağını söylüyor yesim81 :) en uzun hafta sende olacak gibi sanki :)Günaydın canım:))bebişler iyiymiş şükür gözünaydın :))kızlar hemen göstermiyor belki kızdır. Canım benim doktorda serklaja gerek görmemişti çok şükür şimdiye kadar bir sorun yaşamadım inşallah yaşamamda.
Canım dua ederken hep toplu dua ediyorum hepimiz için:))ben başından beri kendimi 36 ya odakladım :))kısmet tabiki Rabbim bilir ama inşallah hepimiz 36 yı görürüz sonuçta başından beri mucizeleri yaşıyoruz :))Amin inşallah canım benim :) hiç birimiz kötü şeyler yaşamayalım. İnşallah herkese bebişlerini sağlıcakla kucağına almak nasip olur. Allahım bizleri bu konuda sınamasın inş. Bugün 30. Haftana girmişsin hayırlı olsun :) içimden bir ses rekoru senin kıracağını söylüyor yesim81 :) en uzun hafta sende olacak gibi sanki :)
Hadi gözün aydın canım bebek lerini iyi olmasına sevindim 3kişinin aynı şuan cinsiyetleri allah sonumuzu hayır etsin inşallahKızlar günaydın az önce drdan çıktım :) bebişlerin ikisi erkekmiş diğeri göstermedi dr büyük ihtimal kız olabilir dedi. Bir sonraki randevumda ayrıntılı ultrasona baktıracakmışım. Bebişleri tek tek inceliyorlarmış. Bundan sonra risklerin daha da fazla arttığını söyledi. Artık çok dikkat etmeliymişim. Serkrajı sordum baktı tekrar şuan için gerek yok dedi. Gerekmediği müddetçe dikiş yapmayacağız dedi. Çünkü narkozunda riskleri varmış. Gerekmedikçe yapma taraftarı değilim ben dedi.
Yesim inşallah görürsün 36ları şuan seni takip ediyoruzCanım dua ederken hep toplu dua ediyorum hepimiz için:))ben başından beri kendimi 36 ya odakladım :))kısmet tabiki Rabbim bilir ama inşallah hepimiz 36 yı görürüz sonuçta başından beri mucizeleri yaşıyoruz :))
Hayırlı olsun canım benimde bulantılarım yeni geçti zor bir dönemdi ama geçiyor sadece sabret bak göreceksin geçecekMerhaba üçüz anneleri:) bende geldim,tüpbebekle üçüz hamileyim,13.hafta bugün bitiyor.Benimle aynı şeyleri yaşayan insanlar olduğunu bilmek umut verdi çünkü 2 aydır çok zor günler geçirdim hem psikolojik hem mide bulantısı ve halsizlik hala da düzelmiş değilim inşallah 2 oğlum 1 kızım olacak 6 senelik çabaların üzerine,sitede acemiyim keşfedebilirsem konuya dahil olmaya devam edicem Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı..
Canim gözün aydin çok sevindim iyi haberler aldigina:)Kızlar günaydın az önce drdan çıktım :) bebişlerin ikisi erkekmiş diğeri göstermedi dr büyük ihtimal kız olabilir dedi. Bir sonraki randevumda ayrıntılı ultrasona baktıracakmışım. Bebişleri tek tek inceliyorlarmış. Bundan sonra risklerin daha da fazla arttığını söyledi. Artık çok dikkat etmeliymişim. Serkrajı sordum baktı tekrar şuan için gerek yok dedi. Gerekmediği müddetçe dikiş yapmayacağız dedi. Çünkü narkozunda riskleri varmış. Gerekmedikçe yapma taraftarı değilim ben dedi.
Ayni şeyleri dusunuyomusuz leydi:)bana da icimden bi ses yesim rekoru kiracak diyo hadi inşallah :))Amin inşallah canım benim :) hiç birimiz kötü şeyler yaşamayalım. İnşallah herkese bebişlerini sağlıcakla kucağına almak nasip olur. Allahım bizleri bu konuda sınamasın inş. Bugün 30. Haftana girmişsin hayırlı olsun :) içimden bir ses rekoru senin kıracağını söylüyor yesim81 :) en uzun hafta sende olacak gibi sanki :)
Yesimden sonra Nevintt sonra da sen geliyosun galiba canim:))Yesim inşallah görürsün 36ları şuan seni takip ediyoruz
Yeşim,nevintt ve lady kaçıncı haftalardasınız ben daha yeniyim bilmiyorum benim adım esra buarada:) hoşbulduk azerin sanırım senin iletini yanıtla yapmakla hata yaptım diğerleri görüyormu sana yazdığımı?telefondan giriyorum benYesimden sonra Nevintt sonra da sen geliyosun galiba canim:))
Hmm teşekkür ederimV
Valla benn
Bana 22. Haftada baktilar simdi yarinda kontrolum var 23+4teyim plasenta kan akisi kalp ve organlarını tekrar inceliycez demislerdi :)
Maşallah 30. Haftana girmişsin canım darısı bizlere inşallah.. 28 haftayı atlatsam rahatlicam bende ama daha 9 haftam varÖncelikle tebrik ederim:)) hepimize aynı teklifte bulunuldu karar vermesi gerçekten çok zor ama bu karar senin ve eşinin verebileceği bir karar. Biz devam kararı aldık çok şükür şimdilik her şey yolunda gidiyor. Iki arkadaşımızda doğum yaptılar bebişlerde anneler de sağlıklı şükürler olsun ki. Inşallah hep güzel haberler paylaşabiliriz:))
Hayırlı olsun evet hepimiz bu ikilemi yaşadık ilk haftalarda ben kendi adıma konuşayım kontrolde onların hareketlerini görünce Allahım beni böyle bir karar vermek zorunda bırakma diye dua ettim,perinatolog hepsinin sağlıklı olduğunu söyleyince derin bir nefes aldık tabiki hala riskler devam ediyor 4. Ayda bile anomaliyle karşılaşabiliriz bunlara hepimiz hazırlıklı olup sadece dua etmeliyiz,sen bunları şimdi düşünme bebişlerine odaklan sağlıkla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?