2016 üçüz anneleri :)

biz devam etmek istiyoruz fakat tedirginiz 6.haftadayım çok yeni daha

BirTutamMutluluk20 , lady1234 walla acayip gaza geldim:))inşallah içinize doğduğu gibi olur:)) moralim ve motivasyonum arttı:))
Üçüz annelerine bakıyorum internette 34-36. Hafgalarında doğum yapan çok kişi olmuş. Hatta 3 taneyi normal doğuranlar bile okudum. Neden olmasın ki :) inşallah :) bakalım topiğimizin en uzun haftası rekorunu kim kıracak :) senden hmutluyuz :) dualarımızdasın

Meraba allah sanada bizim gibi sağlıklı hamilelikler nasip etsin kolay olmuyor ama duygusal açıdan tarifi olmayan bir mutluluk :)

3 ayrı kese ise sanslisin bence :) Burdaki annelerin hepsi devam karari almış anneler :) is sana kalıyor kalbine göre hareket ediceksin canım, ben işlemi okuduğumda kesinlikle yaptirmiycam dedim. Doktor boyun kısa minyonsun cok zor olur falan dedi ama herkese karşı oğullarımi seçtim hicde pişman değilim :)

biz devam etmek istiyoruz fakat tedirginiz 6.haftadayım çok yeni daha
Canim biz burda 2 iyi 1 kötü örnek gördük maalesef
O yüzden sana aldır ya da aldırma diyemeyiz elbette riskleri var
Ya bi yavruna kiyacaksin ya da tüm riskleri göze alacaksın
Bizim hamileligimizin zoru da 3 katı sevinci de
Allahim sonumuzu hayir eylesin inşallah

Uff kızlar ya demin eşim hastaneden geldi
Doktor 2 kilo olana kadar burdalar demiş
Bi gün 1 hafta diyo bi gün 2 kilo olana kadar diyo iyice sıkıldım
10 bin tl de borç birikmiş onu odedik simdiye kadar 30 bin tl yatirdik hastaneye

Hayırlısı olsun tatlım bebişler sağlıklı sıhhatli olsunda sıkma canını hiç. Allahım yardımcınız olsun üç çocuk büyük bir masraf demek gerçekten. Rabbim nasibinide versin inş.

Hayırlısı olsun tatlım bebişler sağlıklı sıhhatli olsunda sıkma canını hiç. Allahım yardımcınız olsun üç çocuk büyük bir masraf demek gerçekten. Rabbim nasibinide versin inş.
Evet öyle canim
Sağolsun eşim para mevzusunu pek belli etmiyo bana ama borç yapiyo sonuçta
Her şey evlatlarimiz için napalım
Para bulunur da evlat bulunmuyo en iyi ben bilirim

Ya kızlar bu gün çok fena canim sıkıldı
Bi arkadaşım whatsapdan mesaj yazdi bebekleri falan sordu
Zaman zaman soruyo sagolsun
Sonra isim buldunuz mu dedi evet dedim ben de
Isimlerini yazdim nasil diye
ben begenmedim diye yazdi direk
Sok oldum aslinda böyle kırıcı biri de değildir ama neden böyle kabaca bi şey yazdi anlamadim

Herkes herşeyi beğenmek zorunda değil ama söyleme şekli gerçekten kırıcı olmuş. Siz beğenmeniz önemli olan. Bazen insanlar karşındakinin kırılacağını düşünmeden konuşabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…