2016 üçüz anneleri :)

Şimdi ayıp olacak ama halt etmiş o , siz begendikten sonra ona ne :) bence mis gibi isimleri var adlariyla büyüsün minnaklar :)

Senin evlatların azerinn onlar isimleri kimi ilgilendirir sen beğendin içine de sindiyse gerisini boşver..

kendi çocuuna beğendiğini koysun senin beğenmen önemli sonuçta..

Amaan Azerin çokta tın deseydin:)) insanları anlamak zor . Önemli olan kocanla senin beğenmen. Ayrıca isimler çok güzel Allah isimleriyle sağlıkla yaşatsın gerisi boş

Haklısın canım beklemek çok zor ama orda iyice güçlenip yanına gelmeleri daha iyi olur herhalde. Bu arada kaç kg olmuşlar? Belki bir haftadan önce çıkarlar. Allah gücünüzü arttırsın canım maalesef maddi olarak çok zorluyor ufaklıklar.

Meraba allah sanada bizim gibi sağlıklı hamilelikler nasip etsin kolay olmuyor ama duygusal açıdan tarifi olmayan bir mutluluk :)
Teşekkürler,inşallah hepimize nasip etsin..Ben henüz mutluluk kısmına geçemedim herşeye ağlama safhasındayım sadece kontrolde onları görünce moral buluyorum

Geçmiş olsun. Bu aralar çok rahatsız hissediyorum.çalışıyorum da.merdiveni zor çıkıyorum. Siz demi öyleydiniz.kaç haftalıkken izne ayrılmak lazım

Geçmiş olsun. Bu aralar çok rahatsız hissediyorum.çalışıyorum da.merdiveni zor çıkıyorum. Siz demi öyleydiniz.kaç haftalıkken izne ayrılmak lazım
Teşekkür ederim. Ben hiç çalışmadım hep raporlu geçiriyorum. Bir de merdiven inip çıkmak gerçekten çok zorluyor. Bence rapor alabiliyorsan hiç bekleme. Her geçen gün zorlaşacak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…