- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.241
Ya kızlar bu gün çok fena canim sıkıldı
Bi arkadaşım whatsapdan mesaj yazdi bebekleri falan sordu
Zaman zaman soruyo sagolsun
Sonra isim buldunuz mu dedi evet dedim ben de
Isimlerini yazdim nasil diye
ben begenmedim diye yazdi direk
Sok oldum aslinda böyle kırıcı biri de değildir ama neden böyle kabaca bi şey yazdi anlamadim
Senin evlatların azerinn onlar isimleri kimi ilgilendirir sen beğendin içine de sindiyse gerisini boşver..Ya kızlar bu gün çok fena canim sıkıldı
Sok oldum aslinda böyle kırıcı biri de değildir ama neden böyle kabaca bi şey yazdi anlamadim
kendi çocuuna beğendiğini koysun senin beğenmen önemli sonuçta..Ya kızlar bu gün çok fena canim sıkıldı
Hadi inşallah canım:)) bakalım kim kazanacak:))vakit yaklaştıkça heyecanım artıyorYeşim sana meydan okuyorum :) Ben 37ye sardim :))
Azerin kızım temizleye temizleye parkeleri eskittin valla :) yeter az dinlen ya şöyle ayaklarını uzatıp :)
İnşallah güzel haberlerle dönersin. Bizi de habersiz bırakma:))Günaydın annecikler ve mucizeleri :) gününüz güzel haberlerle geçsin benim kontrol günü bugün çok heyecanlıyım. Perinatalog a gidiyorum. Bakalım oğlanlar ne durumda :)
Amaan Azerin çokta tın deseydin:)) insanları anlamak zor . Önemli olan kocanla senin beğenmen. Ayrıca isimler çok güzel Allah isimleriyle sağlıkla yaşatsın gerisi boşYa kızlar bu gün çok fena canim sıkıldı
Haklısın canım beklemek çok zor ama orda iyice güçlenip yanına gelmeleri daha iyi olur herhalde. Bu arada kaç kg olmuşlar? Belki bir haftadan önce çıkarlar. Allah gücünüzü arttırsın canım maalesef maddi olarak çok zorluyor ufaklıklar.Uff kızlar ya demin eşim hastaneden geldi
Doktor 2 kilo olana kadar burdalar demiş
Bi gün 1 hafta diyo bi gün 2 kilo olana kadar diyo iyice sıkıldım
10 bin tl de borç birikmiş onu odedik simdiye kadar 30 bin tl yatirdik hastaneye
Teşekkürler,inşallah hepimize nasip etsin..Ben henüz mutluluk kısmına geçemedim herşeye ağlama safhasındayımMeraba allah sanada bizim gibi sağlıklı hamilelikler nasip etsin kolay olmuyor ama duygusal açıdan tarifi olmayan bir mutluluk :)
Herşey cok güzel olacak inşallahTeşekkürler,inşallah hepimize nasip etsin..Ben henüz mutluluk kısmına geçemedim herşeye ağlama safhasındayımsadece kontrolde onları görünce moral buluyorum
Canım geçmiş sayfalara da baktım ama bulamadım. Ne isimler koydun miniklere?Iyi akşamlar kızlar
Amin teşekkür ederim canimCanım geçmiş sayfalara da baktım ama bulamadım. Ne isimler koydun miniklere?
İyi olmalarına sevindim Allah ömür sağlık versin.
Gayet hoş canım.Amin teşekkür ederim canim
Isimleri
Ömür
Onur
Ozan
Teşekkür ederim canimGayet hoş canım.
Çok beğendim. Arkadaşına da takılma insanlar bazen düşüncesiz laf edebiliyor. Biz de hassas olduğumuz için üzülüyoruz.
Teşekkür ederim. Ben hiç çalışmadım hep raporlu geçiriyorum. Bir de merdiven inip çıkmak gerçekten çok zorluyor. Bence rapor alabiliyorsan hiç bekleme. Her geçen gün zorlaşacak:))Geçmiş olsun. Bu aralar çok rahatsız hissediyorum.çalışıyorum da.merdiveni zor çıkıyorum. Siz demi öyleydiniz.kaç haftalıkken izne ayrılmak lazım
Hadi kurtulmuşsun geçmiş olsun canımIyi akşamlar kızlar :)) dişimi çektirdim çok şükür kurtuldum inşallah bir daha olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?