- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.261
Çok Sağol canım:))Hadi kurtulmuşsun geçmiş olsun canım
Yesim geçmiş olsun oldu da bitti:))Çok Sağol canım:))
Yuppiiiiii :)))) maaşallah barekallah :) çok sevindim canım benim :) bebişlerine yarasın inş. Sen sağmaya devam etKizlaaaar cok mutluyum bu sabah nihayet 120 cc süt sagdim su dandik pompayla:)
Tam bi buçuk saatimi aldi ama
Sağol canım çok şükür:))Yesim geçmiş olsun oldu da bitti:))
Amin sagolasin leydicimYuppiiiiii :)))) maaşallah barekallah :) çok sevindim canım benim :) bebişlerine yarasın inş. Sen sağmaya devam etbian önce bebişler kilo alsın yanına gelsin
Ooooh yarasın kuzulara inşallah:)) daha da çoğalır artık bu kadar olmuş ya:))Kizlaaaar cok mutluyum bu sabah nihayet 120 cc süt sagdim su dandik pompayla:)
İnşallah kısa sürede kavuşursun bebişlerine azerinnn :) merak ettiğim bir kaç bişey sormak istiyorum azerin bebişler için park yatak mı yoksa beşik mi düşünüyorsun? Ben şimdiden araştırma yapıyorum herkes park yataktan memnun kalmış kafam çok karjştıAmin sagolasin leydicim
Nasil sevindim anlatamam:))
Bebekler sagsalim ciksin şu hastaneden bakicam eger gogsumu emerlerse ne güzel emmezlerse daha iyi bi pompa almayi düşünüyorum.simdi zamanim var ama bebekler gelince 1.5 saat süt sagmayla ugrasama
Bu arada bebekler emmeye başlamış tek problemimiz emmek onu da tam ogrenirlerse eve gelicek yavrularim inşallah
Ay inşallahOoooh yarasın kuzulara inşallah:)) daha da çoğalır artık bu kadar olmuş ya:))
Canim ben hala park yatak düşünüyorumİnşallah kısa sürede kavuşursun bebişlerine azerinnn :) merak ettiğim bir kaç bişey sormak istiyorum azerin bebişler için park yatak mı yoksa beşik mi düşünüyorsun? Ben şimdiden araştırma yapıyorum herkes park yataktan memnun kalmış kafam çok karjştı
Sağdıkça çoğalır merak etme canım. Damarlar ancak açılıyordurAy inşallah
Tek sikintim tek göğüsten 80cc cikarken digerinden 40 cc zor çıkardım
Inşallah :)Sağdıkça çoğalır merak etme canım. Damarlar ancak açılıyordur
çok şükür gelmeye başladı devamı gelir:))
Ben 16 haftalıkken öğenmiştimGunaydin kizlar umarim herkes iyidir :) Azerinn 2kg nin altini hic bir hastane cikarmiyor diye biliyorum daha onceden bebegi kuvezde kalan arkadaslar oldu da onlardan duydum yani az kaldi bu kadar buyuduler saglikla sana geldiler cabucak kilo alirlar ins.
Bu arada bisey soracaktim kizlar bebeklerin cinsiyetlerini kacinci haftada ogrenebildiniz esim kafayi cinsiyete taktida bu aralar
Ben de merak ediyorum inşallah bebişler iyidirWilwarinb napiyo acaba?bebekler nasil?
Azerinn bi arkadaşım ılık duş aldıktan sonra süt artıyo diyodu denemediysen tavsiye ederimKizlaaaar cok mutluyum bu sabah nihayet 120 cc süt sagdim su dandik pompayla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?