2016 üçüz anneleri :)

Yuppiiiiii :)))) maaşallah barekallah :) çok sevindim canım benim :) bebişlerine yarasın inş. Sen sağmaya devam et bian önce bebişler kilo alsın yanına gelsin
Amin sagolasin leydicim
Nasil sevindim anlatamam:))
Bebekler sagsalim ciksin şu hastaneden bakicam eger gogsumu emerlerse ne güzel emmezlerse daha iyi bi pompa almayi düşünüyorum.simdi zamanim var ama bebekler gelince 1.5 saat süt sagmayla ugrasama
Bu arada bebekler emmeye başlamış tek problemimiz emmek onu da tam ogrenirlerse eve gelicek yavrularim inşallah

İnşallah kısa sürede kavuşursun bebişlerine azerinnn :) merak ettiğim bir kaç bişey sormak istiyorum azerin bebişler için park yatak mı yoksa beşik mi düşünüyorsun? Ben şimdiden araştırma yapıyorum herkes park yataktan memnun kalmış kafam çok karjştı

Canim ben hala park yatak düşünüyorum
Alirsam kullanışlı olup olmadigi yazarim size canim

Merhaba bende gebelik düşünüyorum ve ikizlerin olsun istiyorum.ben ikiz tekiyim annenin ailesinde va babamin ailesinde ikizler var benimde ikizlerin olma olasiligi varmidir?

Gunaydin kizlar umarim herkes iyidir :) Azerinn 2kg nin altini hic bir hastane cikarmiyor diye biliyorum daha onceden bebegi kuvezde kalan arkadaslar oldu da onlardan duydum yani az kaldi bu kadar buyuduler saglikla sana geldiler cabucak kilo alirlar ins.
Bu arada bisey soracaktim kizlar bebeklerin cinsiyetlerini kacinci haftada ogrenebildiniz esim kafayi cinsiyete taktida bu aralar

Esin89 cogul gebelikler tabi normal olanlar genellikle genetikle ilgili oluyor yani bu senin sansini arttiriyor ama tabiki bir kesinlik yok
Ben ilk cocukta park yatak kullandim tavsiye ederim gercekten benim oglan asiri hareketli ve onu bile dizginliyordu ici derin oldugu icin dusme vs korkusu olmuyor katlanma ozelliginden dolayi tasinmasi rahat mesela tatile vs bir yere giderken biraz genis bir arabaniz varsa yaninizda goturebilirsiniz gorumcemler oyle yapiyor cocugun alistigi ortam uyku duzeni bozulmasin diye. Diger taraftan biraz buyuyunce fermuarli yerinden girip cikmayi oyuncaklarini saklamayi vs ogreniyor ve egleniyor kucukken zaten ust kisminda bir aparat var oraya koyup rahatca alabiliyorsun ama donmeye baslayinca asagi indirmek lazim

Ben 16 haftalıkken öğenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…