2016 üçüz anneleri :)

Kizlar bebekleri kuvozden çıkarmışlar
Aksama emzirmek için çağırdılar :))cok mutluyam ya Allahima bin Şükür
Inşallah emmeyi de çabuk öğrenirler de evimize cabucak döneriz
Canım benim:)) gözünaydın çok şükür Yüce Rabb'ime . Çok sevindim. İnşallah bir an önce eve gelirler.

Kizlar bebekleri kuvozden çıkarmışlar
Aksama emzirmek için çağırdılar :))cok mutluyam ya Allahima bin Şükür
Inşallah emmeyi de çabuk öğrenirler de evimize cabucak döneriz
Canım çok şükür :) hayırlı olsun :) inş kısa süre içerisinde yanında olacaklar :) bebişlerinle bol bol temasta bulun tadını çıkart :)

Azerinn gozun aydin bebeklerine dokununca onlari hissedince sutun artar canim bir an once evede donersiniz ins.
Wilwarinb nasilsin, bebeklerin nasil?

Ay çok sevindim azerin maşallah kuzucuklara umarım çabuk öğrenirler :) bol bol kokla kuzucuklari :)
Ben 11. Haftada Cinsiyetlerini öğrenmiştim.
Kızlar kontrolum çok güzel geçti. Kıpır kıpır oğlanlar biri 622 gr biri 587 biride 487 gr olmuş. 3 numara biraz az kilo almış ama gelişimi gayet iyi dedi doktor, çok mutlu oldum.

Geçmiş olsun. Bu aralar çok rahatsız hissediyorum.çalışıyorum da.merdiveni zor çıkıyorum. Siz demi öyleydiniz.kaç haftalıkken izne ayrılmak lazım

Valla ben hala işe gidip geliyorum hemde otobüsle :) ev is arası bir buçuk saat sürüyor. Penguen hızında yürüyom, merdivenler zaten 16. Haftadan beri beni çok yoruyor :) Bende haftaya izne ayrılıyorum ama yasal olarak doğum izni 28. Haftada başlıyor.

Çok şükür gözünaydın canım:)) bu mutluluğun tarifi olmasa gerek ayy ben de çok heyecanlandım şimdi:))bundan sonra bebişlerle neler yaptığını paylaşırsın:))

gozunuz aydin masallah
ayy ben bile heycanladim bir anda 3bebek Rabbim yardimciniz olsun

Canım benim süpeeeeerr bir haber bu :) vallahi siteye girmeye çalıştım bakım varmış giremedim aklımda sen vardın acaba bebişlerini çıkardılar mı die aklımdan geçiriyordum. Çok şükür :) sonunda bebişlerine kavuştun :) seninle birlikte bizlerde heycanını paylaşıyoruz :) maaşallah barekallah kuzulara

Hadi gözünaydın canımm çok sevindim

Çok teşekkürler tavsiyen için canım. İstanbulda Recep Has, Cihat Şen, Rıza Madazlı ve Maltepe Üni. Hastanesinde bir doktoru tavsiye edenler oldu twinrose. Haftaya İstanbula geçeceğiz nasipse, inşallah bizim için en doğru doktorla hayırlısıyla tamamına erdiririz bu süreci. Dün serklaj yapıldı, 1 gece hastanede kaldım inşallah faydasını görürüz. Bizim durumumuz tek kese, zarla 3'e ayrılmış, suları ayrıymış ama bir avantajı yok dedi doktor. Ne diyelim hayırlısı Allahtan canım. Güzel dileklerin için ve tavsiyen için çok teşekkür ederim. Allah hiçbir anneyi evladıyla sınamasın inşallah

Azerinn gozun aydin bebeklerine dokununca onlari hissedince sutun artar canim bir an once evede donersiniz ins.
Wilwarinb nasilsin, bebeklerin nasil?
Bebekler gayet iyi solunum destek bitti ve bugün de damar yolunu kapattılar, bebeklerimizi kucağımıza alabiliyoruz. Darısı hepinizin başına inşallah.
Bense çok rahat geçen hamileliğimin bedelini ödüyor gibiyim. Ödem oluştu, süt düğümlenmesi yaşıyorum, şimdi bir de daha çok çoklu gebeliklerde görülen ürtiker benzeri bir deri döküntüsü ile başım dertte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…