- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.281
Canım benim:)) gözünaydın çok şükür Yüce Rabb'ime . Çok sevindim. İnşallah bir an önce eve gelirler.Kizlar bebekleri kuvozden çıkarmışlar
Aksama emzirmek için çağırdılar :))cok mutluyam ya Allahima bin Şükür
Inşallah emmeyi de çabuk öğrenirler de evimize cabucak döneriz
hadi gözünaydın cnmKizlar bebekleri kuvozden çıkarmışlar
Canım çok şükür :) hayırlı olsun :) inş kısa süre içerisinde yanında olacaklar :) bebişlerinle bol bol temasta bulun tadını çıkart :)Kizlar bebekleri kuvozden çıkarmışlar
Geçmiş olsun. Bu aralar çok rahatsız hissediyorum.çalışıyorum da.merdiveni zor çıkıyorum. Siz demi öyleydiniz.kaç haftalıkken izne ayrılmak lazım
Çok şükür gözünaydın canım:)) bu mutluluğun tarifi olmasa gerek ayy ben de çok heyecanlandım şimdi:))bundan sonra bebişlerle neler yaptığını paylaşırsın:))Kizlaaaaar ay heyecandan olucem doktor aradi bebekler çok iyi hemen bu gün cikara bilirsiniz diye:)))
Allahim inanamıyorum bu kadar ani beklemiyodum elimiz ayagimiza dolandi resmen:))hazirlaniyoruz şimdi :)
Darısı başınıza inşallah
gozunuz aydin masallahKizlaaaaar ay heyecandan olucem doktor aradi bebekler çok iyi hemen bu gün cikara bilirsiniz diye:)))
Allahim inanamıyorum bu kadar ani beklemiyodum elimiz ayagimiza dolandi resmen:))hazirlaniyoruz şimdi :)
Darısı başınıza inşallah
Canım benim süpeeeeerr bir haber bu :) vallahi siteye girmeye çalıştım bakım varmış giremedim aklımda sen vardın acaba bebişlerini çıkardılar mı die aklımdan geçiriyordum. Çok şükür :) sonunda bebişlerine kavuştun :) seninle birlikte bizlerde heycanını paylaşıyoruz :) maaşallah barekallah kuzularaKizlaaaaar ay heyecandan olucem doktor aradi bebekler çok iyi hemen bu gün cikara bilirsiniz diye:)))
Darısı başınıza inşallah
Hadi gözünaydın canımm çok sevindimKizlaaaaar ay heyecandan olucem doktor aradi bebekler çok iyi hemen bu gün cikara bilirsiniz diye:)))
Darısı başınıza inşallah
Çok teşekkürler tavsiyen için canım. İstanbulda Recep Has, Cihat Şen, Rıza Madazlı ve Maltepe Üni. Hastanesinde bir doktoru tavsiye edenler oldu twinrose. Haftaya İstanbula geçeceğiz nasipse, inşallah bizim için en doğru doktorla hayırlısıyla tamamına erdiririz bu süreci. Dün serklaj yapıldı, 1 gece hastanede kaldım inşallah faydasını görürüz. Bizim durumumuz tek kese, zarla 3'e ayrılmış, suları ayrıymış ama bir avantajı yok dedi doktor. Ne diyelim hayırlısı Allahtan canım. Güzel dileklerin için ve tavsiyen için çok teşekkür ederim. Allah hiçbir anneyi evladıyla sınamasın inşallahİstanbul'da hangi doktora gideceğin bellimi? Benim kontrollerim çapada oluyordu. Ama maddi durumunuz iyiyse size Prof Dr Recep has ı öneririm. Çoğul gebeliklerde alanında uzman bir doktor. Bir de keselerin ayrı olması çok iyi. Hakkınızda hayırlısı olsun. Güzel haberlerini duyabilmek dileğiyle.
Bebekler gayet iyi solunum destek bitti ve bugün de damar yolunu kapattılar, bebeklerimizi kucağımıza alabiliyoruz. Darısı hepinizin başına inşallah.Azerinn gozun aydin bebeklerine dokununca onlari hissedince sutun artar canim bir an once evede donersiniz ins.
Wilwarinb nasilsin, bebeklerin nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?