- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.301
Kızlar ssk da normal de 32.haftada başlıyor ama çoğul gebeliklerde 2hafta daha veriyor bu süreler doğum sonrasına da aktarabiliniyorÇoğul gebeliklerde 30. Haftada başlamıyor mu doğum izni 28 de başlıyosa çok iyi
Gözünaydın:)) bebişlerini eve götürmene az kalmış çok şükür:)) sana da çok geçmiş olsun sıkıntı stres bir yerlerden patlak veriyor işte. Inşallah bir an önce iyileşersin .Bebekler gayet iyi solunum destek bitti ve bugün de damar yolunu kapattılar, bebeklerimizi kucağımıza alabiliyoruz. Darısı hepinizin başına inşallah.
Bense çok rahat geçen hamileliğimin bedelini ödüyor gibiyim. Ödem oluştu, süt düğümlenmesi yaşıyorum, şimdi bir de daha çok çoklu gebeliklerde görülen ürtiker benzeri bir deri döküntüsü ile başım dertte.
Çok geçmiş olsun canım. Kullandığın herhangi bir ilaç var mı ? Belki yan etkisi olarak oluşuyor olabilir. Çünkü bazı ilaçların yan etkisi olarak çıkabiliyor.Bebekler gayet iyi solunum destek bitti ve bugün de damar yolunu kapattılar, bebeklerimizi kucağımıza alabiliyoruz. Darısı hepinizin başına inşallah.
Bense çok rahat geçen hamileliğimin bedelini ödüyor gibiyim. Ödem oluştu, süt düğümlenmesi yaşıyorum, şimdi bir de daha çok çoklu gebeliklerde görülen ürtiker benzeri bir deri döküntüsü ile başım dertte.
Azerin bebişleri buldu bizi unuttuBirTutamMutluluk20 sen ne yaptın? Bebişlerle ilk günün nasıl geçti? Inşallah hepiniz iyisinizdir.
Artık zorlu süreç başladı azerin :) Allah yardımcın olsun:)Kizlar basimi kasicak zamanim yok:))))
Sut sag dolaba koy alt ac yedir tekrar sut sag :))
Üç bebegi yediriyosun altını aciyosun biberonlari temizliyosun hooop yine yemek saati:)))
Kizimla başım dertte hepsinden beteri o şu anda
Habire bebeklerin tepesinde
Memeyi emiyolar ama gerektigi kadar yediklerinden emin olamadigim için biberonla veriyorum içim rahat ediyor
Allah yardımcın olsun canım:)) ben de benim kızdan korkuyorum neler neler yapar kimbilir.Kizlar basimi kasicak zamanim yok:))))
Sut sag dolaba koy alt ac yedir tekrar sut sag :))
Üç bebegi yediriyosun altını aciyosun biberonlari temizliyosun hooop yine yemek saati:)))
Kizimla başım dertte hepsinden beteri o şu anda
Habire bebeklerin tepesinde
Memeyi emiyolar ama gerektigi kadar yediklerinden emin olamadigim için biberonla veriyorum içim rahat ediyor
Ben 12. Haftaya kadar progestan fitil , folikasit kullandım sonrasında Demir ilacı balık hapı , vitamin, calsiyum, magnezyum kullandım. Bir de sanırım 5 . Aydan itibaren başlamıştım purluton haftalık iğne kullanıyorum. Ne kadar ilaç kullanıyormuşum:)))arkadaşlar bişey soracam gebelik boyunca hangi ilaçları kullandınız cirino jel hibor iğne climare forte bant kullndınızmı. ben 6.haftamdayım doktor bana sadece cirino jeli kullanmaya devam et dierlerini bırak dedi.
Canım banada dr progestan fitil olarak verdi doğum yapana kadar kullanacakmışım. Bu sefer gittiğimde iğnesinidr yazdı ama acil durumlar için dedi herhangi bi kanama vs olursa onu vurduracakmışım. Sende kanama falan olmuşmuydu ?Ben 12. Haftaya kadar progestan fitil , folikasit kullandım sonrasında Demir ilacı balık hapı , vitamin, calsiyum, magnezyum kullandım. Bir de sanırım 5 . Aydan itibaren başlamıştım purluton haftalık iğne kullanıyorum. Ne kadar ilaç kullanıyormuşum:)))
canım progestan fitil benim bulantıları çok artırmıştı doktora söyleyince haftalık depo iğneyi verdi bulantım azalmıştı. Açıkçası haftada bir iğne vurdurmak daha kolayıma geliyor:))Canım banada dr progestan fitil olarak verdi doğum yapana kadar kullanacakmışım. Bu sefer gittiğimde iğnesinidr yazdı ama acil durumlar için dedi herhangi bi kanama vs olursa onu vurduracakmışım. Sende kanama falan olmuşmuydu ?
Çok acıtıyo ya :))) nasıl dayanıyorsun onun acısına :) poposunun üzerine oturamıo resmen insan :)canım progestan fitil benim bulantıları çok artırmıştı doktora söyleyince haftalık depo iğneyi verdi bulantım azalmıştı. Açıkçası haftada bir iğne vurdurmak daha kolayıma geliyor:))
Benim hemşire bir arkadaşım var sağolsun eve geliyor ve çok yavaş yapıyor iğneyi o yüzden çok acımıyor:))Çok acıtıyo ya :))) nasıl dayanıyorsun onun acısına :) poposunun üzerine oturamıo resmen insan :)
Clexan pıhtılaşma için yapılıyor değil mi? Tedavi sırasında birkaç kez vurmuştum gerçekten felaket morartıyor. Amaan herkes ne olduğunu anlamadan hamile kalıp kolayca doğuruyor :)) bizde sürekli iğneler ilaçlar....Kızlar bende haftalık kullanıyorum proluton iğneyi progestanı günlük fitil yapıyorum dekavit i kesti doktor benden yan etki yaptı diye kan hapını içmiyorum midemi bulandırıyor bide günlük corasprin ve clexan iğne vuruluyorum kollarım morardı iyice hergün iğne yemekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?