- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.321
Kanını artırmak için keçiboynuzu pekmezini önerebilirim ben de çok işe yaradı. Her sabah aç karnına bir yemek kaşığı süper kan yapıyorBende progestan hap. Decavit dvit maltofer magnezyum kullanıyorum. İlaç kullanmaktan nefret ettim resmen. Hemoglobinim de 9 a düşmüş çok canım sıkıldı
Herşeyi deniyorum onu da denerim teşekkür ederim canım tavsiyen içinKanını artırmak için keçiboynuzu pekmezini önerebilirim ben de çok işe yaradı. Her sabah aç karnına bir yemek kaşığı süper kan yapıyor
Azerin sirkeli su tavsiye etmişti iyi geliyormuş bi dene istersenKızlar bu arada ben çatır çatır çatlamaya başladım( hiç bir şey fayda etmiyor (
Aynen canım ya hergün iğne yemek gerçekten zor allah yardımcımız olsun ne diyelimClexan pıhtılaşma için yapılıyor değil mi? Tedavi sırasında birkaç kez vurmuştum gerçekten felaket morartıyor. Amaan herkes ne olduğunu anlamadan hamile kalıp kolayca doğuruyor :)) bizde sürekli iğneler ilaçlar....
Ya fatma benim gece oldumu her tarafım ağrıyor belim bacaklarım uyuyamıyorum acaba magnezyum mu içmem gerekiyor ki vitamin de içmiyorumBende progestan hap. Decavit dvit maltofer magnezyum kullanıyorum. İlaç kullanmaktan nefret ettim resmen. Hemoglobinim de 9 a düşmüş çok canım sıkıldı
Ben daha yeni yeni geceleri rahat etmeye başladım. Bel ağrısımdan dabah 4 e 5 e kadar oturuyodum. Gün içinde sade madensuyu içiyorum sanırım o da iyi geliyo. Bi de süt ürünleri tüketmeye çalış kalsiyuma ihtiyacın olabilirYa fatma benim gece oldumu her tarafım ağrıyor belim bacaklarım uyuyamıyorum acaba magnezyum mu içmem gerekiyor ki vitamin de içmiyorum
Azerin çok sevindim canım, çok şükür kavuştun paşalarına:)) Darısı bütün hamilelerin ve çocuk isteyenlerin başına olsun inşallah. Emzirmek için kendini çok fazla hırpalaman gerekmediğini düşünüyorum açıkçası, (tabi bu benim şahsi fikrim herkes farklı düşünebilir) o yüzden biberonla için rahat ediyorsa öyle devam et, önemli olan beslenmeleri sonuçta canım. Allah kolaylık versin azerin, inşallah hep güzel haberlerinizi alalım.Kizlar basimi kasicak zamanim yok:))))
Sut sag dolaba koy alt ac yedir tekrar sut sag :))
Üç bebegi yediriyosun altını aciyosun biberonlari temizliyosun hooop yine yemek saati:)))
Kizimla başım dertte hepsinden beteri o şu anda
Habire bebeklerin tepesinde
Memeyi emiyolar ama gerektigi kadar yediklerinden emin olamadigim için biberonla veriyorum içim rahat ediyor
Çok teşekkür ederim canım, inşallah herşey hepimizin istediği gibi olur. Rabb'im gönlümüzden geçeni bizim için hayırlı kılsın inşallahGözün aydın azerin darısı bize.sym24 sana da geçmiş olsun.hersey gönlünce olur
Maşallah sana atom karınca :)) Hamileyken çalışanlar enerjinize hayranım, hepinize maşallah...Valla ben hala işe gidip geliyorum hemde otobüsle :) ev is arası bir buçuk saat sürüyor. Penguen hızında yürüyom, merdivenler zaten 16. Haftadan beri beni çok yoruyor :) Bende haftaya izne ayrılıyorum ama yasal olarak doğum izni 28. Haftada başlıyor.
Çok sevindim canım bebeklerine, maşallah küçük kahramanlarına :) İnşallah hep güzel haberlerinizi alalım, umut oluyorsunuz bize. Rabb'im bütün sıkıntılarını da tez zamanda geçirsin inşallahBebekler gayet iyi solunum destek bitti ve bugün de damar yolunu kapattılar, bebeklerimizi kucağımıza alabiliyoruz. Darısı hepinizin başına inşallah.
Bense çok rahat geçen hamileliğimin bedelini ödüyor gibiyim. Ödem oluştu, süt düğümlenmesi yaşıyorum, şimdi bir de daha çok çoklu gebeliklerde görülen ürtiker benzeri bir deri döküntüsü ile başım dertte.
Geçmiş olsun canım ya, süt düğümlenmesi fena olmuş. Stres çok yaptıysan ondan döküntün olmuştur. Bebişlerden gelen güzel haberlerle rahatlar inşallah :)Bebekler gayet iyi solunum destek bitti ve bugün de damar yolunu kapattılar, bebeklerimizi kucağımıza alabiliyoruz. Darısı hepinizin başına inşallah.
Bense çok rahat geçen hamileliğimin bedelini ödüyor gibiyim. Ödem oluştu, süt düğümlenmesi yaşıyorum, şimdi bir de daha çok çoklu gebeliklerde görülen ürtiker benzeri bir deri döküntüsü ile başım dertte.
Kizlaaaaar ay heyecandan olucem doktor aradi bebekler çok iyi hemen bu gün cikara bilirsiniz diye:)))
Allahim inanamıyorum bu kadar ani beklemiyodum elimiz ayagimiza dolandi resmen:))hazirlaniyoruz şimdi :)
Darısı başınıza inşallah
İkizlerde 30. Haftada başlıyor. Üçüzlerde 28. Hafta da çıkarıyolar. Gerçi cuma günü kontrolde doktor rapor yazdı bana artık işe gitmek yok dedi :)Çoğul gebeliklerde 30. Haftada başlamıyor mu doğum izni 28 de başlıyosa çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?