2016 üçüz anneleri :)

Bende progestan hap. Decavit dvit maltofer magnezyum kullanıyorum. İlaç kullanmaktan nefret ettim resmen. Hemoglobinim de 9 a düşmüş çok canım sıkıldı

Bende progestan hap. Decavit dvit maltofer magnezyum kullanıyorum. İlaç kullanmaktan nefret ettim resmen. Hemoglobinim de 9 a düşmüş çok canım sıkıldı
Kanını artırmak için keçiboynuzu pekmezini önerebilirim ben de çok işe yaradı. Her sabah aç karnına bir yemek kaşığı süper kan yapıyor

Aynen canım ya hergün iğne yemek gerçekten zor allah yardımcımız olsun ne diyelim

Benimde 2 gundur belim agriyor ama anlamadim gitti su an cok erken acaba bisey mi oldu diye korkuyorum zaten bu aralar surekli uyumak istiyorum anlamadim gitti

Benimde ara ara karnım ağrıyor ve bazen semsert oluyor. İnanılmaz yorgun ve halsiz hissediyorum kendimi. Sürekli uyku halindeyim.akşamları midem çok kötü oluyor. Böyle içim yanıo gibi sanki

Ya fatma benim gece oldumu her tarafım ağrıyor belim bacaklarım uyuyamıyorum acaba magnezyum mu içmem gerekiyor ki vitamin de içmiyorum
Ben daha yeni yeni geceleri rahat etmeye başladım. Bel ağrısımdan dabah 4 e 5 e kadar oturuyodum. Gün içinde sade madensuyu içiyorum sanırım o da iyi geliyo. Bi de süt ürünleri tüketmeye çalış kalsiyuma ihtiyacın olabilir

Aynılarını bende yaşıyorum karındaki sertlik için magnezyum kullanıyorum biraz iyi geliyo. Allah yardımcımız olsun

Azerin çok sevindim canım, çok şükür kavuştun paşalarına:)) Darısı bütün hamilelerin ve çocuk isteyenlerin başına olsun inşallah. Emzirmek için kendini çok fazla hırpalaman gerekmediğini düşünüyorum açıkçası, (tabi bu benim şahsi fikrim herkes farklı düşünebilir) o yüzden biberonla için rahat ediyorsa öyle devam et, önemli olan beslenmeleri sonuçta canım. Allah kolaylık versin azerin, inşallah hep güzel haberlerinizi alalım.

Maşallah sana atom karınca :)) Hamileyken çalışanlar enerjinize hayranım, hepinize maşallah...

Çok sevindim canım bebeklerine, maşallah küçük kahramanlarına :) İnşallah hep güzel haberlerinizi alalım, umut oluyorsunuz bize. Rabb'im bütün sıkıntılarını da tez zamanda geçirsin inşallah

Kızlar doktor bana progestanmıdır o ilaçtan hiç vermedi.ne için veriliyor. Ben ilçe hastanesine gidiyorum. İldekine nisanda gitcem.her doktor da uzmandır sonuçta değilmi.

Geçmiş olsun canım ya, süt düğümlenmesi fena olmuş. Stres çok yaptıysan ondan döküntün olmuştur. Bebişlerden gelen güzel haberlerle rahatlar inşallah :)

Çok sevindim canım hadi gözünüz aydın :)
Artık uykuduz günler başlıyor senin için ama onlara hersey değer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…