2016 üçüz anneleri :)

arkadaşlar bişey soracam gebelik boyunca hangi ilaçları kullandınız cirino jel hibor iğne climare forte bant kullndınızmı. ben 6.haftamdayım doktor bana sadece cirino jeli kullanmaya devam et dierlerini bırak dedi.
Ben 3 ayın sonuna dek cirino jel ve estrofem tablet kullandım. Tabi vitamin, folik asitler falanda var .

Kızlar doktor bana progestanmıdır o ilaçtan hiç vermedi.ne için veriliyor. Ben ilçe hastanesine gidiyorum. İldekine nisanda gitcem.her doktor da uzmandır sonuçta değilmi.
Benim kanamam geliyordu baştan beri kullanıyorum düşük tehdidi için veriyorlar bizim üçüz olduğu için herzaman riskli

Kizlar ben yokum diye mi bu durgunluk :)topik sessiz kalmış :)
Ben zaman bulamıyorum artik hic bi şeye :)
Pijamalarimi bile cikaramiyorum
Hem ev işi hem 4 çocuk :)
Annem aksam 6da geliyo gece kaliyo sabah 11de gidiyo kalan zamanda tek başınayim
Simdilik uslu bi bebekler yavrularim.zaman ne gösterir bilemem tabi:)

Evet canım senin yokluğun çok hissediliyor:))Allah kolaylık versin işin çok zor :)) maşallah bebişlere inşallah hep uslu olurlar. Canım üçü birden ağlıyor mu o zaman ne yapıyosun ? Bir de emziriyor musun yoksa sağıp mı veriyorsun? Malum öncü sensin:))

Maaşallah kuzulara annelerini hiç üzmesinler inş.
Arada ses ver bize azerin özlüyoruz seni
Allah yardımcın olsun

İnşallah 34 35 leri görürsün yesim allah kolaylık versin. Ben simdiden çok yorumluyorum. O xamanları bizde görürüz umarım

İnşallah 34 35 leri görürsün yesim allah kolaylık versin. Ben simdiden çok yorumluyorum. O xamanları bizde görürüz umarım
Inşallah hepimiz görürüz o haftaları. Oturup kalkarken bile yuvarlanıyorum :)) tek bebişler sağlıkla doğsunlarda ben sıkıntı çekmeye razıyım.

Arkadaşlar utanarak da olsa soracağım bu kişisel temizlik işlerini nasıl yapacağız? Benim doktorum erkek utandım soramadım, ağda yapmaya izin varmı? Sizlerden doktoruna danışan varmı?

Arkadaşlar utanarak da olsa soracağım bu kişisel temizlik işlerini nasıl yapacağız? Benim doktorum erkek utandım soramadım, ağda yapmaya izin varmı? Sizlerden doktoruna danışan varmı?
Beni de bu konu çok rahatsız ediyor. Doktora soramadım ağdadan korkuyorum doğumu tetikler diye. Zor da olsa jilet kullanıyorum ama göremiyorumda perişanlık had safada(

Kızlar benim kasıklarımda ara ara sancılanmalar oluyo sizlerde yaşıyor musunuz normal mi bunlar. Ne zormuş hamiş olmak her ağrıda insan nasıl korkuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…