- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.341
Ben 3 ayın sonuna dek cirino jel ve estrofem tablet kullandım. Tabi vitamin, folik asitler falanda var .arkadaşlar bişey soracam gebelik boyunca hangi ilaçları kullandınız cirino jel hibor iğne climare forte bant kullndınızmı. ben 6.haftamdayım doktor bana sadece cirino jeli kullanmaya devam et dierlerini bırak dedi.
Benim kanamam geliyordu baştan beri kullanıyorum düşük tehdidi için veriyorlar bizim üçüz olduğu için herzaman riskliKızlar doktor bana progestanmıdır o ilaçtan hiç vermedi.ne için veriliyor. Ben ilçe hastanesine gidiyorum. İldekine nisanda gitcem.her doktor da uzmandır sonuçta değilmi.
Günaydın :) yeni haftan hayırlı olsun :)Günaydın kızlar:)) nerelerdesiniz?
Teşekkür ederim canım:))Günaydın :) yeni haftan hayırlı olsun :)
İnşallah her şey güzel olur:))Günaydın herkese hayırlı haftalar
Evet canım senin yokluğun çok hissediliyor:))Allah kolaylık versin işin çok zor :)) maşallah bebişlere inşallah hep uslu olurlar. Canım üçü birden ağlıyor mu o zaman ne yapıyosun ? Bir de emziriyor musun yoksa sağıp mı veriyorsun? Malum öncü sensin:))Kizlar ben yokum diye mi bu durgunluk :)topik sessiz kalmış :)
Ben zaman bulamıyorum artik hic bi şeye :)
Pijamalarimi bile cikaramiyorum
Hem ev işi hem 4 çocuk :)
Annem aksam 6da geliyo gece kaliyo sabah 11de gidiyo kalan zamanda tek başınayim
Simdilik uslu bi bebekler yavrularim.zaman ne gösterir bilemem tabi:)
Maaşallah kuzulara annelerini hiç üzmesinler inş.Kizlar ben yokum diye mi bu durgunluk :)topik sessiz kalmış :)
Ben zaman bulamıyorum artik hic bi şeye :)
Pijamalarimi bile cikaramiyorum
Hem ev işi hem 4 çocuk :)
Annem aksam 6da geliyo gece kaliyo sabah 11de gidiyo kalan zamanda tek başınayim
Simdilik uslu bi bebekler yavrularim.zaman ne gösterir bilemem tabi:)
Canım doğurmadım henüz :)) ama hayat her geçen gün zorlaşıyor geceleri uyuyamadığıma yanayım, çatır çatır çatlıyorum ona mı yanayım bilemedim:))Yeşim ne yaptı acaba 31. Haftaya girmistir artik :)
Yesimm ses ver ne alemde sin :)
Inşallah hepimiz görürüz o haftaları. Oturup kalkarken bile yuvarlanıyorum :)) tek bebişler sağlıkla doğsunlarda ben sıkıntı çekmeye razıyım.İnşallah 34 35 leri görürsün yesim allah kolaylık versin. Ben simdiden çok yorumluyorum. O xamanları bizde görürüz umarım
Beni de bu konu çok rahatsız ediyor. Doktora soramadım ağdadan korkuyorum doğumu tetikler diye. Zor da olsa jilet kullanıyorum ama göremiyorumda perişanlık had safadaArkadaşlar utanarak da olsa soracağım bu kişisel temizlik işlerini nasıl yapacağız? Benim doktorum erkek utandım soramadım, ağda yapmaya izin varmı? Sizlerden doktoruna danışan varmı?
Canım bence de sen ağdayı hiç düşünme, maşallah 31. haftan hiç risk alma.http://m.n11.com/htc-epilator-tiras...gclid=CI2eioWAoMsCFUmeGwodSVUArA&gclsrc=aw.ds mesela böyle aletler kullanmak sorun olurmu acaba?Beni de bu konu çok rahatsız ediyor. Doktora soramadım ağdadan korkuyorum doğumu tetikler diye. Zor da olsa jilet kullanıyorum ama göremiyorumda perişanlık had safada(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?