- 16 Şubat 2015
- 1.999
- 896
- 123
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.361
Olabilir aslında kesme ihtimali daha düşük sanki hiç düşünmemiştim aklınla bin yaşa:))Canım bence de sen ağdayı hiç düşünme, maşallah 31. haftan hiç risk alma.http://m.n11.com/htc-epilator-tiras...gclid=CI2eioWAoMsCFUmeGwodSVUArA&gclsrc=aw.ds mesela böyle aletler kullanmak sorun olurmu acaba?
Canım oluyor maalesef ama çok şiddetliye doktoruna bir danış istersenKızlar benim kasıklarımda ara ara sancılanmalar oluyo sizlerde yaşıyor musunuz normal mi bunlar. Ne zormuş hamiş olmak her ağrıda insan nasıl korkuyo
Geçmiş olsun canım. Sanki üşütme ağrısı gibi . Boğazın için doktora gittin mi?Ya kızlar benim bugün inanılmaz şekilde göğüs aramda sırtıma vuran bi ağrım var neden kaynaklı olabilir acaba 4 gün önce boğaz ağrım geçti fakat aynaya baktığımda dilimin arka tarafında boğaz kısmımın orda benek benek şişlikler oluşmuş acaba hastalığım tam iyileşmediği için mi böle yoksa başka bişi mi
Teşekkür ederim Hayır gitmedim zaten 2-3 gün sürdü öle şiddetli bir ağrı değildi sabahları ağrıodu akşama geçiodu ıhlamur içtim ağrı geçti ama az önce çok fena ağrı saplandı korktum azcık kalple ilgilimi olabilir mi diyeGeçmiş olsun canım. Sanki üşütme ağrısı gibi . Boğazın için doktora gittin mi?
Canım ağda yapabilirsin bi sorun olacağını sanmıyorum ben yapıyorum ama canım normalden daha çok acıyor sanki bazen tahammül edemeyip jilet yapıyorum. Ağırlaşmaya başladığımızda eğilmek daha zorlaşacak şimdi bile çok zor oluyorArkadaşlar utanarak da olsa soracağım bu kişisel temizlik işlerini nasıl yapacağız? Benim doktorum erkek utandım soramadım, ağda yapmaya izin varmı? Sizlerden doktoruna danışan varmı?
Doktoruna ulaşman kolaysa ona bir danış istersen inşallah kalple ilgili değildir ama en azından kafan rahatlar . Hepimiz arıza veriyoruz ne olacak halimiz bilmem:))Teşekkür ederim Hayır gitmedim zaten 2-3 gün sürdü öle şiddetli bir ağrı değildi sabahları ağrıodu akşama geçiodu ıhlamur içtim ağrı geçti ama az önce çok fena ağrı saplandı korktum azcık kalple ilgilimi olabilir mi diye
Geçmiş olsun. Bende de ilk zamanlar kanama oldu ve epeyce bir süre iğne kullandım bişey olmadı çok şükür.inşallah sende de olmaz. Benim gittiğim doktorlar redüksiyonu pek önermedi birini sonlandıralım derken hepsi zarar görebilir dediler bende kıyamazdım zaten çok zor bir karar.arkadaşlar geçen yazmıştım bende 3üz gebeyim 7.haftamdayım fakat pazar günü kanamam oldu dün kesildi doktor iğne ve istirhat verdi sizlerde böyle bişey oldumu acaba çok tedirginim. ayrıca doktorlar sürekli birini rediksiyonla alalım diyor neden 3üze karşı hepsi karşı kafam karışıyor
Geçmiş olsun. Bende de ilk zamanlar kanama oldu ve epeyce bir süre iğne kullandım bişey olmadı çok şükür.inşallah sende de olmaz. Benim gittiğim doktorlar redüksiyonu pek önermedi birini sonlandıralım derken hepsi zarar görebilir dediler bende kıyamazdım zaten çok zor bir karar.
Bende Adana da yaşıyorum:))perinatoloğa gittin mi? Bu işin uzmanı onlar daha rahat davranıyorlar. Normal doktorlar biraz çekiniyor sanırımçok teşekkürederim içimi rahatlattın biraz ben mersin de yaşıyorum burda doktorlar böyle bende kıyamam ama sürekli bir rediksiyon muhabbeti açıyorlar bize hep olumsuz konuşyorlar
Bende Adana da yaşıyorum:))perinatoloğa gittin mi? Bu işin uzmanı onlar daha rahat davranıyorlar. Normal doktorlar biraz çekiniyor sanırım
Bende Adana da yaşıyorum:))perinatoloğa gittin mi? Bu işin uzmanı onlar daha rahat davranıyorlar. Normal doktorlar biraz çekiniyor sanırım
bekliyorum cevabını :) :9
Cüneyt Evrüke ye gidiyorum çok memnunum. Çoğul gebelikte epey tecrübesi varçok sevindim adanada olmana mersinde yok ki peritonolog adnayı düşünüyorum bende hangi doktora gitsem bana bilgi verirmisin
Cüneyt Evrüke ye gidiyorum çok memnunum. Çoğul gebelikte epey tecrübesi var
Özel muayenehanesine gidiyorum ama Balcalıda Prof.
Istersen daha sonra özel mesaj atmayı becerebilirsem:)) adresini tlf yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?