- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.381
Özelden attım msj:))isterim tabiki.
Iyi akşamlar canım. Hem de nasıl bel ve sırt ağrısından ölüyorum birde bazen yürürken kilitleniyorum resmen adım atamıyorumKızlar iyi akşamlar iyimisiniz hepinizde ben iki üç gündür belimin ve bacaklarımın ağrısından duramıyorum oturamıyorum belim batıyor sanki sizdede oluyor mu
Şiddetli değil ama korkutuyo işteCanım oluyor maalesef ama çok şiddetliye doktoruna bir danış istersen
Bende 18. Haftamda yaşadım o ağrıyı canım bi gece çok kötü oldum ağlaya ağlaya sabahladım. Sonra hafifledi ama hala sol kürek kemiğimin orda ağrı var. Sol kolumda da hafif uyuşukluk kaldıTeşekkür ederim Hayır gitmedim zaten 2-3 gün sürdü öle şiddetli bir ağrı değildi sabahları ağrıodu akşama geçiodu ıhlamur içtim ağrı geçti ama az önce çok fena ağrı saplandı korktum azcık kalple ilgilimi olabilir mi diye
Aynen benimde canım ya işte çok zorlanıyorum sandalyeye oturamıyorum iki gündürIyi akşamlar canım. Hem de nasıl bel ve sırt ağrısından ölüyorum birde bazen yürürken kilitleniyorum resmen adım atamıyorum
Sağol canım tesekkur ederimKızlar ssk da normal de 32.haftada başlıyor ama çoğul gebeliklerde 2hafta daha veriyor bu süreler doğum sonrasına da aktarabiliniyor
Dünde hafif bi ağrı vardı ama bu kadar değil bugün batıo resmen tüm göğüs kafesim ve sırtım :s desene artık 18. Haftadan sonra asıl zorluklar başlıyorBende 18. Haftamda yaşadım o ağrıyı canım bi gece çok kötü oldum ağlaya ağlaya sabahladım. Sonra hafifledi ama hala sol kürek kemiğimin orda ağrı var. Sol kolumda da hafif uyuşukluk kaldı
Beni bir gece çok etkilemişti canım. Uzun süre oturursam yine başlıyo ama hep yatıyorum mecburen. Heyet raporu al çalışma artık benceDünde hafif bi ağrı vardı ama bu kadar değil bugün batıo resmen tüm göğüs kafesim ve sırtım :s desene artık 18. Haftadan sonra asıl zorluklar başlıyornefes alamıyorum resmen :/
Benimde Kayseri de kayinvalidemler var onlarda benim icin arastirmislardi canim ama bildigim kadariyla cok bir alternatifin yok o yuzden ben Ankara'ya geldimKayseri de bildiğiniz iyi bi kadın doğum uzmanı varmı arkadaşlar özellikle üniversite de
Ben hamileliğimden beri evdeyim zaten tatlım çalışmıyorum ki ama bu aralar gelen giden vs biraz yordum sanırım kendimiBeni bir gece çok etkilemişti canım. Uzun süre oturursam yine başlıyo ama hep yatıyorum mecburen. Heyet raporu al çalışma artık bence
Bende sivasta yaşıyorum ilçede burda devamlı bi doktor olmadığı için niğdeye gidicem kayseride kontrollere devam etmeyi düşünüyorum. Senin içinde hayırlısı olsun inşallah. Sonlandırma işlemi çok kötü Allah kimseye yaşatmasın. Benim 4. Ayda bitti kanamam hala progestan kullanıyorum amaBenimde Kayseri de kayinvalidemler var onlarda benim icin arastirmislardi canim ama bildigim kadariyla cok bir alternatifin yok o yuzden ben Ankara'ya geldimiyi bir dr bulursun ins canim.
Kanama konusunda neredeyse ihtisas yapacagim artik 3 haftadir devam ediyor onun icin geldim Ankara'ya perinatolog bulup gidelim ne neymis ogrenelim dedik sonuc hala devam ediyor ve gittigim hic bir dr onemsemediama eve donmemede izin yok malum ben kucuk yerde yasadigim icin dr bulamiyorum bu alanda simdi 16 haftalik oldular bebeklerden biriyle ilgili bir sorundan bahsettiler onu sonlandiralim dediler digerlerini de oldurebilirmis yoksa bu haftasonu bir uzmana daha gidecegim artik son isim yapmis en meshur hocalari gezip durdum psikolojim alt ust oldu cunku biri iyi diyor biri hasta cabuk karar vermeliyiz yoksa gec olacak ve hic bisey yapamayacagiz diyor Bu arada en son olarak 3une de erkek dedi son gittigimiz dr hangisi dogru kime inanayim bilemedim kocaman olmus herseyini goruyorsun hareketini yavas yavas hissetmeye basliyorsun ve buna son verelim diyorlar geceleri uyuyamiyorum stresten artik bizim icin hayirlisi neyse o olsun diyorum
Geçmiş olsun canım. Bende hep raporluyum bir hafta gittim işe 18. Haftamda çalışmanın ne kadar zor olduğunu gördümBen hamileliğimden beri evdeyim zaten tatlım çalışmıyorum ki ama bu aralar gelen giden vs biraz yordum sanırım kendimiağrı bu sabahta devam ediyor sanırım üşüttüm farkında olmadan
Teşekkür ederim. SaolGeçmiş olsun canım. Bende hep raporluyum bir hafta gittim işe 18. Haftamda çalışmanın ne kadar zor olduğunu gördüm
:)) sıkıntı büyük, ufkumuzu genişletmemiz lazım :)) yarın kontrolün varmış inşallah güzel haberlerle dönersin canım.Benim de kontrolüm var, Allah hepimizin meleklerini ve bizleri korusunOlabilir aslında kesme ihtimali daha düşük sanki hiç düşünmemiştim aklınla bin yaşa:))
En son ağda yaptığımda çok zorlandım canım, akıntım arttı korktum açıkçası kanama olacak diye. Şu traş başlıklı epilatörlerden almayı düşünüyorum kesik falan olmasın diyeCanım ağda yapabilirsin bi sorun olacağını sanmıyorum ben yapıyorum ama canım normalden daha çok acıyor sanki bazen tahammül edemeyip jilet yapıyorum. Ağırlaşmaya başladığımızda eğilmek daha zorlaşacak şimdi bile çok zor oluyor
Hayırlı ve güzel haberlerle inş canım.Iyi akşamlar kızlar:)) yarın kontrolüm var çok heyecan yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?