2016 üçüz anneleri :)

Kızlar iyi akşamlar iyimisiniz hepinizde ben iki üç gündür belimin ve bacaklarımın ağrısından duramıyorum oturamıyorum belim batıyor sanki sizdede oluyor mu
Iyi akşamlar canım. Hem de nasıl bel ve sırt ağrısından ölüyorum birde bazen yürürken kilitleniyorum resmen adım atamıyorum

Bende 18. Haftamda yaşadım o ağrıyı canım bi gece çok kötü oldum ağlaya ağlaya sabahladım. Sonra hafifledi ama hala sol kürek kemiğimin orda ağrı var. Sol kolumda da hafif uyuşukluk kaldı

Bende 18. Haftamda yaşadım o ağrıyı canım bi gece çok kötü oldum ağlaya ağlaya sabahladım. Sonra hafifledi ama hala sol kürek kemiğimin orda ağrı var. Sol kolumda da hafif uyuşukluk kaldı
Dünde hafif bi ağrı vardı ama bu kadar değil bugün batıo resmen tüm göğüs kafesim ve sırtım :s desene artık 18. Haftadan sonra asıl zorluklar başlıyor nefes alamıyorum resmen :/

Dünde hafif bi ağrı vardı ama bu kadar değil bugün batıo resmen tüm göğüs kafesim ve sırtım :s desene artık 18. Haftadan sonra asıl zorluklar başlıyor nefes alamıyorum resmen :/
Beni bir gece çok etkilemişti canım. Uzun süre oturursam yine başlıyo ama hep yatıyorum mecburen. Heyet raporu al çalışma artık bence

Kayseri de bildiğiniz iyi bi kadın doğum uzmanı varmı arkadaşlar özellikle üniversite de
Benimde Kayseri de kayinvalidemler var onlarda benim icin arastirmislardi canim ama bildigim kadariyla cok bir alternatifin yok o yuzden ben Ankara'ya geldim iyi bir dr bulursun ins canim.
Kanama konusunda neredeyse ihtisas yapacagim artik 3 haftadir devam ediyor onun icin geldim Ankara'ya perinatolog bulup gidelim ne neymis ogrenelim dedik sonuc hala devam ediyor ve gittigim hic bir dr onemsemedi ama eve donmemede izin yok malum ben kucuk yerde yasadigim icin dr bulamiyorum bu alanda simdi 16 haftalik oldular bebeklerden biriyle ilgili bir sorundan bahsettiler onu sonlandiralim dediler digerlerini de oldurebilirmis yoksa bu haftasonu bir uzmana daha gidecegim artik son isim yapmis en meshur hocalari gezip durdum psikolojim alt ust oldu cunku biri iyi diyor biri hasta cabuk karar vermeliyiz yoksa gec olacak ve hic bisey yapamayacagiz diyor Bu arada en son olarak 3une de erkek dedi son gittigimiz dr hangisi dogru kime inanayim bilemedim kocaman olmus herseyini goruyorsun hareketini yavas yavas hissetmeye basliyorsun ve buna son verelim diyorlar geceleri uyuyamiyorum stresten artik bizim icin hayirlisi neyse o olsun diyorum

Beni bir gece çok etkilemişti canım. Uzun süre oturursam yine başlıyo ama hep yatıyorum mecburen. Heyet raporu al çalışma artık bence
Ben hamileliğimden beri evdeyim zaten tatlım çalışmıyorum ki ama bu aralar gelen giden vs biraz yordum sanırım kendimi ağrı bu sabahta devam ediyor sanırım üşüttüm farkında olmadan

Bende sivasta yaşıyorum ilçede burda devamlı bi doktor olmadığı için niğdeye gidicem kayseride kontrollere devam etmeyi düşünüyorum. Senin içinde hayırlısı olsun inşallah. Sonlandırma işlemi çok kötü Allah kimseye yaşatmasın. Benim 4. Ayda bitti kanamam hala progestan kullanıyorum ama

Ben hamileliğimden beri evdeyim zaten tatlım çalışmıyorum ki ama bu aralar gelen giden vs biraz yordum sanırım kendimi ağrı bu sabahta devam ediyor sanırım üşüttüm farkında olmadan
Geçmiş olsun canım. Bende hep raporluyum bir hafta gittim işe 18. Haftamda çalışmanın ne kadar zor olduğunu gördüm

Geçmiş olsun canım. Bende hep raporluyum bir hafta gittim işe 18. Haftamda çalışmanın ne kadar zor olduğunu gördüm
Teşekkür ederim. Saol ne iş yapıyorsun ? Allah yardımcın olsun çalışmak hareket etmek gerçekten çok zor ve riskli gerçi çalışan son haftasına gelmiş üçüz annelermizde var örnek

Olabilir aslında kesme ihtimali daha düşük sanki hiç düşünmemiştim aklınla bin yaşa:))
:)) sıkıntı büyük, ufkumuzu genişletmemiz lazım :)) yarın kontrolün varmış inşallah güzel haberlerle dönersin canım.Benim de kontrolüm var, Allah hepimizin meleklerini ve bizleri korusun

En son ağda yaptığımda çok zorlandım canım, akıntım arttı korktum açıkçası kanama olacak diye. Şu traş başlıklı epilatörlerden almayı düşünüyorum kesik falan olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…