- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.401
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canımTeşekkür ederim hepinize:))inşallah kg ları güzel artmıştır. Yediklerim işe yaramış mı görecez:))
Evde tansiyon aletin varsa bi ölç canım, bildiğim kadarıyla yüksek tansiyon böyle etkiler yapabiliyor. İnşallah önemli bişey değildirKızlar az önce midem bulandı yediğim herşeyi kustum :s ne güzel mide bulantılarım geçmişti şimdi neden böle olmuş olabilir ki :/
ansiyonumu ölçtüm normal gözüküyorEvde tansiyon aletin varsa bi ölç canım, bildiğim kadarıyla yüksek tansiyon böyle etkiler yapabiliyor. İnşallah önemli bişey değildir
Ben 20. Haftamı bitiriyorum canım ama yinede ara ara kusmalarım oluyo. Hazımsızlık sebebiyle yaşıyorum ben kusmaları sende de öylemi.Kızlar az önce midem bulandı yediğim herşeyi kustum :s ne güzel mide bulantılarım geçmişti şimdi neden böle olmuş olabilir ki :/
Özellikle akşam yemeklerinden sonra midem de çok yanma oluyor oyüzden genelde hafif şeyler yemeye çalışıyorum. Mide bulantılarım da genelde safra şemlinde oluyordu önceden ve bir süredir de kusmuyordum. Şimdi ne yediysem kustum. Yarın dra gidebilirsem eğer bi muayene olucam bu aralar garip şeyler oluyor sanki :s korkmaya başladım iiceBen 20. Haftamı bitiriyorum canım ama yinede ara ara kusmalarım oluyo. Hazımsızlık sebebiyle yaşıyorum ben kusmaları sende de öylemi.
İçini ferah tut canım, evham yapma inşallah hazımsızlıktan olmuştur.Özellikle akşam yemeklerinden sonra midem de çok yanma oluyor oyüzden genelde hafif şeyler yemeye çalışıyorum. Mide bulantılarım da genelde safra şemlinde oluyordu önceden ve bir süredir de kusmuyordum. Şimdi ne yediysem kustum. Yarın dra gidebilirsem eğer bi muayene olucam bu aralar garip şeyler oluyor sanki :s korkmaya başladım iice
Teşekkür ederim cnm inş dediğin gibi hazımsızlıktan dolayı olmuşturİçini ferah tut canım, evham yapma inşallah hazımsızlıktan olmuştur.
Aaa yeşim cüneyt evrüke çok iyiymiş ben istanbuldan duydum ününü hatta eşim telefonla görüşmüş yönlendirmiş onu burda arkadaşına şaşırdım senden duyunca:)Cüneyt Evrüke ye gidiyorum çok memnunum. Çoğul gebelikte epey tecrübesi var
Ben burdayım :)) miden nasıl lady, inşallah bi daha kusmamışsındır? Doktora gittinmi bugün?Kızlar nerdesiniz ?
Şimdi eve gelebildim:)) çok şükür her şey yolunda görünüyor biraz rahatladım ayrıca hepimize moral olacak bir hastasını anlattı doktor :)) 37. Haftada üçüz doğum yapmış bir hastası 2.700-2.600-2400 doğmuş maşallah bebişler hiç küveze girmeden evlerine gitmişler darısı hepimizin başına olsun:))Yeşim 81 doktora gittin mi canım :) merakla bekliyoruz seni
O kadar meşhur olduğunu bilmiyordum:)) ama çok ilgili ve acayip rahatlatıyor insanı bir de hep üçüz ikiz hastaları var.Aaa yeşim cüneyt evrüke çok iyiymiş ben istanbuldan duydum ününü hatta eşim telefonla görüşmüş yönlendirmiş onu burda arkadaşına şaşırdım senden duyunca:)
Çok şükür bugün kendimi daha iyi hissediyorum sym24. Doktora gidemedim malesef çünkü bugün arkadaşım geldi o varken gidemedim. Bu akşam herhangi bi problem olmazsa gitmicem ama gene aynı şeyler olursa yarın gitmeyi düşünüyorum artıkBen burdayım :)) miden nasıl lady, inşallah bi daha kusmamışsındır? Doktora gittinmi bugün?
İnşallah canım hepimiz görürüz 37. Haftaları :) pozitif doktorları çok seviyorum :) bebişlerin durumu kiloları nasılmış.Şimdi eve gelebildim:)) çok şükür her şey yolunda görünüyor biraz rahatladım ayrıca hepimize moral olacak bir hastasını anlattı doktor :)) 37. Haftada üçüz doğum yapmış bir hastası 2.700-2.600-2400 doğmuş maşallah bebişler hiç küveze girmeden evlerine gitmişler darısı hepimizin başına olsun:))
Recep Hasın methini bende çok duydum canım. Hangi hastanede kendisi muayene ücretleri falan nasıl biliyormusun ?Herkese selamlar, kaç gündür bakamıyorum çok birikmiş,bizde Recep Has a gideceğiz herkes onu methetti,çalışanlara maşallah ben nerdeyse hiç gidemedim hep 10 gün rapor alıyodum hakkım bitince heyet raporu aldık,maltepe üniv hast doktorum,serklaj için şuan gerek yok dedi haftaya yine bakıcak,mide bulantılarım %80 bitti gibi ama geceleri bende uyumakta çok zorlanıyorum ferplex içiyorum yatmadan ondanmı bilmiyorum
Ortalama olarak bakıyorum dedi 1400-1500 kg olmuş kuzularım:)) çok şükür iyi görünüyorlarmışİnşallah canım hepimiz görürüz 37. Haftaları :) pozitif doktorları çok seviyorum :) bebişlerin durumu kiloları nasılmış.
Maaşallah barekallah canım :) gelişmeleri için nasıl besleniyorsun ?Ortalama olarak bakıyorum dedi 1400-1500 kg olmuş kuzularım:)) çok şükür iyi görünüyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?