- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.421
Gözün aydın canımm. 37. Haftaları hepimiz görürüz inşallahOrtalama olarak bakıyorum dedi 1400-1500 kg olmuş kuzularım:)) çok şükür iyi görünüyorlarmış
sağol canım:)) âmin inşallah neden olmasınGözün aydın canımm. 37. Haftaları hepimiz görürüz inşallah
Doktorum başından beri protein ağırlıklı beslen demişti elimden geldiğince uymaya çalışıyorum. Sabahları aç karnına keçiboynuzu pekmezi içiyorum , bir de hergün muzlu ballı süt içiyorum :))Maaşallah barekallah canım :) gelişmeleri için nasıl besleniyorsun ?
Benim drda protein ağırlıklı beslen dedi keçi boynuzu gerçekten işe yarıyor sanırım azerinde çok tavsiye etmişti. Şu sütüde bir içebilsem :)))Doktorum başından beri protein ağırlıklı beslen demişti elimden geldiğince uymaya çalışıyorum. Sabahları aç karnına keçiboynuzu pekmezi içiyorum , bir de hergün muzlu ballı süt içiyorum :))
İnan ben de zorla içiyorum hiç sevmem muzlu sütü ama ilaç niyetine içiyorum:))keçiboynuzunun faydasına ben de inanıyorum canım kan değerlerini de yükseltiyorBenim drda protein ağırlıklı beslen dedi keçi boynuzu gerçekten işe yarıyor sanırım azerinde çok tavsiye etmişti. Şu sütüde bir içebilsem :)))
Recep Hasın methini bende çok duydum canım. Hangi hastanede kendisi muayene ücretleri falan nasıl biliyormusun ?
Şişlide özel muaynehanesi varmış ücretini bilmiyorum ama biz geçen sefer fulyada perinatoloğa gittik 400 verdik o da belki o civardadırRecep Hasın methini bende çok duydum canım. Hangi hastanede kendisi muayene ücretleri falan nasıl biliyormusun ?
Ne zaman gideksin kontrole bende fiyatlarını merak ediyorum. Acaba doğuma giriyor mu? Bir çok üçüz annesinden ismini duyuyorum. Çok iyi bir drmuş.Şişlide özel muaynehanesi varmış ücretini bilmiyorum ama biz geçen sefer fulyada perinatoloğa gittik 400 verdik o da belki o civardadır
12.haftada gittim ilk,ikincisine nezaman gidiliyor bilmiyorum 16 da galiba ben daha 14+4 üm doğuma giriyormu öğrenirim fiyatıda yazarım eğer sana geç olmazsa,web sitesi var bak istersenNe zaman gideksin kontrole bende fiyatlarını merak ediyorum. Acaba doğuma giriyor mu? Bir çok üçüz annesinden ismini duyuyorum. Çok iyi bir drmuş.
Azeriiiiinnnn özledik seniiii :)Kızlar Merhaba yeni haberler var mi diye baktim yesim doğurdu sandım :)
Durumlar nasil?
Âmin canım:)) doktor anlatınca çok imrendim ne yalan söylim:))Yesim81 mutlu haberlerin bizi de mutlu etti :) hepimize nasip olur ins kuvezsiz 37. Haftalarda dogum
Daha doğurmadım valla hiç doğurasım yok sonrasından korkuyorum:)) senin bebişlerle hayat nasıl? Anlatsana biraz:)) özlettin kendini:))Kızlar Merhaba yeni haberler var mi diye baktim yesim doğurdu sandım :)
Durumlar nasil?
İyiyim çok şükür. Dünden beri herhangi bir problem yaşamadım. Sanırım biraz hazımsızlıktan dolayı oluyor. Yediklerime biraz daha dikkat ediyorum artık. Çok fazla katı şeyler yememeye çalışıyorum.lady1234 sen ne yaptın? Biraz rahatladın mı? Doktora gidecek misin?
Yeşimde 36. Haftayı görecez diye düşünüyorum ben :) rekoru o kıracak inşallah :)Kızlar Merhaba yeni haberler var mi diye baktim yesim doğurdu sandım :)
Durumlar nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?