2016 üçüz anneleri :)

Maaşallah barekallah canım :) gelişmeleri için nasıl besleniyorsun ?
Doktorum başından beri protein ağırlıklı beslen demişti elimden geldiğince uymaya çalışıyorum. Sabahları aç karnına keçiboynuzu pekmezi içiyorum , bir de hergün muzlu ballı süt içiyorum :))

Benim drda protein ağırlıklı beslen dedi keçi boynuzu gerçekten işe yarıyor sanırım azerinde çok tavsiye etmişti. Şu sütüde bir içebilsem :)))

Benim drda protein ağırlıklı beslen dedi keçi boynuzu gerçekten işe yarıyor sanırım azerinde çok tavsiye etmişti. Şu sütüde bir içebilsem :)))
İnan ben de zorla içiyorum hiç sevmem muzlu sütü ama ilaç niyetine içiyorum:))keçiboynuzunun faydasına ben de inanıyorum canım kan değerlerini de yükseltiyor

Şişlide özel muaynehanesi varmış ücretini bilmiyorum ama biz geçen sefer fulyada perinatoloğa gittik 400 verdik o da belki o civardadır
Ne zaman gideksin kontrole bende fiyatlarını merak ediyorum. Acaba doğuma giriyor mu? Bir çok üçüz annesinden ismini duyuyorum. Çok iyi bir drmuş.

Ne zaman gideksin kontrole bende fiyatlarını merak ediyorum. Acaba doğuma giriyor mu? Bir çok üçüz annesinden ismini duyuyorum. Çok iyi bir drmuş.
12.haftada gittim ilk,ikincisine nezaman gidiliyor bilmiyorum 16 da galiba ben daha 14+4 üm doğuma giriyormu öğrenirim fiyatıda yazarım eğer sana geç olmazsa,web sitesi var bak istersen

Üçuz anneleri beslenme şeklinizden bahseder misiniz birde en gec kaçta yemek yiyorsunuz ve vakit alıştırma yapıyor musunuz meyve çerez süt falan gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…