- 16 Şubat 2015
- 1.999
- 896
- 123
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.441
Hayırlı olsun canım benim. Nice haftaların olsun inşallahBenimde kontrolüm vardı bugün çok şükür iyi bebeklerim 20.haftayı bitirdim artık Allah yardımcımız olsun allaha emanet olun
İnşallah canım hepimize nice haftalar olsun benim doktorundan bi özelliği var hiç açıklama yapmıyor ben sorarsam öyle söylüyor iyi herşey yolunda dedi gramları boyları herşey iyi dedi bende herşeyi bana söylese istiyorum ama söylemiyor yeni 34.haftada üçüz doğum yaptırmış bizde görürüz inşallah o haftalarıHayırlı olsun canım benim. Nice haftaların olsun inşallahnasıl geçti kontrolün bebişlerin kilo almış mı ? Büyümüşler mi :)
Şimdi eve gelebildim:)) çok şükür her şey yolunda görünüyor biraz rahatladım ayrıca hepimize moral olacak bir hastasını anlattı doktor :)) 37. Haftada üçüz doğum yapmış bir hastası 2.700-2.600-2400 doğmuş maşallah bebişler hiç küveze girmeden evlerine gitmişler darısı hepimizin başına olsun:))
Bana şeker yuklemesini dün yaptirdilar. Ciğer gelistirici iğne için haftaya gel dedi.Bide kızlar şeker yüklemesi ve ciğer geliştirici iğne kaçıncı haftada yapılıyor bugün doktora sordum var daha dedi de
Sağol canım benim 5haftam var o zamanBana şeker yuklemesini dün yaptirdilar. Ciğer gelistirici iğne için haftaya gel dedi.
Canım allah yardimcin olsun Rabbim buyuduklerini de görmeyi nasip etsin insallah benim de çocuğum yok tup bebek yaptırdım ilk defada tutmadi ikinci denemem transferim çarşamba günü yapıldı hayırlısıyla Rabbim bizlere de nasip eder inşallah sizin telasiniziKizlar bebekler iyi çok şükür
Artik hic zaman bulamıyorum gece cok mizmizlaniyo bebeklerden ikisi
Dün kontrolumuz vardi kilo almış kuzularim
D vitaminine basladik bu gün bi de bi ilac yazdi doktor mamalara katip veriliyo bebeklere kilo aldiriyomus
Bebeklerden birinde kasikda bi problem gördü doktor turkcesini bilmiyorum kasik yirtigi sanirim
Ufak bi ameliyat olucak sünnet yapilicagi zaman
8-9 aylik olduklarında inşallah
Ondan başka ev isleriyle bebekler,en önemlisi de kizim arasinda mekik dokumaktan bi gün düşüb kalicam:)
Ev islerinde yardimci ablamiz vardı daha önce şimdi eşi izin vermiyomus hay benim sansima:)
Kizim ikinci plana düştüğü için iyice delirdi zaten zapt edemiyodum
Dün bizi görmeniz lazimdi hastaneye giderken arabaya sigamadik bi türlü :)
tüm hastane çevirip ucuz mu diye sordu bazilari yuzlerini bile açıp bakti izinsiz
Aksam gaz ilacini yanlış okumusum 2 katini vermişim ilacin
Doktoru aradik hemen fazla verdik ilaci diye inşallah bi şey olmaz dedi
Tabi ben geceyi sabah ettim o kadar üzüldüm ki
Nazara geldik resmen
Bizden böyle kizlar artik popom yer yüzü gormuyo:)
Günaydın azerinnnKizlar bebekler iyi çok şükür
Artik hic zaman bulamıyorum gece cok mizmizlaniyo bebeklerden ikisi
Dün kontrolumuz vardi kilo almış kuzularim
D vitaminine basladik bu gün bi de bi ilac yazdi doktor mamalara katip veriliyo bebeklere kilo aldiriyomus
Bebeklerden birinde kasikda bi problem gördü doktor turkcesini bilmiyorum kasik yirtigi sanirim
Ufak bi ameliyat olucak sünnet yapilicagi zaman
8-9 aylik olduklarında inşallah
Ondan başka ev isleriyle bebekler,en önemlisi de kizim arasinda mekik dokumaktan bi gün düşüb kalicam:)
Ev islerinde yardimci ablamiz vardı daha önce şimdi eşi izin vermiyomus hay benim sansima:)
Kizim ikinci plana düştüğü için iyice delirdi zaten zapt edemiyodum
Dün bizi görmeniz lazimdi hastaneye giderken arabaya sigamadik bi türlü :)
tüm hastane çevirip ucuz mu diye sordu bazilari yuzlerini bile açıp bakti izinsiz
Aksam gaz ilacini yanlış okumusum 2 katini vermişim ilacin
Doktoru aradik hemen fazla verdik ilaci diye inşallah bi şey olmaz dedi
Tabi ben geceyi sabah ettim o kadar üzüldüm ki
Nazara geldik resmen
Bizden böyle kizlar artik popom yer yüzü gormuyo:)
Allah gönlüne göre nasip etsin inş.Canım allah yardimcin olsun Rabbim buyuduklerini de görmeyi nasip etsin insallah benim de çocuğum yok tup bebek yaptırdım ilk defada tutmadi ikinci denemem transferim çarşamba günü yapıldı hayırlısıyla Rabbim bizlere de nasip eder inşallah sizin telasinizi
Saol canım inşallah hepimiz için allah olmayan herkese versinAllah gönlüne göre nasip etsin inş.
Çok geçmiş olsunArtik gruptan biri degilim maalesef :'(
Ankarada burdan ve baska tavsiye edilen en iyi drlarin hepsini gezdim sonuc bebeklerimden birine acil reduksiyon yapildi az once nolur dua edin kizlar digerleri yasasin ve saglikli olsun
Nadir gorulen ve sebebi bilinmeyen bir rahatsizlikmis bebegimizin kafatasi yoktu ve beyni disardaydi Allah kimseye vermesin buyuyup buyuyup icerde su toplayip cok erken doguma sebebiyet verip digerlerinide oldurecek dediler ve sonuc hemen isleme aldilar :'(
Hepinizin bebekleri saglikla gelir ins benimkilerde digerleri yasar ve bize gelir umarim ...
Hakkınızda hayırlısı olsun. Allah size ve diğer bebeklerinde sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah.Artik gruptan biri degilim maalesef :'(
Ankarada burdan ve baska tavsiye edilen en iyi drlarin hepsini gezdim sonuc bebeklerimden birine acil reduksiyon yapildi az once nolur dua edin kizlar digerleri yasasin ve saglikli olsun
Nadir gorulen ve sebebi bilinmeyen bir rahatsizlikmis bebegimizin kafatasi yoktu ve beyni disardaydi Allah kimseye vermesin buyuyup buyuyup icerde su toplayip cok erken doguma sebebiyet verip digerlerinide oldurecek dediler ve sonuc hemen isleme aldilar :'(
Hepinizin bebekleri saglikla gelir ins benimkilerde digerleri yasar ve bize gelir umarim ...
Canım çok çok üzüldüm inan... Allah yardımcınız olsun, inşallah Rabb'im 2 yavrunuzu size bağışlasın. Hiç ümidini kesme canım içini ferah tut Allah büyüktür... Dualarımız sizinle seyyahArtik gruptan biri degilim maalesef :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?