2016 üçüz anneleri :)

Benimde kontrolüm vardı bugün çok şükür iyi bebeklerim 20.haftayı bitirdim artık Allah yardımcımız olsun allaha emanet olun
Hayırlı olsun canım benim. Nice haftaların olsun inşallah nasıl geçti kontrolün bebişlerin kilo almış mı ? Büyümüşler mi :)

Hayırlı olsun canım benim. Nice haftaların olsun inşallah nasıl geçti kontrolün bebişlerin kilo almış mı ? Büyümüşler mi :)
İnşallah canım hepimize nice haftalar olsun benim doktorundan bi özelliği var hiç açıklama yapmıyor ben sorarsam öyle söylüyor iyi herşey yolunda dedi gramları boyları herşey iyi dedi bende herşeyi bana söylese istiyorum ama söylemiyor yeni 34.haftada üçüz doğum yaptırmış bizde görürüz inşallah o haftaları

Bide kızlar şeker yüklemesi ve ciğer geliştirici iğne kaçıncı haftada yapılıyor bugün doktora sordum var daha dedi de

24ten sonra galiba drun soyluyor karar verdigi zamani. Bende erken dogum riski yuksek oldugu ve ciger gelistirici bir cok bebegin hayatini kurtardigi icin netten arastirmistim ama deneyimli anneler daha iyi bilir tabi :)
Wilwarinb ne yaptiniz cikti mi bebisler eve? durumlari nasil ? Sen nasilsin? Rahatsizliklarin gecti mi? Umarim hem senin hem de bebeklerin icin hersey yolundadir.

Maşallah benim doktorum da geçenlerde dogurtmus bi üçüz imrendim valla :)
Bebeklerin üçüde 3kg resimleri gördüm Tosun gibiler valla, anne cok yapiliydi dedi ama 180 boy varmış. Bana sen minyonsun 3 kg goremezsin dedi :)

Maasallah hep hayalim 3er kilo dogsalar ama zaten 1.60 boyum var kimse ihtimal vermiyor saglikla dogsunda hepimizin melekleri zamanla kilo alirlar artik yeterki sorunsuz guzel ve zamaninda bir haftada olsunlar :)

Kizlar bebekler iyi çok şükür
Artik hic zaman bulamıyorum gece cok mizmizlaniyo bebeklerden ikisi
Dün kontrolumuz vardi kilo almış kuzularim
D vitaminine basladik bu gün bi de bi ilac yazdi doktor mamalara katip veriliyo bebeklere kilo aldiriyomus
Bebeklerden birinde kasikda bi problem gördü doktor turkcesini bilmiyorum kasik yirtigi sanirim
Ufak bi ameliyat olucak sünnet yapilicagi zaman
8-9 aylik olduklarında inşallah
Ondan başka ev isleriyle bebekler,en önemlisi de kizim arasinda mekik dokumaktan bi gün düşüb kalicam:)
Ev islerinde yardimci ablamiz vardı daha önce şimdi eşi izin vermiyomus hay benim sansima:)
Kizim ikinci plana düştüğü için iyice delirdi zaten zapt edemiyodum
Dün bizi görmeniz lazimdi hastaneye giderken arabaya sigamadik bi türlü :)
tüm hastane çevirip ucuz mu diye sordu bazilari yuzlerini bile açıp bakti izinsiz
Aksam gaz ilacini yanlış okumusum 2 katini vermişim ilacin
Doktoru aradik hemen fazla verdik ilaci diye inşallah bi şey olmaz dedi
Tabi ben geceyi sabah ettim o kadar üzüldüm ki
Nazara geldik resmen
Bizden böyle kizlar artik popom yer yüzü gormuyo:)

Canım allah yardimcin olsun Rabbim buyuduklerini de görmeyi nasip etsin insallah benim de çocuğum yok tup bebek yaptırdım ilk defada tutmadi ikinci denemem transferim çarşamba günü yapıldı hayırlısıyla Rabbim bizlere de nasip eder inşallah sizin telasinizi

Günaydın azerinnn
Allah yardımcın olsun inş.
İnsanlarıda anlamak zor gerçekten izinsiz açıp bakmakta ne oluyormuş yahu. Üçüz dediğimde bile enteresan tepkiler veren insanlar oluyor çok gıcık oluyorum. Hatta bide tanımadığım insanlar gelip karnımı okşamazmı :/ nerden buluolarsa bu cesareti anlamıyorum. Allah kuzularını nazarlardan korusun inş. İnsan yorgunluktan ne yaptığını bile şaşırıyor. Yanlışlık yapman çok normal. İnşallah bi problem olmadan atlatırsınız. Kendine başka bir yardımcı baksan çok iyi olur çünkü herşeyin peşinden koşturmak bi müddet sonra sende bıkkınlığa sebep olabilir. Bu kadar koşulturmaca arasında uyku durumun nasıl ? Bizlere önerebileceğin şeyler var mı ? Ne biliim şu mutlaka olmalı dediğin vs

Allah gönlüne göre nasip etsin inş.

Azeriinnn bizlere yol gösteriyosun ne güzel Öncümüz oldun. Bende sabırsızlanıyorum artık iyice merakda var tabi nasıl olucaklar diye. Bebek alışverişinizi hangi haftada yaptınız çok hevesleniyorum alayım diye bi yandan da acele etmek istemiyorum. Bişi daha sorucam premature takımlar aldınız mı yoksa hepsini normal mi aldınız

Tatli kosturmacalar bunlar cok sukur evdeler sagliklilar :) Azerinn benimde merak ettigim beslenme nasil yapiyorsunuz hepsini emzirebiliyor musun ve ne kadar hangi mamadan kullaniyorsun? Bu arada kac kilo oldular? Allah kolaylik versin 4 cocuk bir anda zor umarim hemencecik iyi bir yardimci bulursun :)

Artik gruptan biri degilim maalesef :'(
Ankarada burdan ve baska tavsiye edilen en iyi drlarin hepsini gezdim sonuc bebeklerimden birine acil reduksiyon yapildi az once nolur dua edin kizlar digerleri yasasin ve saglikli olsun
Nadir gorulen ve sebebi bilinmeyen bir rahatsizlikmis bebegimizin kafatasi yoktu ve beyni disardaydi Allah kimseye vermesin buyuyup buyuyup icerde su toplayip cok erken doguma sebebiyet verip digerlerinide oldurecek dediler ve sonuc hemen isleme aldilar :'(
Hepinizin bebekleri saglikla gelir ins benimkilerde digerleri yasar ve bize gelir umarim ...

Çok geçmiş olsun Allahım kalan bebişlerinizi size bağışlasın inşallah

Hakkınızda hayırlısı olsun. Allah size ve diğer bebeklerinde sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah.

Canım çok çok üzüldüm inan... Allah yardımcınız olsun, inşallah Rabb'im 2 yavrunuzu size bağışlasın. Hiç ümidini kesme canım içini ferah tut Allah büyüktür... Dualarımız sizinle seyyah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…