- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.461
Geçmiş olsun canım Allah öbür yavrularına şifa versin inşallahArtik gruptan biri degilim maalesef :'(
Ankarada burdan ve baska tavsiye edilen en iyi drlarin hepsini gezdim sonuc bebeklerimden birine acil reduksiyon yapildi az once nolur dua edin kizlar digerleri yasasin ve saglikli olsun
Nadir gorulen ve sebebi bilinmeyen bir rahatsizlikmis bebegimizin kafatasi yoktu ve beyni disardaydi Allah kimseye vermesin buyuyup buyuyup icerde su toplayip cok erken doguma sebebiyet verip digerlerinide oldurecek dediler ve sonuc hemen isleme aldilar :'(
Hepinizin bebekleri saglikla gelir ins benimkilerde digerleri yasar ve bize gelir umarim ...
Çok geçmiş olsunArtik gruptan biri degilim maalesef :'(
Ankarada burdan ve baska tavsiye edilen en iyi drlarin hepsini gezdim sonuc bebeklerimden birine acil reduksiyon yapildi az once nolur dua edin kizlar digerleri yasasin ve saglikli olsun
Nadir gorulen ve sebebi bilinmeyen bir rahatsizlikmis bebegimizin kafatasi yoktu ve beyni disardaydi Allah kimseye vermesin buyuyup buyuyup icerde su toplayip cok erken doguma sebebiyet verip digerlerinide oldurecek dediler ve sonuc hemen isleme aldilar :'(
Hepinizin bebekleri saglikla gelir ins benimkilerde digerleri yasar ve bize gelir umarim ...
Allah gücünü kuvvetini sabrını artırsın inşallah canım:))kasıkla ilgili ilgili ameliyattan korkma canım görümcemin oğlunu 2 aylıkken yaptılar çok kısa bir operasyon ve hiç sorun yaşamadılar.Arabaya nasıl sığarız diye ben de düşünüyorum:))Kizlar bebekler iyi çok şükür
Artik hic zaman bulamıyorum gece cok mizmizlaniyo bebeklerden ikisi
Dün kontrolumuz vardi kilo almış kuzularim
D vitaminine basladik bu gün bi de bi ilac yazdi doktor mamalara katip veriliyo bebeklere kilo aldiriyomus
Bebeklerden birinde kasikda bi problem gördü doktor turkcesini bilmiyorum kasik yirtigi sanirim
Ufak bi ameliyat olucak sünnet yapilicagi zaman
8-9 aylik olduklarında inşallah
Ondan başka ev isleriyle bebekler,en önemlisi de kizim arasinda mekik dokumaktan bi gün düşüb kalicam:)
Ev islerinde yardimci ablamiz vardı daha önce şimdi eşi izin vermiyomus hay benim sansima:)
Kizim ikinci plana düştüğü için iyice delirdi zaten zapt edemiyodum
Dün bizi görmeniz lazimdi hastaneye giderken arabaya sigamadik bi türlü :)
tüm hastane çevirip ucuz mu diye sordu bazilari yuzlerini bile açıp bakti izinsiz
Aksam gaz ilacini yanlış okumusum 2 katini vermişim ilacin
Doktoru aradik hemen fazla verdik ilaci diye inşallah bi şey olmaz dedi
Tabi ben geceyi sabah ettim o kadar üzüldüm ki
Nazara geldik resmen
Bizden böyle kizlar artik popom yer yüzü gormuyo:)
Hayirli olsun saglikla sihhatle kucaginiza da alirsiniz umarimMerhaba
Bende bugün katıldım aranıza forumlarda yazdıklarınızı okuyordum üye oldum. 18 haftalık hamileyim. Üçüzlerimi bekliyorum.
Hayırlı olsun. Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inş.Merhaba
Bende bugün katıldım aranıza forumlarda yazdıklarınızı okuyordum üye oldum. 18 haftalık hamileyim. Üçüzlerimi bekliyorum.
Hoşgeldin:)) inşallah sağlıkla kucaklarsın bebişleriniMerhaba
Geçmiş olsun. Bende de çok kanama olmuştu çok şükür bu haftaya gelebildim . Özellikle koyu kahve oluyordu bende.Kizlar mrb hepinize Allah bebislerinizi saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin. Ben de 7 hafta 5 gunluk hamileyim. 3uzleri bekliyorum insallah. Ama gecen hafta pazar kanama gecirdim. Haftalik igneye basladim. Bu hafta sonu hem cumartesi hem pazar lekelenme seklinde oldu cok korktum kalpler atiyor ama ben cok tedirgin oldum. Buundugum sehirde peritolonog yok bu hafta baska sehirde bi tane buldun ona gidecem yani iki doktor devam edecek ama hala korkuyorum sizde gecirdiniz mi bu kanamalardan isi biraktim surekli yatiyorum
EyvaaaaaahhhKızlar sonunda grip de oldum( başıma gelmeyen kalmadı inşallah bebişlerim bu durumdan etkilenmez
Sağol canım. Ihlamuru ballı limonlu içiyorum ama dinlenemiyorum maalesef geceleri bile uyuyamıyorumki artık , gündüzü geçtim. Çarşamba kontrolüm var bakalım o zaman sorarım.Eyvaaaaaahhh
Çok geçmiş olsun canım benim. Ihlamur,limon bal iç bol bol
Dinlenmekde çok önemli hatta drunada mutlaka danış belki ilaç vs verir çabuk atlatabilmen için.
Son ayları hiç düşünemiyorum zaten ben şimdiden yatakta sağa dola dönemiyorum yerinden kalkerken zorlanıyorum ilerleyen zamanlarda be olur Allah kerim. Riskli süreci atlattın artık zaten korkma bundan sonraki her hafta senin için artı. İnşallah hiç bir problem olmadan bu sürecide kolaylıkla atlatırsın. Çok geçmiş olsun tekrarSağol canım. Ihlamuru ballı limonlu içiyorum ama dinlenemiyorum maalesef geceleri bile uyuyamıyorumki artık , gündüzü geçtim. Çarşamba kontrolüm var bakalım o zaman sorarım.
Masallah insallah saglikla hepsini alirsin kucagina dogal yollami üçüzlerinMerhaba
Recep Hasın muaynesi 1.100 yada 1200 müş canım unuttum küsüratı doğumada girmiyormuş takip falan yok sadece perinatologNe zaman gideksin kontrole bende fiyatlarını merak ediyorum. Acaba doğuma giriyor mu? Bir çok üçüz annesinden ismini duyuyorum. Çok iyi bir drmuş.
Çok geçmiş olsunKızlar sonunda grip de oldum( başıma gelmeyen kalmadı inşallah bebişlerim bu durumdan etkilenmez
Çok pahalıymış. Rıza Madazlı nasıl acaba burda bir arkadaş gidiyordu.Recep Hasın muaynesi 1.100 yada 1200 müş canım unuttum küsüratı doğumada girmiyormuş takip falan yok sadece perinatolog
Amin. Çok teşekkür ederim. Benim doğal yolla oluştu gebeliğim.Masallah insallah saglikla hepsini alirsin kucagina dogal yollami üçüzlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?