2016 üçüz anneleri :)

Geçmiş olsun canım Allah öbür yavrularına şifa versin inşallah

Çok geçmiş olsun( inşallah iki bebişinde sana sımsıkı tutunur sağlıkla kucaklarsın.

Allah gücünü kuvvetini sabrını artırsın inşallah canım:))kasıkla ilgili ilgili ameliyattan korkma canım görümcemin oğlunu 2 aylıkken yaptılar çok kısa bir operasyon ve hiç sorun yaşamadılar.Arabaya nasıl sığarız diye ben de düşünüyorum:))

Cok tsk ederim destegi icin herkese kizlar simdilik gozlem altindayim yatiriyorlar ara ara diger bebekleri kontrol ediyorlar nasip ksmet artik onlar saglikla gelir ins bize :) hepsi erkekmis bu arada cinsiyetlerini de ogrendik

Merhaba
Bende bugün katıldım aranıza forumlarda yazdıklarınızı okuyordum üye oldum. 18 haftalık hamileyim. Üçüzlerimi bekliyorum.

Kizlar mrb hepinize Allah bebislerinizi saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin. Ben de 7 hafta 5 gunluk hamileyim. 3uzleri bekliyorum insallah. Ama gecen hafta pazar kanama gecirdim. Haftalik igneye basladim. Bu hafta sonu hem cumartesi hem pazar lekelenme seklinde oldu cok korktum kalpler atiyor ama ben cok tedirgin oldum. Buundugum sehirde peritolonog yok bu hafta baska sehirde bi tane buldun ona gidecem yani iki doktor devam edecek ama hala korkuyorum sizde gecirdiniz mi bu kanamalardan isi biraktim surekli yatiyorum

Geçmiş olsun. Bende de çok kanama olmuştu çok şükür bu haftaya gelebildim . Özellikle koyu kahve oluyordu bende.

Kızlar sonunda grip de oldum( başıma gelmeyen kalmadı inşallah bebişlerim bu durumdan etkilenmez
Eyvaaaaaahhh
Çok geçmiş olsun canım benim. Ihlamur,limon bal iç bol bol
Dinlenmekde çok önemli hatta drunada mutlaka danış belki ilaç vs verir çabuk atlatabilmen için.

Eyvaaaaaahhh
Çok geçmiş olsun canım benim. Ihlamur,limon bal iç bol bol
Dinlenmekde çok önemli hatta drunada mutlaka danış belki ilaç vs verir çabuk atlatabilmen için.
Sağol canım. Ihlamuru ballı limonlu içiyorum ama dinlenemiyorum maalesef geceleri bile uyuyamıyorumki artık , gündüzü geçtim. Çarşamba kontrolüm var bakalım o zaman sorarım.

Sağol canım. Ihlamuru ballı limonlu içiyorum ama dinlenemiyorum maalesef geceleri bile uyuyamıyorumki artık , gündüzü geçtim. Çarşamba kontrolüm var bakalım o zaman sorarım.
Son ayları hiç düşünemiyorum zaten ben şimdiden yatakta sağa dola dönemiyorum yerinden kalkerken zorlanıyorum ilerleyen zamanlarda be olur Allah kerim. Riskli süreci atlattın artık zaten korkma bundan sonraki her hafta senin için artı. İnşallah hiç bir problem olmadan bu sürecide kolaylıkla atlatırsın. Çok geçmiş olsun tekrar

Ne zaman gideksin kontrole bende fiyatlarını merak ediyorum. Acaba doğuma giriyor mu? Bir çok üçüz annesinden ismini duyuyorum. Çok iyi bir drmuş.
Recep Hasın muaynesi 1.100 yada 1200 müş canım unuttum küsüratı doğumada girmiyormuş takip falan yok sadece perinatolog

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…