- 7 Mart 2016
- 555
- 260
- 33
- 38
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.481
Bende bu ay perinatolog Recep Has'a muayene olacağım. Bana verdikleri fiyat 1000tlydi. Üçüz olduğu için hepsinden ayrı ayrı ücret alınıyormuş. Aslında fiyatı da çok pahalı değil çünkü hemen hemen perinatog fiyatları birbirine yakın ücretlerde. Doğuma girmediğini bende bilmiyordum.Recep Hasın muaynesi 1.100 yada 1200 müş canım unuttum küsüratı doğumada girmiyormuş takip falan yok sadece perinatolog
Buyrun 30+1Ayy yok mu üçüz annesi:)
Kendim gibilerle konusmaya ihtiyacım var :)))
Geçmiş olsun. Bende de çok kanama olmuştu çok şükür bu haftaya gelebildim . Özellikle koyu kahve oluyordu bende.
Masallah canim cok iyi devam etmis. Allah saglicakla kucagina aldirsin30+1 gün bugün yaş 92 doğumluyum 3 üz tavsiyesi olan varmı
Dikkat et kendine canım mümkün oldukça dinlenmeye çalışEvet ilk olan korkuttu ama digeri senin dedigin gibi. Bugun tam 8 haftaligim. Dun yine bi dr ye gittim icte kanama var dusuk riskin cok yuksek dedi Allah ne yazdiysa o artik
Çok şükür canım bende aynı dediğin gibi git gide ağırlaşmaya başladım hatta diyorum şimdiden böyleysem son aylarda nasıl olcak acaba die :s yesim81 i bende merak ettim en son grip olduğunu söylemişti çarşamba günüde kıntrolü vardı sanırım ne yaptı merak ediyorumKızlar merhaba nasılsınız herkes iyidir inşallah yeni katılanlar olmuş heralde ne güzel artıyoruz Lady durum nasıl iyimisin ben hergün dahada ağırlaşıyorum geceleri uyuyamıyorum hiç ağrıdan yesim81 nasılki doğum yapmadı değilmi ben çok giremiyorum sayfaya allaha emanet olun
Aman kuzum sağlıklı olsunlar da. Allah ömür versin sana da sabır ve güç versin. Olursa bana özelden bebeklerin resmini gönderebilir misin? Maşallah demeden bakmam.Kizlar geçmiş dunya kadınlar gününüz kutlu olsun:)
Ben su anda pasalardan birini emziriyorum size de bakayim dedim
Nihayet ev temizligine birini buldum bu gün geldi
Pasalar cok sukur gündüz uslular ama gece uykumuz cok fena sabaha kadar besleniyoruz diye bilirim :)
Teşekkürler azerinnn seninde geçmiş kadınlar günün kutlu olsun. Çok şükür yardımcı birini bulabilmene çok sevindim. Bebişlere tek mi bakıyorsun? Yardımcın belli günlerde mi geliyor yoksa sürekli mi ? Uyku sorununa bir çözüm bulabildin mi ? Bize önerebileceğin şehler var mı ?Kizlar geçmiş dunya kadınlar gününüz kutlu olsun:)
Ben su anda pasalardan birini emziriyorum size de bakayim dedim
Nihayet ev temizligine birini buldum bu gün geldi
Pasalar cok sukur gündüz uslular ama gece uykumuz cok fena sabaha kadar besleniyoruz diye bilirim :)
Ben riza beye gidiyorum ama universitede gidiyorum. Ücret odemiyorum. Ben sanslilardanim :) cerrahpasada gebe poliklinigine gittim.üçüz olduğunu görünce direkt perinatolojiye gönderdiler. Rıza bey her Salı cerrahpasada muayene günü ama cok kalabalik oluyor en az 3-4 saat bekleniyo muayene içinÇok pahalıymış. Rıza Madazlı nasıl acaba burda bir arkadaş gidiyordu.
Anam 7 kilo almissin cok almismiyim diyon senin haftanda ben 17 kilo almıştım. Bugün itibari ile 20 kilo oldu toplamda aldığım kilo :)Ben de aynı durumdayım
Çok kilo almış sayılırmıyım bilmiyorum.7 kilo ama çok agırlaştım.çalışmak çok zor geliyor. Özellikle yemekten sonra az da yesem yürüyemiyorum okula kadar.bu arada bir kız var sanıyodum hepsi erkekmiş.neyse bende nasıl dayanacagım bilmiyorum
Doğuma kendisi giriyor mu ? Randevu almak gerekiyor mu yoksa randevusuz sıra bekliyorsun ?Ben riza beye gidiyorum ama universitede gidiyorum. Ücret odemiyorum. Ben sanslilardanim :) cerrahpasada gebe poliklinigine gittim.üçüz olduğunu görünce direkt perinatolojiye gönderdiler. Rıza bey her Salı cerrahpasada muayene günü ama cok kalabalik oluyor en az 3-4 saat bekleniyo muayene için
Riza bey doğuma sadece amerikan hastanesinde giriyor. Ordada muayene yapiyor. Randevuyu cerrahpasada bölümde yaziyorlar. Ben kontrole giriyorum muayenede karar veriyorlar haftaya, 2 hafta yada 3 hafta sonraya diye yazıp kağıt veriyorlar. Her kontrolu Rıza bey kendi yapmıyor. Uzmanlar bakıyor olumsuz bişeyler görürse riza bey gelip bakiyor.Doğuma kendisi giriyor mu ? Randevu almak gerekiyor mu yoksa randevusuz sıra bekliyorsun ?
Çok teşekkür ederim bilgiler için.Riza bey doğuma sadece amerikan hastanesinde giriyor. Ordada muayene yapiyor. Randevuyu cerrahpasada bölümde yaziyorlar. Ben kontrole giriyorum muayenede karar veriyorlar haftaya, 2 hafta yada 3 hafta sonraya diye yazıp kağıt veriyorlar. Her kontrolu Rıza bey kendi yapmıyor. Uzmanlar bakıyor olumsuz bişeyler görürse riza bey gelip bakiyor.
Maşallah sana canım ya :) bi de işe gitti onca zaman atom karınca :) benim 14.hafta, daha 1 kilo anca aldım ama göbek epeyce büyüdü :) içten içe biraz sıkıntı ediyorum kilo almıyorum diye ama kendimi bildim bileli zor kilo alırım. Bebeklerin gelişimi iyi Allaha şükür bu avutuyor şimdilik.Anam 7 kilo almissin cok almismiyim diyon senin haftanda ben 17 kilo almıştım. Bugün itibari ile 20 kilo oldu toplamda aldığım kilo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?