- 31 Aralık 2015
- 218
- 88
- 98
- 43
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.501
Benim bulunduğum ilde de perinatolog yok yakın bir ilde vardı oraya gittim. Kadın doğum uzmanı kendi yönlendiriyor zaten perinatoloğa. Bizi 12.haftada ense kalınlığına bakılması için yönlendirdi mesela. Belirli haftalarda gitmek şart diye biliyorum ben, 2'li 3'lü testler yapılamadığı için üçüz gebeliklerin takibi farklı.Ben de 12. Haftaya kadar kilo almamıştım.7 haftada 7 kiloya yakın almışım.önemli olan onların sağlıklı olması. perinetolog falan bu bölge sınırlarında yoktur bence.normal kadın doğum Uzmanı yeterli olmazmı muayene için.siz böyle yazdıkça acaba eksikmi yapıyorum diyorum
Seyyah durumun nasıl, inşallah herşey yolundadır? Hala hastanedemisin?Cok tsk ederim destegi icin herkese kizlar simdilik gozlem altindayim yatiriyorlar ara ara diger bebekleri kontrol ediyorlar nasip ksmet artik onlar saglikla gelir ins bize :) hepsi erkekmis bu arada cinsiyetlerini de ogrendik
Günaydın:)) doğurmadım daha:)) öksürükten gözümü açamıyorum canım. Bir de benim kızda hastalandı . Ona mı bakayım kendime mi bakayım ev revir gibi perişanız
Vallahi biz bile heyecan yaptık bir an :) vallahi doğurdun zannettim :)))) geçmiş olsun canım benim. İnş tez vakitte atlatırsınız. Kendini yormamaya çalış boşver bırak revir gibi olsun. Herşeyin başı sağlık. İnş 36-37. Haftalarını görücez ben inanıyorum.Günaydın:)) doğurmadım daha:)) öksürükten gözümü açamıyorum canım. Bir de benim kızda hastalandı . Ona mı bakayım kendime mi bakayım ev revir gibi perişanız( onun dışında bebişler iyiymiş şükür ama doktor her an hazırlık ol dedi :)) heyecan yaptım
Sağol canım. Sanırım çocuklar benim bağışıklığı da yiyorlar:)) yoksa bu kadar hastalandığımı hatırlamıyorum. İnşallah sürekli dua ediyorum hepimiz için:)) senin kontrol ne zaman?Vallahi biz bile heyecan yaptık bir an :) vallahi doğurdun zannettim :)))) geçmiş olsun canım benim. İnş tez vakitte atlatırsınız. Kendini yormamaya çalış boşver bırak revir gibi olsun. Herşeyin başı sağlık. İnş 36-37. Haftalarını görücez ben inanıyorum.
Perşembe günü gideceğim bakalım çok merak ediyorum ne durumdalar şuanda diye. Sağlıcakla dünyaya gelsinlerde napalım katlanıyoruz onlar için herşeye bağışıklıkta etkileniyor tabi vücut daha hassas oluyor. Vitamin mineral ihtiyacımız çok daha fazla. Bu aralar bir korku sardı beni gidiyor bi 28i görebilsem birazcık daha rahatlıcam sanki yada dahamı heycanlı olcam bilemiyorum :))) Allahım hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.Sağol canım. Sanırım çocuklar benim bağışıklığı da yiyorlar:)) yoksa bu kadar hastalandığımı hatırlamıyorum. İnşallah sürekli dua ediyorum hepimiz için:)) senin kontrol ne zaman?
Inşallah güzel haberler alırsın canım:)) vakit yaklaştıkça heyecan artıyor:)) âmin canım inşallah hep güzel haberler paylaşırızPerşembe günü gideceğim bakalım çok merak ediyorum ne durumdalar şuanda diye. Sağlıcakla dünyaya gelsinlerde napalım katlanıyoruz onlar için herşeye bağışıklıkta etkileniyor tabi vücut daha hassas oluyor. Vitamin mineral ihtiyacımız çok daha fazla. Bu aralar bir korku sardı beni gidiyor bi 28i görebilsem birazcık daha rahatlıcam sanki yada dahamı heycanlı olcam bilemiyorum :))) Allahım hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
Ara ara bulantılarım devam ediyor hatta kustuğumda oldu. Yemeklerden sonra bende çok kötü oluyorum midemde bi yanma bi ekşime gibi tuhaf bişi oluyor.Renkli ultrason için ile göndetdi daha gitmedim dicektim. Yeşim sana da geçmiş olsun. Öksürük çok zor.beni de bazen tutuyor. İnsan çocuklara bi şey olur mu diye düşünüyor. İnş 35 leri geçersin.lady seninle bir gibiyiz.bulantıların var mı.ben hala sabahları ya da yemektem sonra kötü oluyorum. Allah sonumuzu hayır etsin
Burda bırda :) daha doğurmamış :)Kizlar yesim yok sanırım
Doğurmuş olmasın?
Yesim geçmiş olsun canım dikkat et kendine çok merak ettik dört gözle seni bekliyoruz inşallah 35 i geçersinGünaydın:)) doğurmadım daha:)) öksürükten gözümü açamıyorum canım. Bir de benim kızda hastalandı . Ona mı bakayım kendime mi bakayım ev revir gibi perişanız( onun dışında bebişler iyiymiş şükür ama doktor her an hazırlık ol dedi :)) heyecan yaptım
Buradayım canım:)) doğurmadım daha hiç doğurasım yok:))Kizlar yesim yok sanırım
Doğurmuş olmasın?
Sağol canım:))inşallah hepimiz görürüz 35-36Yesim geçmiş olsun canım dikkat et kendine çok merak ettik dört gözle seni bekliyoruz inşallah 35 i geçersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?