2016 üçüz anneleri :)

Merhaba kizlar :)
Doktor beni diyetisyene yolladi
Artık kilo almak yok diyor ben ne kadar az kilo alirsam onlara o kadar yer acabilirmisim :)
Valla bende 16. Haftaya kadar ne güzel 7 kilo ile gidiyodum sonra ne oldu hatirlamiyom
Ama sadece karnim büyüdü maşallah :)
Valla ben 5. Haftadan beri kasiniyorum hafif hafif bisey yapmadim. Şükür daha catlagim yok.
Bu aralar ağır vasita gibiyim. Parkta bastonlu teyzeler benle yarışıyo ya bide geçince bi mutlu oluyolar anlatamam
Yesim rekoru sen kirican gibi bana sanki ben 30 u zor gorucem gibi geliyo :)

Hayırlısı olsun canım. Diğer bebeklerin durumu nasıl ? Psikolojik olarak hepimizde aynı şey mevcut sanırım kucağımıza alana kadar da bu evhamlarımız devam edecek. Umarım sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza alırız. Her anım korku dolu benimde. Ya bişi olursa ya erken gelirse sanki bu aralar bi hareketsizlik mi var vs. Düşünmeden edemiyorum. Kalıntılar bende de çok erken başladı üçüncü ayımda deli gibi kaşınmaya başladım. Çatlak şimdilik yok ama kaşıntı devam ediyor. Bol bol nemlendirmek lazım yoksa çatlağa zemin hazırlamış oluyoruz. Çatlak için azerin oluşan çatlağın üzerine sirkeyi önermişti iyi geliyormuş. Grip salgını çok fena bu aralar mevsim geçişi olduğu için dikkat edin kızlar

kızlar bişii sormak istiyorum 3 üz nasıl oldu tüp bebek değil sanırım çünkü en fazla 2 transfer ediliyor die biliyorum.benimde yarın transfer günüm.sizleri görünce bi hefes ettim ki sormayın ne mutlu size

Toplamda kaç kg aldınki canım? Ben bugün itibariyle 17 kg aldım ve artık ödem olmaya başladı sanki . Çatlaklarımda 28. Haftada birden başladı kocaman karnım oldu vücut ne yapsın:)) bazen diyorum hemen doğursam da kurtulsam, sonra akıllı ol Yeşim diyorum:)) hayırlısı olsun inşallah

Hemen yapayım canım. Çok şükür bugün daha iyiyim. Çok şükür hastaneden çıkmışsın kendine dikkat et bol bol dinlen inşallah bebişlerin sıkıca tutunurlar. Maalesef kaygılı hamilelikler yaşıyoruz ama inşallah sonu güzel olur:)) yüce Rabbim sıkıntıları mükafatsız bırakmaz diye düşünüyorum. Çatlak için sürmediğim hiçbir şey kalmadı ama 28 den sonra çatır çatır çatladım inşallah doğumdan sonra toparlar yoksa halimi düşünemiyorum(

Günaydın kızlar
Sizlere bir şey sormak istiyorum. Ben artık bebişlerimin tekmelerini hissetmeye başladım ama bu aralar göbeğime baktığımda ara ara topaklanmalar oluyor böyle yumru gibi. Bunlar bebeğin hareketlerimi yoksa sancılar mı acaba ? Korkmalımıyım ? Ben ilk zamanlar bebeğin kafası yada poposu zannediyordum. Geçenlerde bir arkadaşım sancı olduğunda topaklanma olur erken doğum belirtisi dedi. Belimde de ağrı oluyor 2 gündür.

Çatlak için bana plastik cerrah kakao yağı ve mustela kremi tavsiye etti. Ben bide saf zeytinyağ kullanıyorum. Bide biooilin çatlak kremi varmış o da iyi dedi dr.

Bende de oluyordu hala da oluyor karnım şekilden şekile giriyor:)) nerdeyse beşgene dönüyor. Ama kasılmada belden adet sancısı gibi bir sancıda olurmuş canım doktor öyle söyledi bana.

Bende de oluyordu hala da oluyor karnım şekilden şekile giriyor:)) nerdeyse beşgene dönüyor. Ama kasılmada belden adet sancısı gibi bir sancıda olurmuş canım doktor öyle söyledi bana.
Benimde özellikle göbek deliğimin yan kısımlarında oluşuyor böyle yumru gibi bi kaç saniye sonra geçiyor. Normalde ağrım olmuyordu ama iki gündür sürekli yatıyorum. Peki bu ağrıların bir zararı varmıymış ? Doktor bir açıklama yapmışmıydı ? Az önce internette bir video izledim 36. Haftalarda falan kadın bebeğin tüm hareketleri gözüküyordu :)

Normal bel ağrısı zaten oluyor canım ama böyle adet sancısı gibi bir ağrıdan bahsediyorlar eğer böyle bir ağrı olursa ona göre ilaç veriyorlar. Istersen doktoruna bir danış.

Bende de oluyor canım. Benim doktorum bel ağrıların olabilir normal demişti.

Kızlar kontrolüm vardı şimdi geldim doktor ultrasonla bakarken ben birden fenalaştım tansiyonumu ölçüler 7 ye 4 çıktı ultrasonla baskı yaptığı için olmuş bundan sonra olurmuş öyle dediler iki tane serum yedim hala çıkmadı pek iyi değilim sizdede oluyor mu hiç böyle bide doktor renkli ultrason istedi kalp doktoruna sevk etti bebeklerin kalbine bakmak için bide rahim ağzına baktı 24mm düşük dedi rahim ince dedi moralim bozuldu serklajı yaptırabilirsin istersen dedi

Geçmiş olsun canım. Uzun süre sırt üstü yatınca olurmuş tansiyon düşüklüğü hatta bayılma. Serklaj ben yaptırmadım ama Azerin yaptırmıştı doktorun uygun gördüyse hemen yaptır bence

İle gidiyorum canım normalde ben kontrollere ilçeye geçici doktor geldi onada gidiyorum arada o dedi bugünkü konuları öbür doktorum rahime falan bakmadı yakın zamanda

Geçmiş olsun canım. Ben 3 hafta kadar önce yaptırdım serklajı, doktorum üçüz olduğunu gördüğü gün serklaj önermişti bize. 12. haftada yapıldı canım, eğer düşünürsen geciktirmeden yaptır doktorumuz öyle söylemişti bize. Tekrar geçmiş olsun

Ben o haftalar da özellikle söyledim yapalım gerekiyorsa diye doktora ama yapmadı bugünde böyle olunca moralim bozuldu

Bana bakmıştı dr altan şuan için gerek yok demişti serklaj yapmadı bende çok korkuyorum bişey olursa diye. O yüzden sürekli hatıyorum hiç kalkmadan. Kalbinle ilgili bir problemin varmıydı ? Serklaj yaptıracaksanda çok iyi bir dr bulman lazım çünkü şuanda çok riskli yaptırmak işin ehli birini bulmak önemli tavsiyem mümkün olduğunca dinlenmen ve yatman gerekmedikçe kalkma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…