- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.541
Bozma moralini canım sana tavsiyem hangi ildesin bilmiyorum ama operasyonları iyi olan bir kadın doğum uzmanı araştır en yakın zamanda ona git muayene olBen o haftalar da özellikle söyledim yapalım gerekiyorsa diye doktora ama yapmadı bugünde böyle olunca moralim bozuldu
20. Haftalarda genelde renkli ultrasonda bakılıyor canım.İki hafta sonra ilde ki doktorumda var randevum onla konuşacağım açık açık hayır kalple ilgili bişey yok ama renkli ultrasonla bakılsın dedi
Stres yapma canım bebişlere daha zararlı biliyosun. Peki ildeki randevunu erkene alsan biran önce kafan rahatlardı.İlçede olmam sorun zaten benim ile 1.30 saat sürekli gelip gidemiyoruz bide özel hastaneye gidiyorum ben lafta ama orda da yok renkli ultrason korkuyorum kızlar
Şimdi doktordan çıktık bana acil yapalım dedi hatta yarın sabah 8 de gidicez serklaj için 15 gün önce bişey yok demişti bugün açılma başlamış dedi ama ölçü vermedi ben 15+4 deyim daha 1 haftada önde gidiyolarmış,başka serklaj yaptıran varmı kızlar bana çok erken geldi bu haftadaGrup taki arkadaşlardan rahime bakılan oldumu acaba olan varsa bilgi verirse sevinirim
Doktora mesaj yazdım geleyim mi diye anlattım bişey olmaz korkma ilaçlarını kullanmaya devam et dediStres yapma canım bebişlere daha zararlı biliyosun. Peki ildeki randevunu erkene alsan biran önce kafan rahatlardı.
Erken yapmak daha iyi sanki bana yapmadı ama şimdi ne olacak bilmiyorum korkuyorumŞimdi doktordan çıktık bana acil yapalım dedi hatta yarın sabah 8 de gidicez serklaj için 15 gün önce bişey yok demişti bugün açılma başlamış dedi ama ölçü vermedi ben 15+4 deyim daha 1 haftada önde gidiyolarmış,başka serklaj yaptıran varmı kızlar bana çok erken geldi bu haftada
Canım sen bol bol dinlen yat. Yatmanın baya faydası oluyormuş öyle okumuştum. İçine sinmiyorsa doktorunu değiştirme şansın varsa değiştir. Inşallah herşey yolunda gider.Benim doktor iyimi kötümü bilemedim açıklama yapmıyor hiç
Salam mende Azeriyem Medical plazada hansi hekime gedirsen? Mende ora gedirem usaqa gore T. Samire mualice edir bu arada Azeri olduguna sevindim:)Himm basa düşdüm canim
menim ikinci usagim rayonda olmusdu amma hekimlerin sehlenkarligindan rehmete getdi ona görə dovletden gozum qorxub
Ozel duzdu cox bahalidi 3em olduguna gore kesr ucun 2500 azn deyibler
Usaqlar saglam olsun esas odu
Canım bir sorun görmezlerse atmıyorlar bence. Bana da atılmadı içini ferah tut Allah'ın izniyle bişey olmaz.olacak olduktan sonra ne yaparsan yap olur zaten. Bol bol dua edip beklicez bebişleri:)) bu arada ben o kadar ağırlaştımki ne kadar dayanırım bilemiyorum sanki her an doğurabilirim:))Banada dikiş atılmadı bende çok korkuyorum inşallah hiç bir problem olmadan atlatırız bu süreci. Allahım yardımcımız olsun. Korkuyla devam etmek çok zor gerçekten
Lady o korku ne yaparsan yap yine oluyor, serklaj yapılmadı diye stres yapma canım hepsi Allaha emanet olsun inşallah. Rabb'im "ol" buyurursa herşey olur. İnşallah Allah gönlümüzden geçeni bizim için hayırlı kılsın canımBanada dikiş atılmadı bende çok korkuyorum inşallah hiç bir problem olmadan atlatırız bu süreci. Allahım yardımcımız olsun. Korkuyla devam etmek çok zor gerçekten
Doğru söylüyorsun. Dua etmekten başka elden birşey gelmiyor. Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Bizleri utandırmasın inş. Allah yardımcın olsun yesm81 ben şimdiden ağırlaştım sağa sola dönemiyorum ilerleyen zamanlarda nasıl olurum bilemiyorum. Kolay kolay pes etmek yok 36-37leri göreceğiz inşallah biz :)Canım bir sorun görmezlerse atmıyorlar bence. Bana da atılmadı içini ferah tut Allah'ın izniyle bişey olmaz.olacak olduktan sonra ne yaparsan yap olur zaten. Bol bol dua edip beklicez bebişleri:)) bu arada ben o kadar ağırlaştımki ne kadar dayanırım bilemiyorum sanki her an doğurabilirim:))
Amin inş. Arkadaşım. Allahım utandırmasın bizleri.Ar
Lady o korku ne yaparsan yap yine oluyor, serklaj yapılmadı diye stres yapma canım hepsi Allaha emanet olsun inşallah. Rabb'im "ol" buyurursa herşey olur. İnşallah Allah gönlümüzden geçeni bizim için hayırlı kılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?