2016 üçüz anneleri :)

Ben o haftalar da özellikle söyledim yapalım gerekiyorsa diye doktora ama yapmadı bugünde böyle olunca moralim bozuldu
Bozma moralini canım sana tavsiyem hangi ildesin bilmiyorum ama operasyonları iyi olan bir kadın doğum uzmanı araştır en yakın zamanda ona git muayene ol

İki hafta sonra ilde ki doktorumda var randevum onla konuşacağım açık açık hayır kalple ilgili bişey yok ama renkli ultrasonla bakılsın dedi

İlçede olmam sorun zaten benim ile 1.30 saat sürekli gelip gidemiyoruz bide özel hastaneye gidiyorum ben lafta ama orda da yok renkli ultrason korkuyorum kızlar

İlçede olmam sorun zaten benim ile 1.30 saat sürekli gelip gidemiyoruz bide özel hastaneye gidiyorum ben lafta ama orda da yok renkli ultrason korkuyorum kızlar
Stres yapma canım bebişlere daha zararlı biliyosun. Peki ildeki randevunu erkene alsan biran önce kafan rahatlardı.

Grup taki arkadaşlardan rahime bakılan oldumu acaba olan varsa bilgi verirse sevinirim
Şimdi doktordan çıktık bana acil yapalım dedi hatta yarın sabah 8 de gidicez serklaj için 15 gün önce bişey yok demişti bugün açılma başlamış dedi ama ölçü vermedi ben 15+4 deyim daha 1 haftada önde gidiyolarmış,başka serklaj yaptıran varmı kızlar bana çok erken geldi bu haftada

Erken yapmak daha iyi sanki bana yapmadı ama şimdi ne olacak bilmiyorum korkuyorum

Yesimcim bence doktorunu değiş sym nin de dedigi gibi operasyonlari iyi bir doktor bul bu durum cok riskli öyle dinlenmeyle olucak şey degil
Berenin de doktoru onermemisti dinlen demişti ama olan berene oldu
Allah korusun bence yaptirmalisin ama keske önce yapilsaydi su anda dogumu tetikleme gibi kötü bi riski var
Allah yardimcin olsun canim
3arslan canim haftan cok iyi normalde de bu haftalarda atiliyo dikis ben 14 haftamda yaptirdim

Salam mende Azeriyem Medical plazada hansi hekime gedirsen? Mende ora gedirem usaqa gore T. Samire mualice edir bu arada Azeri olduguna sevindim:)

Banada dikiş atılmadı bende çok korkuyorum inşallah hiç bir problem olmadan atlatırız bu süreci. Allahım yardımcımız olsun. Korkuyla devam etmek çok zor gerçekten

Banada dikiş atılmadı bende çok korkuyorum inşallah hiç bir problem olmadan atlatırız bu süreci. Allahım yardımcımız olsun. Korkuyla devam etmek çok zor gerçekten
Canım bir sorun görmezlerse atmıyorlar bence. Bana da atılmadı içini ferah tut Allah'ın izniyle bişey olmaz.olacak olduktan sonra ne yaparsan yap olur zaten. Bol bol dua edip beklicez bebişleri:)) bu arada ben o kadar ağırlaştımki ne kadar dayanırım bilemiyorum sanki her an doğurabilirim:))

Ar
Lady o korku ne yaparsan yap yine oluyor, serklaj yapılmadı diye stres yapma canım hepsi Allaha emanet olsun inşallah. Rabb'im "ol" buyurursa herşey olur. İnşallah Allah gönlümüzden geçeni bizim için hayırlı kılsın canım

Merhabalar
Dün çok kötü bel ağrım vardı ve kendimi iyi hissetmiyordum. Karnımdaki hareketlerin bebekten kaynaklı mı yoksa kasılmalar mı anlayamadım. İster istemez huzursuz olduğum için doktoruma sordum kaşıntı varsa mantar olabilir dedi kaşıntın yoksa muayene olman gerekiyor dedi ama doktorum şehir dışındaymış ancak pazartesiye randevu alabiliyordum. Başka bir doktora gittim dayanamayıp. Doktor ikiye neden düşürmediniz çok riskli bir gebelik dedi. Rahim boyunu ölçtü biraz düşmüş ama dikişten bahsetmedi. Çok şükür bebeklerimi gördüm rahatladım derken akşamında mide bulantım oldu ve kustum. Belimin ağrısı halen devam ediyor. Bana da dikiş atılmadı. Doktor dinlenmen gerekiyor bir hasta gibi sana birinin bakması lazım dedi. Dinleniyorum ama ağrılar geçmiyor. Magnezyum ve omega3 verdi kullanmam için.

Doğru söylüyorsun. Dua etmekten başka elden birşey gelmiyor. Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Bizleri utandırmasın inş. Allah yardımcın olsun yesm81 ben şimdiden ağırlaştım sağa sola dönemiyorum ilerleyen zamanlarda nasıl olurum bilemiyorum. Kolay kolay pes etmek yok 36-37leri göreceğiz inşallah biz :)

Amin inş. Arkadaşım. Allahım utandırmasın bizleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…