- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.561
Geçmiş olsun canım, inşallah ağrıların hafiflemiştir? Kaçıncı haftadasın? Doktor ne diyorsa yap, tuvalet hariç hiç kalkma. Allah yardımcınız olsunMerhabalar
Dün çok kötü bel ağrım vardı ve kendimi iyi hissetmiyordum. Karnımdaki hareketlerin bebekten kaynaklı mı yoksa kasılmalar mı anlayamadım. İster istemez huzursuz olduğum için doktoruma sordum kaşıntı varsa mantar olabilir dedi kaşıntın yoksa muayene olman gerekiyor dedi ama doktorum şehir dışındaymış ancak pazartesiye randevu alabiliyordum. Başka bir doktora gittim dayanamayıp. Doktor ikiye neden düşürmediniz çok riskli bir gebelik dedi. Rahim boyunu ölçtü biraz düşmüş ama dikişten bahsetmedi. Çok şükür bebeklerimi gördüm rahatladım derken akşamında mide bulantım oldu ve kustum. Belimin ağrısı halen devam ediyor. Bana da dikiş atılmadı. Doktor dinlenmen gerekiyor bir hasta gibi sana birinin bakması lazım dedi. Dinleniyorum ama ağrılar geçmiyor. Magnezyum ve omega3 verdi kullanmam için.
Geçmiş olsun Yeşim. Hafta olarak 32 gayet iyi canım maşallah, o yüzden hayırlısı Allahtan de hiç sıkıntı yapma Rabb'im herşeyin iyisini en iyi bilendir. Dualarımız seninle ve meleklerinle. Allah yardımcınız olsun YeşimIyi akşamlar kızlar. Bugün kaşıntım başladı ve tahlillerde gebelik kolestazı çıktı yani karaciğer enzimlerim yükselmiş eğer 2 güne ilaçla düşmezse sanırım bebişler alınacak. Inşallah ilaçlar işe yararda biraz daha kalırlar. Dualarınıza ihtiyacım var.
Hakkında hayırlısı olsun canım. Artık hiç korkma. Allahın izniyle 32. Haftanı doldurdun riskli süreci atlattın. İnşallah ilaçlarla enzimler düşer ve bebişlerinle bir kaç haftayı daha atlatırsın. Dualarımız seninle. Allahım yardımcın olsun inş. Bizleri haberdar et mıtlaka merak ediyoruz seniIyi akşamlar kızlar. Bugün kaşıntım başladı ve tahlillerde gebelik kolestazı çıktı yani karaciğer enzimlerim yükselmiş eğer 2 güne ilaçla düşmezse sanırım bebişler alınacak. Inşallah ilaçlar işe yararda biraz daha kalırlar. Dualarınıza ihtiyacım var.
İnşallah canım ya her şey iyi giderCanım sen bol bol dinlen yat. Yatmanın baya faydası oluyormuş öyle okumuştum. İçine sinmiyorsa doktorunu değiştirme şansın varsa değiştir. Inşallah herşey yolunda gider.
Korkuyorum artik azerin hafta ilerlediği içinYesimcim bence doktorunu değiş sym nin de dedigi gibi operasyonlari iyi bir doktor bul bu durum cok riskli öyle dinlenmeyle olucak şey degil
Berenin de doktoru onermemisti dinlen demişti ama olan berene oldu
Allah korusun bence yaptirmalisin ama keske önce yapilsaydi su anda dogumu tetikleme gibi kötü bi riski var
Allah yardimcin olsun canim
3arslan canim haftan cok iyi normalde de bu haftalarda atiliyo dikis ben 14 haftamda yaptirdim
Canım benim inşallah biraz daha kalırlar ama hiç korkma sen zoru atlattın artık dualarımız seninleIyi akşamlar kızlar. Bugün kaşıntım başladı ve tahlillerde gebelik kolestazı çıktı yani karaciğer enzimlerim yükselmiş eğer 2 güne ilaçla düşmezse sanırım bebişler alınacak. Inşallah ilaçlar işe yararda biraz daha kalırlar. Dualarınıza ihtiyacım var.
Benimde cuma günü kontrolümde düştü tansiyonum iki tane serum yedim bundan sonra sürekli düşer yanlız kalmamaya çalış dedi doktor bebekler baskı yaptıkça oluyormuş canımGünaydın
Herkese iyi hafta sonları diliyorum. Dün gecede tansiyonum çıkınca acile gittim. Gebelik zehirlnmesinden şüphelendijleri için acil yatış yapıldı. Serum bağladılar. Tahlillerim çok şükür temiz çıktı. 19. Haftada belirtiler yavaş seyreder dedi doktor takip altında olmalıymışım sürekli tansiyonumun ölçülmesi gerekiyormuş. Kendi isteğimle hastaneden taburcu oldum. Moralim çok bozuk. İnternette araştırıyorum bebek ölümünden anne ölümüne kadar risklerinden bahsediyor. Başına böyle bişi gelen oldu mu ? Salı günü kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum inşallah.
Bende tam tersi tatlım tansiyonum yüksek çıkıyor. Bu durumun ilerlemesi durumunda da gebelik zehirlenmesi olabiliyormuş. İdrarda protein kaçağı var mı diye baktılar çok şükür tahlillerim temşz çıktı. Doktor gözlem altında olmanız gerekiyor diyor. Bende kendi isteğimle taburcu oldum çıktım sabaha yakın. Kendi doktoruma yazdım keşke çıkmasaydın dedi. Başkada bişi yazmadıBenimde cuma günü kontrolümde düştü tansiyonum iki tane serum yedim bundan sonra sürekli düşer yanlız kalmamaya çalış dedi doktor bebekler baskı yaptıkça oluyormuş canım
Canim inşallah tedavi işe yararIyi akşamlar kızlar. Bugün kaşıntım başladı ve tahlillerde gebelik kolestazı çıktı yani karaciğer enzimlerim yükselmiş eğer 2 güne ilaçla düşmezse sanırım bebişler alınacak. Inşallah ilaçlar işe yararda biraz daha kalırlar. Dualarınıza ihtiyacım var.
Canim hic bi şey olmaz inşallahBirTutamMutluluk20 sanabise danisicam canim. Benim 1 aydır vajinal agrim var. Bildiğin organim agriyor afedersin. Doktora söylediğinde bundan 3 hafta önce baktı ve herşey çok normal korkma dedi. Gecen hafta gittiğimde aynı şikayet i dile getirdim yine olcelim dedi ve himm suanlik sorun yok amma mutlaka 2 hafta sora gel aynı ölçüde mi bakanlığın dedi.... Ben onun huzursuzluğunu anladım .. İçinde korku sardı.. Ve okadar soru soruyorum akintim var demeyi unuttum. Akintim kokusuz şeffaf su gibi camasirimin önünü ıslatır gibi .. JEL senmi kaynaklı cozemiorum. Pazartesi sağlık ocağında gidip bi tahlil verim diorum oda aliosalat... Sende böyle durumlar oldu mu ??. İlerde erken doğum vs gibi kayıp yada yasarmiyim korkuorum
Canim tansiyon için ilaç yazmadi mi doktor?Bende tam tersi tatlım tansiyonum yüksek çıkıyor. Bu durumun ilerlemesi durumunda da gebelik zehirlenmesi olabiliyormuş. İdrarda protein kaçağı var mı diye baktılar çok şükür tahlillerim temşz çıktı. Doktor gözlem altında olmanız gerekiyor diyor. Bende kendi isteğimle taburcu oldum çıktım sabaha yakın. Kendi doktoruma yazdım keşke çıkmasaydın dedi. Başkada bişi yazmadısgk olduğu için refakatçide almıyolar içeriye tek başına çok zor kalmam.
Salam canimSalam mende Azeriyem Medical plazada hansi hekime gedirsen? Mende ora gedirem usaqa gore T. Samire mualice edir bu arada Azeri olduguna sevindim:)
Canim yarın sağlık ocağına gidicem baktiricam inşallah kötü birşey değildir. Rahim kısaltmasından korkuyorum. Sende en tecrübeli sana sormak istedim. Benimde göbekten ignem var clenax vurdugum yerler tas gibi beze beze napsam gecerkiCanim hic bi şey olmaz inşallah
O haftalarda hatta 10.haftamda falan ayni sorun bende de vardi vajinada garip bi sanci oluyodu ve ayni akıntı
idrar yolunda enfeksiyon cikti tedavi oldum
Hamileligin sonuna kadar her ay tekrarladi
Mutlaka tedavi edilmesi gerek
Sen de idrar yolu enfeksiyonuna baktir
Canim son durum ne yapildi mi serklaj?Şimdi doktordan çıktık bana acil yapalım dedi hatta yarın sabah 8 de gidicez serklaj için 15 gün önce bişey yok demişti bugün açılma başlamış dedi ama ölçü vermedi ben 15+4 deyim daha 1 haftada önde gidiyolarmış,başka serklaj yaptıran varmı kızlar bana çok erken geldi bu haftada
Canim benim bildigim kalcada öyle olunca ufak bi poşet konuyor uzerine çabuk geciyo o sertlikler ama gobege olur mu bilmemCanim yarın sağlık ocağına gidicem baktiricam inşallah kötü birşey değildir. Rahim kısaltmasından korkuyorum. Sende en tecrübeli sana sormak istedim. Benimde göbekten ignem var clenax vurdugum yerler tas gibi beze beze napsam gecerki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?