- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.581
Insallah coox sagolSalam canim
Men baku medical plaza mərkəzə gedirem hekimim Ayten Seferova
Inşallah Allah sene de qismet eliyer
Cox sag ol canimInsallah coox sagolyaxsi hekimdi esitdyime gore, qrup yoldasimin hekimidi, Allah sagliqla böyütmeyi nesib etsin üçüzlerini
Canim korkucak bi şey yok öyle bi sey varsa bile erken öğrenmiş olman büyük avantaj3arslan canim bende geçen haftalarda doktorum gayet iyi derken bu hafta baktı ve 2 hafta sora kontrol etmeliyim mutlaka dedi. Galiba kısalma gördü ... Bilmiyorum 23 unde gidicem gorucem korkuyorum cok
Evet canım yapıldı 2 gundur yatıyorum hastanede serumlar igneler fitiller antibiyotikler,artık yatmaktan kemiklerim batıyor tuvalete bile kalkma dedi,bundan sonrada hep yatacakmışım evde sadece ihtiyaç için kalk diyor Allah sanada kolaylık versin tecrubelerini merakla bekliyoruzCanim son durum ne yapildi mi serklaj?
bazılarında erken oluyor işte bizim gibi,korkulacak bişey diil hissetmiceksinki sürekli yatmak zor olacak onada katlanıcaz artık napalım annelik kolay diilmiş3arslan canim bende geçen haftalarda doktorum gayet iyi derken bu hafta baktı ve 2 hafta sora kontrol etmeliyim mutlaka dedi. Galiba kısalma gördü ... Bilmiyorum 23 unde gidicem gorucem korkuyorum cok
inşallah düşer dualarımız seninle doğarlarsada haftaları iyi keşke hepimiz görsek 37 leri ama Allah bilir herşey güzel olur inşallahIyi akşamlar kızlar. Bugün kaşıntım başladı ve tahlillerde gebelik kolestazı çıktı yani karaciğer enzimlerim yükselmiş eğer 2 güne ilaçla düşmezse sanırım bebişler alınacak. Inşallah ilaçlar işe yararda biraz daha kalırlar. Dualarınıza ihtiyacım var.
kokrkum şu gecen haftaalrda yoktu bu haftalarda da olmamasını umut edıyordum olmasına korkuyorum canım. doktorum da oan 2 hafta sonra bakmalıyım dedı bı anormallık gordugu bellıydı ama net demedı bısı...bazılarında erken oluyor işte bizim gibi,korkulacak bişey diil hissetmiceksinki sürekli yatmak zor olacak onada katlanıcaz artık napalım annelik kolay diilmiş
Normal dogus neceye olur baku medical plazada?Cox sag ol canim
Menim mualice hekimim o olmayib rayonda mualice almışam men amma hamileliyim boyunca ona gedmisem doğuşu da o edib
Bildiyime gore Aytenin yanina getmek ucun elin vecni cibinde olmalidi pul cox cixir deyirler)Cox sag ol canim
Menim mualice hekimim o olmayib rayonda mualice almışam men amma hamileliyim boyunca ona gedmisem doğuşu da o edib
Tansiyon için ilaç yazmadı sık sık tansiyonumu takip edecekmişim. 22 martta ayrıntılı ultrasona gidicem perinatoloji uzmanına. Kasılmayı anlayamıyorum fakat dediğin gibi bazen sem sert oluyor sonra bi bakıyorum yumuşacık olmuş.Canim tansiyon için ilaç yazmadi mi doktor?
Mutlaka her gün tansiyonunu ölç
O karında topaklanmalarin kasilma olduğunu anlaman zor degil
Karnin sertlesip yumusuyo mu?
Magnezyuma baslaman iyi olmuş kasilmalari onluyo
Canim ben 32 haftamda doğum yaptimBirTutamMutluluk20 canım senin kaçınci haftada doğdular? Ben 30 lari görebilecekmiyim bilmiyorum doktorum serklaj için 3 ay kazandırir bize dedi bu da demek oluyorki 7. ay bitince sıkıntı başlayacak inşallah 8 ayida görürüm
Canım bende de arada oluyor korkma. Hatta doktoruma sordum. Bebek hareketleridir onlar dediBu kasılmaların 19. Haftalarda başlaması normal mi ? Sizlerde de yüksek tansiyon problemi olmuşmuydu ?
Suyun önemi çok büyükmüş. Benim doktorumda günde 3 litre su tüketmem gerektiğini söyledi aynı zamanda erken doğum riskinide önlüyormuş. Siz çalışmaya devam ediyormusunuz hala ?Slm kızlar bayağıdir ugrayamiyorum :) gruba yeni gelenler olmuş hoşgelmişler. Yesim toplamda 20 kilo aldım. Ama herkes hiç almadin diyor sadece koca bir göbek var :) Vücutun geri kalanında ayniyim.
Ödem var ama çok az uzun süre otutur pozisyonda durursam ayak parmaklarım şişiyor o kadar daha çok fazla ödemim yok.
Genelde yatıyorum hep artık hareketleri çok fena aslanlarin bir bakıyorum biri sağdan karnımi bombe gibi çıkınti yapıyor biri soldan çıkarıyor biri tekmeliyo hiç durmuyolar.
Benimde karaciğer enzimlerim yüksekti dahiliyeci bol su iç dedi 3 haftada ilaçsız normale döndü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?