- 16 Şubat 2015
- 1.999
- 896
- 123
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.601
Ben günde 1 defa kan ilacı kullanıyorum. 1 tane decavit 1 defa magnezyum 1 defa fitil o kadar banada biraz fazla gibi geldi kullandıkların ama herkesin ihtiyacı farklı oluyor. Doktorunuz verdiyse vardır bir bildiği.Ya birşey daha sormak istiyorum kızlar. Takviye olarak vitamin kullanıyormusunuz? Bana doktorum bir sürü vitamin verdi her dakika ilaç içer oldum resmen. Sizdeki durumlar nedir? Günde iki defa demir ilacı kullanıyorum kan değerim düşük çıktığı için. Günde 20 damla d vitamini verdi doktor d vit. Eksikliğinden dolayı. Günde bir tane decavit içiyorum. Günde 2 kez osteozinc ve günde 1 kez red krill oil kullanıyorum. Midemde yanma oluncada gaviscon şurup içiyorum. Bu kadar vitamin kullanmak normal mi ? Bide günde 2 defa progestan fitil kullanıyorum.
Nasıl 2 doğumdan çocukların yaşadımı peki bilmiyorum tabi seni üzecek bişey söylemek istemem eğer hayattalarsa senin şuan 4-5 çocuğun var maşallah hayır ben üçüzlerde bile ilk zamanlar çok ağladım napıcam diye sinirlerim harap dün bile hastanede iğnelerden okadar bunaldımki yine bir kriz geldiCanim ben 32 haftamda doğum yaptim
Benim bi de daha önce 2 tane normal dogumum vardi rahim de eskisi gibi sıkı değildi
Ama serklaj ve hamilelik boyunca mümkün oldugunca yatmayla çok Şükür 32 haftaya geldim
Daha da giderdim de stres yasadim o aralar ondan da erken olmuş ola bilir
Sen de inşallah 30lu haftalari goreceksin canim hic merak etme
Bende 2 defa demir şurubu içiyorum ferplex,ecoprin,decavit 1 er tane,sabah akşam crinon jel haftada birde depo pruloton iğne..Ya birşey daha sormak istiyorum kızlar. Takviye olarak vitamin kullanıyormusunuz? Bana doktorum bir sürü vitamin verdi her dakika ilaç içer oldum resmen. Sizdeki durumlar nedir? Günde iki defa demir ilacı kullanıyorum kan değerim düşük çıktığı için. Günde 20 damla d vitamini verdi doktor d vit. Eksikliğinden dolayı. Günde bir tane decavit içiyorum. Günde 2 kez osteozinc ve günde 1 kez red krill oil kullanıyorum. Midemde yanma oluncada gaviscon şurup içiyorum. Bu kadar vitamin kullanmak normal mi ? Bide günde 2 defa progestan fitil kullanıyorum.
Tek usaq normal dogus 1300 kesrka 1500Normal dogus neceye olur baku medical plazada?
hee analizler cox baha cixdi bize 1200 m, Indi necedi ucuzlerin? Aglagandilar yoxsa sakit? Komeye yeqinki kimse geler uc usaqla sen birteher olarsan)))Tek usaq normal dogus 1300 kesrka 1500
Bizde ucem olduguna göre 2500 azn kesrkaya verdik
12000 kuvoze
ayten xanimin muayinesi 20 azn uzi 50 azn di canim
Analizler bahadi özel olduguna göre
Evet canım 28. Haftamda oldumYesimcim sen ciger ignesi oldun mu?
Çok sevindim canım:)) peki emziğin deliği nasıl büyük mü? Sonra gaz yapmasın. Bebişlerin kiloları nasıl canım baya toparlandılar mı kuzular?Kizlar dun tesadufen hayatimizi kurtaran bi olay yaşandı :)
Hemen paylasmak istedim sizle
Hani bebekler 30 grami 1 saatte bitiriyo demistim ya
Hic zaman kalmiyo iki yemek arasinda diye
Dun biberonun biri kirilinca gece esim açık eczane bulmuş bir tane öyle tanindik bi marka olmayan 5 liralik bi biberon alip geldi
1 gecelik idare edelim dedim
Emzigi de küçücük ve yumuşacık Allahim bebekler 5 dakikada 3u de bitirdi mamayi ben şok :)hatta sıkı kapatmadim da döküldü mü diye düşündüm baktim bebegin boynuna falan ama yok 30 saniyede Onur bitirdi mamayi:)yine inanamayinca tekrar ayni biberonla diğer bebegi yedirdim o da hemencecik bitirdi Allahim nasil sevindim anlatamam
Bu gun 2 tane daha aldirip diger biberonlari rafa kaldiricam:)
Siz de 1 tane deneme amacli boyle ucuz bi biberon alin derim kizlar
Dunden itibaren 40 cc yiyo bebeklerin ucu de
Ay maşallah size :) bende biri kız olsun çok istedim ama 3 erkek nasip oldu :) hayırlısı ile kucagina alirsin inşallah canimGünaydın kızlar :)
BirTutamMutluluk20 seni görmek ne güzel :) sen geldin forum renklendi sanki
Ben bugün doktora gittim. Perşembeydi randevum aslında ama pazartesiye aldırmak zorunda kaldım. Çok şükür bebeişler iyiler. Cinsiyetlerini öğrendik artık. 2 erkek 1 kızımız geliyor.
Yok gidemiyorum artık işe sanırım 24 yada 25. Hafta izne ayrıldım. Bir hafta evden calistim ama oda zor gelince bıraktım. Artık yürümek oturmak zor geliyor valla :) bende günde 3 lt den fazla icmeye calisiyorum zaten sürekli susuz hissediyorum o yuzden icmem kolay oluyorSuyun önemi çok büyükmüş. Benim doktorumda günde 3 litre su tüketmem gerektiğini söyledi aynı zamanda erken doğum riskinide önlüyormuş. Siz çalışmaya devam ediyormusunuz hala ?
Valla ben günde 1 decavit, 1 kere magnezyum şase, 1kere demir ilacı, 1kere osteocare (icinde magnezyum kalsiyum d vitamini var), ecopirin ve folik asit içiyorum. Hepsinden bir kere alıyorum.Ya birşey daha sormak istiyorum kızlar. Takviye olarak vitamin kullanıyormusunuz? Bana doktorum bir sürü vitamin verdi her dakika ilaç içer oldum resmen. Sizdeki durumlar nedir? Günde iki defa demir ilacı kullanıyorum kan değerim düşük çıktığı için. Günde 20 damla d vitamini verdi doktor d vit. Eksikliğinden dolayı. Günde bir tane decavit içiyorum. Günde 2 kez osteozinc ve günde 1 kez red krill oil kullanıyorum. Midemde yanma oluncada gaviscon şurup içiyorum. Bu kadar vitamin kullanmak normal mi ? Bide günde 2 defa progestan fitil kullanıyorum.
Bende dün sordum igneyi 28. Hafta dedi banada doktor. Yesim masallah 33 olmussun :) karaciğer degerlerin nasıl kontrol ettirdinmiEvet canım 28. Haftamda oldum
Çok teşekkür ederim. Allah herşeyden önce hayırlısını nasip etsin öenmli olan o. İnşallah Allahım bu yolda bizleri utandırmaz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur.Ay maşallah size :) bende biri kız olsun çok istedim ama 3 erkek nasip oldu :) hayırlısı ile kucagina alirsin inşallah canim
Ben 3lt tamamlayabilmek için oldukça zorlanıyorum hatta bazen içemiyorum bile :)Yok gidemiyorum artık işe sanırım 24 yada 25. Hafta izne ayrıldım. Bir hafta evden calistim ama oda zor gelince bıraktım. Artık yürümek oturmak zor geliyor valla :) bende günde 3 lt den fazla icmeye calisiyorum zaten sürekli susuz hissediyorum o yuzden icmem kolay oluyor
Hangi yeşim azerin bana mı dedin acaba ben olmadım dahaYesimcim sen ciger ignesi oldun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?