2016 üçüz anneleri :)

Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah canım:)) bizde de 2 erkek 1 kız :))

Bende dün sordum igneyi 28. Hafta dedi banada doktor. Yesim masallah 33 olmussun :) karaciğer degerlerin nasıl kontrol ettirdinmi
Hemen hemen aynı ama kaşıntım azaldı çok şükür:)) belki perşembeye doğumu planlarız. Tabi ben daha erken doğurmazsam kv geldi sanki hamile olan kendi. Bir naz bir naz Allah sabır diyorum

Benimkilerde 3 erkek kızlar :) ne güzel bende çok istiyordum 2 erkek 1 kız ama nasibimiz böyleymiş :) şimdi tek dileğim problemsiz bu süreci atlatabilmek :) bugün doktora gittim tekrar 24 saatlik idrar tahlili yaptıracağım inşallah bir problem çıkmaz. Sizler yaptırdınımız mı daha önce bu testi ?

Cogul gebeligi yasamisbiri olarak... cok buyuk zorluklari oldugunu..erken dogum riskini.. kese patlama riskini..cocuklarin gelismede eksik olacagini..bagisikligin daha dusuk olabilecegini ...sut yetmeyeceginden kimyasal mama lara muhtac olabileceginizi unutmayin... surekli kontrol altinda olun. En ufak bir sorunda hemen dr a kosun....
O yuzden duamdir ki.. allah tek tek versin saglikli versin herkese... 39 haftada dogan cocukla 33 haftada dogan ikiz ucuz arasinda ...cok fark oluyor.cok.....

Son düzenleme:
Bu konuda size hak veriyorum. Gebeliğimin ilk zamanlarında bu kadar zor bir sürecin beni beklediğini kestirememiştim açıkçası. Herşey güllük gülüstanlık gibi üç çocuk doğuracağım diye düşünüyordum ne zaman gerçeklerle karşılaştım aklımbaşıma geldi. Malesef her zaman sonuç çok iyi olmayabiliyor. Allah hepimizi korusun. Sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

Canım Allah sağlıkla kucağına aldırsın:)) inşallah sorunsuz ilerler her şey. Ben normal idrar tahlili yaptırıyorum arada çok şükür bir sorun çıkmadı şimdiye kadar. O yüzden yaptırmadı herhalde doktor

Hemen hemen aynı ama kaşıntım azaldı çok şükür:)) belki perşembeye doğumu planlarız. Tabi ben daha erken doğurmazsam kv geldi sanki hamile olan kendi. Bir naz bir naz Allah sabır diyorum
Kayınvalideler nedense daha nazlı oluo bu süreçte :) bu topiğin rekorunu kıracaksın inş yesm81 :) darısı bizlere olsun inş. Sanada kolaylıklar nasip etsin Allahım.

Allah hakkında hayırlısını nasip etsin. Kız erkek önemli olan sağlıklı olmaları. Bende de doktor idrar kültürü istiyor. Her ay düzenli yaptırıyorum. Herhangi bir sıkıntı görmediği için istememiş olabilir.

İnsanın annesi gibi olmuyor hiç kimse :)
Bana saki kv ile çok sorun yaşacağım gibi geliyor, başından beri sen yapamazsın, sen taşıyamazsınlarla geliyo bana :)

Amin inşallah hepimiz sağlıcaklar kucağımıza alırız. Benimde düzenli idrar tahlilim yapılıyordu fakat tansiyonum biraz yüksek çıkınca doktorlar gebelik zehirlenmesinden şüphelendiler. 20. Haftadan sonra ortaya çıkıyormuş sanırım. Erken belirtisi olabilir diye tedbir amaçlı takip ediyorum sürekli. 24 saatlik idrar takibi niye yapmamışlar size hiç dediler. Yarın tahlili yapıcam bakalım inşallah kötü bişey çıkmaz.

Bende düzenli idrar kültürü yaptırıyorum herhangi bir problem çıkmadı aslında ama bu tansiyon işi problem oldu

Kayınvalideyi geçtim bazı doktorlar bile aynı şeyi söylüyor. Niye düşürmediniz vs diye
Bende onlara sinir oluyorum. Evet riski çok olan zor bir süreç ama onlara böyle konuşma hakkı vermez. Öyle doktorları dövesim geliyo :)
Kendi adıma ilk duyduğumdan beri çok mutlu oldum. Bütün riskleri ve zorlukları araştırdım ve bu yolda ilerlemeyi kabul ettim herşeye pozitif yaklaştım o yüzden bana hiç zor gelmedi :)
Şimdi bile uyumak, dönmek, oturmak çok zor geliyo ama genede gayet iyi olduğumu düşünüyorum :)
O yüzden hiç kendini üzme en güzelini düşün ve hisset işler öyle kolaylaşsın :)

Ya aslında bir kaç güne kadar bende kendimi çok rahat hissediyordum bu devlet hastanesinde acile gidince iyice stres oldum korkularım arttı

Ya aslında bir kaç güne kadar bende kendimi çok rahat hissediyordum bu devlet hastanesinde acile gidince iyice stres oldum korkularım arttı
Doktorların söylediğini bence düşünmemeye çalış, bize "keşke 9.hafta gelseydin üçünü de sonlandırsaydık yasal süreç içinde" dediler! Düşünebiliyormusun üçünüde...! Hiç şans tanımadı perinatolog benim meleklerime hatta çok riskli bir operasyona yönlendirdi bizi ama çok şükür 15.haftamdayım ve benim küçük kahramanlarım benimle birlikte (inşallah hep benimle olsunlar) Ben şöyle düşünüyorum Rabb'im dileseydi bana 1 verirdi 3 verdiğine göre vardır bunda bir hikmet. Hiç aklını, gönlünü bulandırma inşallah herşey hepimiz için güzel olsun.

BirTutamMutluluk20 canım Allah bagıslasın mınık bebıslerını saglıkla buyusunler ıns. yaa şöyle 3ünün yanyana oldugu bı foto varsa suraya koyarmısın cnm sakıncası yoksa topik senlensın :) yuzleri gorunmesede olur o mınık bedenler bıle ınsana huzur verır Allahım ılerde banada cogul gebelık nasıp eder ınşşşş )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…