- 7 Mart 2016
- 555
- 260
- 33
- 38
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.641
40 bile çıkmayan bebeğin resmi heryerde pahlaşılır mı ya biraz anlayışlı olmak lazımBirTutamMutluluk20 canım Allah bagıslasın mınık bebıslerını saglıkla buyusunler ıns. yaa şöyle 3ünün yanyana oldugu bı foto varsa suraya koyarmısın cnm sakıncası yoksa topik senlensın :) yuzleri gorunmesede olur o mınık bedenler bıle ınsana huzur verır Allahım ılerde banada cogul gebelık nasıp eder ınşşşş )
Allah girsiğimiz bu yılda bizleri utandırmasın inşallah. Üçünü birden niçin sonlandırmak istemişlerdi ? Dediğin gibi herşeyde var bir hikmet. Allah hayırlı kapılar açsın bizlereDoktorların söylediğini bence düşünmemeye çalış, bize "keşke 9.hafta gelseydin üçünü de sonlandırsaydık yasal süreç içinde" dediler! Düşünebiliyormusun üçünüde...! Hiç şans tanımadı perinatolog benim meleklerime hatta çok riskli bir operasyona yönlendirdi bizi ama çok şükür 15.haftamdayım ve benim küçük kahramanlarım benimle birlikte (inşallah hep benimle olsunlar) Ben şöyle düşünüyorum Rabb'im dileseydi bana 1 verirdi 3 verdiğine göre vardır bunda bir hikmet. Hiç aklını, gönlünü bulandırma inşallah herşey hepimiz için güzel olsun.
Amin. Allah sağlıkla, sıhhatle, vaktiyle yavrularımızı bize bağışlasın inşallah. Tek yumurta üçüzü benim meleklerim, tek kesedeler birine müdahale edince diğerleri de yaşamaz diye sanırım.Allah girsiğimiz bu yılda bizleri utandırmasın inşallah. Üçünü birden niçin sonlandırmak istemişlerdi ? Dediğin gibi herşeyde var bir hikmet. Allah hayırlı kapılar açsın bizlere
Amin inşallah Allah hepimize farklı sınavlar yazıyor. İnşallah girdiğimiz bu yolda bizi yarım bırakmaz sağlıcakla alırız kucağımıza.Amin. Allah sağlıkla, sıhhatle, vaktiyle yavrularımızı bize bağışlasın inşallah. Tek yumurta üçüzü benim meleklerim, tek kesedeler birine müdahale edince diğerleri de yaşamaz diye sanırım.
Yaaaa bende merak ediyoruuuumKizlar avatarima 5 dakikalik koydum bebekleri
O pastayi da sen mi yaptin?Kizlar avatarima 5 dakikalik koydum bebekleri
Maaşallah canım benim. Burada doktor seçimide çok önemli bence. Devlet hastaneleri çok ilgisiz insanı kadavra gibi görüyorlarlar resmen. Pisliğide cabası. Çok şükür bende ilk bi kaç damla kanama dışında bir problem olmadı. Onlarda da progestan kullandım geçti. Öncelikle Allaha inancımız olmalı. Rabbim nasip ederse olmayacak şeyi bile olduruverir. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Malesef doktorlar Çoğul gebeliği bir hastalık olarak görüyorlar. İnsan bedeninin tek gebelik için yaratildigina inaniyorlar. Öyle olaydı rabbim 3 melek yollamazdı diye düşünüyorum.
Maşallah suana kadar sıkıntısız gittim. Ben daha önce 2 düşük yapmıştım. Bu gebeligimde ne kanama gördüm ne enfeksiyon şükür tek gebelik seyrinde gelişim gösteriyorlar :) Rabbim kötüsünu gostermesin hiç birimize :)
Bence bu gebelik seyrinde acil için bile olsa devlet hastanesine gitmeyin. Universiteyi tercih edin. Devlettekiler tam bir karacahil oluyolar diyebilirim. Çoğul gebelik, preeklemsi , eklemsi gibi gebelik durumlari onlar için el bombası gibi hic tecrubeleri olmadığı için başından atma derdinde oluyolar. Ne yapacaklarını bilemiyorlar malesef , oralarda tecrubeli birine rastgelmek şans işi tamamen :)
Bende bu aralar kötü rüyalar görüyorumMaalesef bazi drlar hepsini durdurma taraftari bizi heralde farkliyiz diye yok edilmesi gereken hastalik gibi goruyorlar bende sinir oluyorum oylelerine bunlarin ettigi insan hayatinin onemi yemini nerde bilmiyorum
En iyisi her zaman pozitif olup iyiyi gormeye calismak iyi olmasi :) elimden geldigince iyi dusunmeye calisiyorum bende maalesef dun gece baya kabus gordum sonra uyuyamadim zaten ama dusununce dedim ruyalarin tersi cikarmis demekki hersey cok guzel olacak :)
Biz ne kadar mutlu ve iyiysek onlarda o kadar rahat buyuyecek ve mutlu olacak :)
Merhaba, ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım,transferden 12 gün sonra değerim 1700 lerde 14.gün 4000 lerde çıkmıştı dr lar bazen değer yüksek olsa bile çoğul olmayacağını söylüyor,sizin değerlerinizde çok yüksek değil gibi ama bilemeyiz tabi keseyi beklemek en doğrusu ve en önemlisi hayırlısını dilemek,inşallah herşey gönlünüzce olur:)kızlar merhaba klomenle hamikle kldım diğer ikiz topiklerinde kimse doğruı dürüst cevap vermediş nolur burda biri bana yardımcı olsun ikiz tutkum var klomeni buyuzden kullandım tabi dktr takişbinde adet olduktan 24 gün sonra 17 48 saat dolmedan 77.5 4 gün sonra 703 değerler 4 kat artıyor sizinde beta artışuınız bu şekildemiydi yani 2 kattan fazla mı artıyordu şimdiden teşekür ederim allah bebeğinmşizi sağlıukla kucağınıza almayı nasip etsain
Cevabiniz icin tesekurler bana doktorum betanin yuksek olmasi teklwrde olabilir ama 2 3 kattan fazla artmasi ya cogul yada bos hbelik flan dedi keseyi beklemeliyoz dediMerhaba, ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım,transferden 12 gün sonra değerim 1700 lerde 14.gün 4000 lerde çıkmıştı dr lar bazen değer yüksek olsa bile çoğul olmayacağını söylüyor,sizin değerlerinizde çok yüksek değil gibi ama bilemeyiz tabi keseyi beklemek en doğrusu ve en önemlisi hayırlısını dilemek,inşallah herşey gönlünüzce olur:)
Maaşallah :) darısı bize olsun inş :) gittiğim devlet hastanesi zeynep kamil kadın doğum ve çocuk araştırma hastanesi. Aslında bu konuda en iyi hastanelerden birisi fakat insanların ne hissettiği önemli değil. Otomatiğe bağlamışlar resmen kendimi hapishanede gibi hissettim. Fakat bi yönden de hoşuma gitti bütün riskleri değerlendiriyor. Özel hastanelerde bu kadar detay olmuyor malesef. Üniversite hastanesinede gidiyorum aynı zamanda salı günüde perinatoloji uzmanına gideceğim ayrıntılı ultrason için. Malesef risklerimiz çok fazla ve bebişlerimizi kaç hafta tutabilirsek yaşama şansları o kadar yüksek. Dediğin gibi doktorlar çoğul gebeliğe pek sıcak bakmıyorlar. Hatta bi kaç doktor üçüz olduğunu öğrendiğinde kendi doktorunuza gidin die beni kovdu resmen. İyi bir doktor bulabilmek bile çok zor.Malesef doktorlar Çoğul gebeliği bir hastalık olarak görüyorlar. İnsan bedeninin tek gebelik için yaratildigina inaniyorlar. Öyle olaydı rabbim 3 melek yollamazdı diye düşünüyorum.
Maşallah suana kadar sıkıntısız gittim. Ben daha önce 2 düşük yapmıştım. Bu gebeligimde ne kanama gördüm ne enfeksiyon şükür tek gebelik seyrinde gelişim gösteriyorlar :) Rabbim kötüsünu gostermesin hiç birimize :)
Bence bu gebelik seyrinde acil için bile olsa devlet hastanesine gitmeyin. Universiteyi tercih edin. Devlettekiler tam bir karacahil oluyolar diyebilirim. Çoğul gebelik, preeklemsi , eklemsi gibi gebelik durumlari onlar için el bombası gibi hic tecrubeleri olmadığı için başından atma derdinde oluyolar. Ne yapacaklarını bilemiyorlar malesef , oralarda tecrubeli birine rastgelmek şans işi tamamen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?