2016 üçüz anneleri :)

Hayırlı olsun canım. Benimde üç erkek :) şehzadelerimiz geliyor. İnşallah sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin. Bende merdiven çıkamıyorum hemen nefes nefese kalıyorum kalbim küt küt çarpıyor.

40 bile çıkmayan bebeğin resmi heryerde pahlaşılır mı ya biraz anlayışlı olmak lazım
Pardon ama anlayıssızlık nerde yapmısım tam olarak ??? ılla resmı koyun mu dedim????bır baskımı yaptımda bu sekılde yazmısınz..... farkındaysanız yuzu gorunmesede olur dedım ve özellıkle SAKINCASI YOKSA dedim.....

İyi geceler kızlar. Uzun zamandır sayfaya giremiyorum. Yazdıklarınızı okudum özlemişim herkesi resmen. Bende eşimin memleketine geldim doğumu burda yapıcam Allah kısmet ederse. Bi yandanda bebek alışverişlerine başladım. Eşim dönücek ben burda kalıcam o gitmeden herşeyi alayım diyorum. İnternette çok araştırdım karar veremedim ateş ölçer aldınız mı hangi markayı tavsiye edersiniz

Ne kadar zormuş alışveriş kısmı ne almam gerektiğini bilmiyorum herşeyden almak istiyorum bi yandan da çok eğlenceli. Bebek beşiklerini nasıl alıcaksınız. Ben bi tane oyun parkı bi tane portatif beşik alayım diyorum ama karar veremedim

Ben daha çok alışveriş yapmadım ya eşim bi türlü istemiyor dogsunlarda öyle diyor hala korkusu var :)
Ben besikte yatağa sıfır yanasabilen beşikler var onlardan düşünüyorum. Bir adette park beşik düşünüyorum.
Ateş ölçer de kulaktan ölçen bişey düşünüyorum.

Ben gördüğüm rüyaları anlatsam koparsiniz. Bilim kurgu filmleri halt eder :)
Bi rüyamda sezeryan oluyom ama sadece bir bebeği almışlar diğerleri büyüsün diye birakmislarmis
Bi rüyamda ise giderken trende doguruyom türlü türlü ruyalar :)
Gerçi haftam ilerledikçe rüyalar azaldı :)

Ay insnmıyorum aynı rüyayı bende gördüm ikitanesini doğurmuşum hemde nırmal yolla :))) biri kalmış karnımda onuda büyüdükten sonra alacaklarmış :)))) demekki hepimizde psikoloji aynı oluo rüyalara yansıo :)))) bide çok karışık rüyalar görüom birbiriyle alakasız.

Ben süt pompası aldım canım en ihtiyaç duyacsğımız şeylerden. Birde bir kaç hoşuma giden kıyafet aldım kendime lohusa kıyafeti aldım

Süt pompası yengemden kalan var bana hastane çıkışı falan aldım. Birkaç zibin ivir zıvır ufak tefek bende aldım. Insan dayanamiyorki görünce :)

Süt pompası yengemden kalan var bana hastane çıkışı falan aldım. Birkaç zibin ivir zıvır ufak tefek bende aldım. Insan dayanamiyorki görünce :)
Hastane çıkışlarını bende aldım doğduklarında bir kaç tane elimde olsun diye o kadar güzel şeyler var ki gerçekten insan dayanamıyor. Çok fazlada bişey almamak lazım zaten çok çabuk büyüyorlar. Birde hediye getirende çok olacaktır. Onun dışında tarağını tırnak makasını falan aldım. Şimdi alacaklarım arasında bebek şampuanı, bebek bakım yağı, göğüs ucu pedi,göğüs çatlak kremi gibi şeyler var tek tek onlarıda alayım yavaştan diyorum. Bi yandan da korkuyorum çok mu erken davranıyorum diye ama böle yavaş yavaş almak daha iyi olacak sanırım

Bende en onemli sut sagmak zorunluluk olacagi icin pompa biberon ates olcer diye dusunuyorum bide bebek hijyen urunleri ama bende korkudan hic bisey alamiyorum haftam ilerleyipte rahatlarsam baslayacagum ins ama simdiden internetten urunleri arastiriyorum bu arada benim oglan cok kusan bir bebekti onun icin kucuk mendiller ilk dogdugu andan itibaren cok ihtiyac oluyor kucuk sirt bezleri gaz cikarmak icin omza falan konan mendiller banyo icin yumusak cildini tahris etmeyecek kucuk lif havlu zaten kucuk dogma ihtimalleri yuksek oldugu icin hijyen urunleri daha on planda sanirim benim icin bide hastaliklara maruz kalmasin minik melekler :)
Kiyafet vs cok gelir zaten bide kundak battaniyeler var biraz buyuyup kendini toparlayana kadar onlarla rahat bir sekilde aliniyor. :)

:)))) haberlerini bekliyoruz. :) ortadan kaybolma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…