- 7 Mart 2016
- 555
- 260
- 33
- 38
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.661
Hayırlı olsun canım. Benimde üç erkek :) şehzadelerimiz geliyor. İnşallah sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin. Bende merdiven çıkamıyorum hemen nefes nefese kalıyorum kalbim küt küt çarpıyor.Merhabalar benim bebeklerde üç erkek oldu.bir kızım var. Birinin kız olmasını istiyodu ama nasip.hala çalışıyorum.ama bazen yürümek merdiven çıkmak çok zor geliyor. İki hafta sonra izin alayım diyorum. Ben bi kan ilacı bi magnezyum ve bir de decavit içiyorum. Uyumak artık çok zor.döndükçe uyanıyorum.herkes 35 leri geçer inş
Pardon ama anlayıssızlık nerde yapmısım tam olarak ??? ılla resmı koyun mu dedim????bır baskımı yaptımda bu sekılde yazmısınz..... farkındaysanız yuzu gorunmesede olur dedım ve özellıkle SAKINCASI YOKSA dedim.....40 bile çıkmayan bebeğin resmi heryerde pahlaşılır mı ya biraz anlayışlı olmak lazım
Evet haber yok oldumu ki
Bende bu aralar kötü rüyalar görüyorumister istemez insan etkileniyor. Ama hamilelikte bu tarz rühalar börmek normalmiş. Malum hormonlar, duygusallık vb. Bizyler herzaman iyiyi düşünmeliyiz. Psikolojimiz bu süreçte çok önemli.
Ay insnmıyorum aynı rüyayı bende gördüm ikitanesini doğurmuşum hemde nırmal yolla :))) biri kalmış karnımda onuda büyüdükten sonra alacaklarmış :)))) demekki hepimizde psikoloji aynı oluo rüyalara yansıo :)))) bide çok karışık rüyalar görüom birbiriyle alakasız.Ben gördüğüm rüyaları anlatsam koparsiniz. Bilim kurgu filmleri halt eder :)
Bi rüyamda sezeryan oluyom ama sadece bir bebeği almışlar diğerleri büyüsün diye birakmislarmis
Bi rüyamda ise giderken trende doguruyom türlü türlü ruyalar :)
Gerçi haftam ilerledikçe rüyalar azaldı :)
Ben süt pompası aldım canım en ihtiyaç duyacsğımız şeylerden. Birde bir kaç hoşuma giden kıyafet aldım kendime lohusa kıyafeti aldımNe kadar zormuş alışveriş kısmı ne almam gerektiğini bilmiyorum herşeyden almak istiyorum bi yandan da çok eğlenceli. Bebek beşiklerini nasıl alıcaksınız. Ben bi tane oyun parkı bi tane portatif beşik alayım diyorum ama karar veremedim
Ses çıkmıyor acaba gitti mi dra doğum zsmanı belli oldumu ? Hangi gün gidicekti kıntrole hatırlıyomusunuzEvet haber yok oldumu ki
Bende bakıyorum canım süt pompasına hangi marka aldın avent var bitane ona baktım bende ama karar veremedimBen süt pompası aldım canım en ihtiyaç duyacsğımız şeylerden. Birde bir kaç hoşuma giden kıyafet aldım kendime lohusa kıyafeti aldım
Lansinoh çift taraflı olan ve avent ikiside güzel ürünler canım. Avent biraz daha pahalı ama ikiside aynı işlevi görüyorBende bakıyorum canım süt pompasına hangi marka aldın avent var bitane ona baktım bende ama karar veremedim
Hastane çıkışlarını bende aldım doğduklarında bir kaç tane elimde olsun diye o kadar güzel şeyler var ki gerçekten insan dayanamıyor. Çok fazlada bişey almamak lazım zaten çok çabuk büyüyorlar. Birde hediye getirende çok olacaktır. Onun dışında tarağını tırnak makasını falan aldım. Şimdi alacaklarım arasında bebek şampuanı, bebek bakım yağı, göğüs ucu pedi,göğüs çatlak kremi gibi şeyler var tek tek onlarıda alayım yavaştan diyorum. Bi yandan da korkuyorum çok mu erken davranıyorum diye ama böle yavaş yavaş almak daha iyi olacak sanırımSüt pompası yengemden kalan var bana hastane çıkışı falan aldım. Birkaç zibin ivir zıvır ufak tefek bende aldım. Insan dayanamiyorki görünce :)
Onada bakayım bakalım kaç liraya aldın öbürü 230 du sanırımLansinoh çift taraflı olan ve avent ikiside güzel ürünler canım. Avent biraz daha pahalı ama ikiside aynı işlevi görüyor
Valla aldığım fiyatı hatırlamıom tatlım oldu ben alalı çokOnada bakayım bakalım kaç liraya aldın öbürü 230 du sanırım
Doğurmadım daha:)) ama her an doğurabilirim vücudum alarm veriyor artık:)) akşam doktor randevum var bakalım ne diyecek. Tahlil sonuçlarıma bakıp belki bir plan yaparız. Haber veririm sizede:)) inşallah biraz daha kalırlar
:)))) haberlerini bekliyoruz. :) ortadan kaybolma :)Doğurmadım daha:)) ama her an doğurabilirim vücudum alarm veriyor artık:)) akşam doktor randevum var bakalım ne diyecek. Tahlil sonuçlarıma bakıp belki bir plan yaparız. Haber veririm sizede:)) inşallah biraz daha kalırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?