2016 üçüz anneleri :)

Leydi canim 2 prens 1 prenses ne guzel olmusken 2sini de aradan cikarmishsin:))sag salim dogsun bebisler
Yesimcim seni 4gozle bekliyorum bu arada yeni rekor kac olucak bakalim:)
Kizlar seyyahin dedigi gibi bolca agiz mendili,önlük alin yetismiyo valla:)
Kundak alin ben Onur haric 2sini kundakliyorum cunku küçük olduklari için kiyafetler büyük geliyo usumesinler diye bi de kucakta tutmak zor oluyo kiyafetle
Onur digerlerine göre gazli bebek oldugundan elini ayagini serbest biraktim sevmiyo kundagi:)
Gaz için rezene cayi demleyip veriyorum gün içinde 2kez baya işe yariyo
simdiden bez ve islak mendil stoku yapin yetismiyo :)
Kiyafet fazla almayin derim ben
Kilo alinca alirsiniz nasil olsa ilk basta büyük oluyo uzerlerine içine girene kadar da yikanmaktan yipranacak yenisini almak zorunda kalicaz

Kizlar şunu mutlaka vurgulamam gerek eger evinizde yoksa gece lambasi mutlaka alin gece çok isinize yaricak çünkü
Bi de küçük baslikli emzikler alin cenelerini güçlendirmek için ara sira veriyorum ben maşallah 40 cc yiyolar

Amin inşallah canım benim :)

Iyi akşamlarkızlar:)) çok şükür tahlilim iyi çıktı. Haftaya çarşambaya tekrar kontrole çağırdı. Bebişlerde iyi çok şükür . Tabi heran herşeye hazırlıklı ol diye hatırlattı:))

Canım bebek bakım ürünlerini ben n11.com dan almayı düşünüyorum chicco nun seti var kırmızı çantayla beraber 50 tl

Kızlar bugün 24 saatlik idrar tahlil sonucum çıktı doktorum 300 mg az olması şuan içşn sıkıntı oluşturmuyor ama tansiyon takibine devam dedi. 6 ayımda belirtiler artabilirmiş yolun yarısını bitirdin sayılır dedi. Beni zeynep kamilin perinatoloji bölümüne yönlendirdi. Herhangi bir şey olursa haberdar eddcekmişim.khllanmam için coraspirin yazdı. Sabahtan beri tansiyonum ihiydi ama az önce gene yüksek çıktı

Hadi hayırlısı canım zoru atlattın artık gerisini allaha emanet edelim inşallah

Merhaba ücüz bebeklerime düsük yaptiktan sonra hep bi hayaldi ücüz anne olmak ve burayi o yuzden takip ediyorum yazini okuyinca yazmak istedim oncelikle gecmis olsun tansiyon yuksekligine sarimsak iyi geliyo bunu herkes biliyo fakat emzirwn bi komsumun 19/10 felan cikiyodu ilac icmesi icn bebegi sutten kesmesi lazimdi doktor iki seCenek sundu ya sarimsak ya ilac diye kadin sarimsak yutup durdu vee.tansiyonu düstü sende doktoruna danis iç

Çok teşekkür ederim cevap için 3 gündür sarımsak kullanıyorum sayesinde biraz daha iyi. Bide kefiri krşfettim o da tansiyonun düşmesini sağlıyor. Allahım gönlünüze göre nasip etsin inş. Gerçekten çok zor bende çok korkuyorum ya bu süreci tamamlayamazsam diye. Belirtilerin bu kadar erken başlaması beni çok üzüyor. İster istemez stres oluyorum. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.

Yesm81 canım rekor sende artık :) hakkında hayırlısı olsun inş. Bebeişlerin sağlıcakla gelsinler sana. Darısıda bizlere olsun bakalım bizler görebilecekmiyiz o haftaları :) amacım senin haftanı geçme

merhaba üçüz annelerine bi sorum olacak benimde üçüzlerim olacak 11 haftamızdayız doktorumuz dün 2li 3 lü taramalar olmayacağı için almanyaya kan testi yollayıp sağlıklarını yüzde 99 öğrenebileceğimizi söyledi siz bu konuda ne yaptınız bebeklerin durumlarını nasıl öğrendiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…