2016 üçüz anneleri :)

Evet canim cogul gebeliklerde 2li ve 3lu test yapilamiyor ve ben kucuk bir yerde yasadigim icin soyleyen olmadi ama arastirarak ogrenmistim hatasiz sonuc veriyor diyor yaptiranlar ve kan testiyle yapiliyormus ama tabi karar senin

Merhaba. Üçüzlerin durumu nasil? Üçüz hamilelik devam mı. ?

Kizlar yesimden haber yok sanırım
Ses ver yesiiiiiim:)
Burdaysan 3 kere vur:)))))
Burdayım canım :)) doğum yapacağım hastaneye 1,5 saatlik mesafedeydim şimdi aynı yere akrabalarımın yanına geldim annem ve kızımla.artık ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne de yürüyebiliyorum. Çok ağırlaştım kızlar . Çarş. Kontrole gidicem bakalım ne diyecek.

Yesm inş uygun zamanda kurtulur bebeklerine kavuşursun.
Benim bi sorum olacak .karnımın göbeğimin çevresinde ağrı var. Yırtılmalar var hafif ondan mı acaba. Bu haftalar erken değilmi.bildiğiniz gerginlikten yırtılıyormuş gibi.

Yesm inş uygun zamanda kurtulur bebeklerine kavuşursun.
Benim bi sorum olacak .karnımın göbeğimin çevresinde ağrı var. Yırtılmalar var hafif ondan mı acaba. Bu haftalar erken değilmi.bildiğiniz gerginlikten yırtılıyormuş gibi.

Benimde sağ tarafımda oluyor derim acıyor ve kaşınıyor resmen hatta bakıyorum bazı yerleri böyle kırmızı kırmızı ama çatlağada benzemiyor sanki sivilce çıkmışda sönmüş gibi. Bol bol nemlendiricek bişeyler sür. Ben sürdüğüm zaman cikdim biraz da olsun rahatlıyor gergünliğini alıyor. Özellikle kakao yağını tavsiye ederim yumuşacık oluo cilt sürdüğünde

Âmin inşallah en hayırlısı neyse o olsun hepimiz için. Benim kullanmadığım hiçbişey kalmadı ama 28 den sonra çatladım . Sanırım bünyeyle alakalı ama acısını hissediyorum gerçekten

Âmin inşallah en hayırlısı neyse o olsun hepimiz için. Benim kullanmadığım hiçbişey kalmadı ama 28 den sonra çatladım . Sanırım bünyeyle alakalı ama acısını hissediyorum gerçekten
Yeşim maşallah çok iyi gidiyosun canım ya 34.hafta maşallah söylenenler doğru galiba rekoru sen kıracaksın :)) şaka bi yana Rabb'im hepimize sağlıkla,huzurla, vaktiyle meleklerimize kavuşmayı nasip etsin. Allah senin ve miniklerinin yardımcısı olsun canım

Âmin inşallah .artık heran doğuracak gibi hissediyorum gücüm kalmadı:))

Kızlarrr 23+3 üm dün sancım vardı yatış verdi doktor. Lütfen dualarınızda yer alayım
Çok geçmiş olsun canım. Allahım sana ve bebişlerine sağlık sıhhat şifa nasip etsin inş. 2 hafta öncede beni yatırmışlardı hastanede çok korkmuştum bebişlerime bişey olacak diye korkularım hala devam ediyor. Bende de gebelik zehirlenmesinden şüphelenmişlerdi şimdilik bir sıkıntı yok ama ilerleyen zamanlarda sıkıntı oluşturabilir dedi drum. Allahım tüm üçüz annelerine şifa versin zamanında ve sağlıcakla kucağımıza çochklarımızı almayı nasip etsin inş.

Kızlarrr 23+3 üm dün sancım vardı yatış verdi doktor. Lütfen dualarınızda yer alayım
Canim moralini yuksek tutmaya calis en onemli sey moral unutma nolur. Allah hepimizin evladini kucagimiza saglikla almayi nasip etsin

Yesim81 canim maasallah cok iyi gidiyorsun az daha sabret kuveze falan girmeden al uc meleginide git evine herkese umut ol :)

Amin canım Sana da çok geçmiş olsun dikkat et kendine. Rabbim yardımcımız olsun

Amin canım. Yesim 81 senden güzel haberler bekliyoruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…