2016 üçüz anneleri :)

Kızlarrr 23+3 üm dün sancım vardı yatış verdi doktor. Lütfen dualarınızda yer alayım
Geçmiş olsun canım benim seyyahhkında dediği gibi moral çok önemli sakın stres yapma ağrıların olması çok normal bizler 3 tane birden taşıyoruz kolay değil bu süreç asıl şimdi zor Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kızlarrr 23+3 üm dün sancım vardı yatış verdi doktor. Lütfen dualarınızda yer alayım
Geçmiş olsun Fatma, inşallah hayırlısıyla çıkarsınız hastaneden. Tabi sana ve yavrularına dua ederiz, Allah yardımcınız olsun. İnşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz meleklerimize

Geçmiş olsun fatma
Benimde bugün kasıkta sancım oldu tekrar doktora gittim. Yine enfeksiyon oluşmuş.antibiyotik verdi.bu ikinci olacak. Ne diyosunuz.bu kadar antibiyotik fazla değilmi.doktor vermezsem böbreklerine sıçrar erken doğum olur dedi.

Amin Can'ım.. Rahatım zaten ağrı hissetmiyorum hastanede kontrol altındayım ya güvende hissediyorum kendimi

Geçmiş olsun.canım ben hamileliğim boyunca 3 kutu antibiyotik içtim , dişimi çektirdim. Doktorum 4.aydan sonra hiçbir şey olmaz asıl enfeksiyon doğumu tetikler dedi. Doktorlarımıza güvenmekten başka bişey gelmiyor elimizden. Inşallah sağlıkla kucaklarız kuzularımızı:))

Teşekkürler yesm napim kullancam artık. Umarım biz de senin hafyalarına geliriz.ben şimdiden balon gibiyim.arkadaşlar her gun farkediyorddiyor.hepimize sabırlı sağlıklı günlet diliyorum

Aah ah benim her geçen gün umudum azalıyor canım 32 den sonrası gerçekten çok zor gözünüzü korkutmak gibi olmasın:)) yürüyen balon gibiyim :))
Tahmin edebiliyorum. Ben şimdiden duba gibi oldum bazen nefesim kesiliyor gibi oluyor senin haftalara geldiğimizde nasıl olur acaba die düşünüyorum şimdiden. Bazen göğüs kafesine doğru öle bi baskı oluyor ki aman Allahım biraz yürüyüş yapınca geçio çok şükür 25. Haftadan sonra yavaş yavaş zorlaşacak gibi hissediorum :s çok şükür 33. Haftaya kadar geldin ne kadar fazla kalırlarsa gelişimleri açısından o kadar iyi belkide gerçekten küveze bile girmeden alırsın kucağına bebişlerini. Hakkında hayırlısı olsun. Sağlıklı sıhhatli doğsun bebişlerin.

Y
Aah ah benim her geçen gün umudum azalıyor canım 32 den sonrası gerçekten çok zor gözünüzü korkutmak gibi olmasın:)) yürüyen balon gibiyim :))
Ya bide çok merak ediyorum hamile kalmadan önce kaç kiloydun ? Şimdiye kadar kaç kilo aldın ? Boyun uzun mu ? 34. Haftaya gelebilmek için bize önerebileceğin şeyler var mı ? Doğumunu hangi hastanede yapmayı düşünüyorsun ? :) ne çok soru sordum yaw

Canım 65 le hamile kaldım. 18 kg aldım şimdiye kadar. Boyumda çok uzun değil.valla canım benim kızımda olduğu için öyle çok yatamadım ama elimden geldiğince dinlendim:)) yenidoğanı iyi bir hastane buldum doktorda oraya doğuma gelirim gelirim dedi öyle anlaştık. Sen kaç kg aldın şimdiye kadar?

5 kilo almışım :) ama artık daha çok alıyorum gibi sanki her hafta şişiyorum :s ilk haftalarda çok kilo verdim mide bulantısından

Geçmiş olsun Fatma, inşallah hayırlısıyla çıkarsınız hastaneden. Tabi sana ve yavrularına dua ederiz, Allah yardımcınız olsun. İnşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz meleklerimize
Sağol canım kuzucuklarımızı hepimiZ sağlık sıhhatle kucağımıza alırız bi an evvel

merhabalar ben 12 haftalık üçüzlere hamileyim 10 günden fazla zamandır kahverengi lekelenmem oluyor doktor hiç bi sorun yok diyor ama bugün resmen adet olur gibi kahverengi kanama çok gelmeye başladı dün ultrasonda baktı bebekler gayet saglıklıydı kanama falan da yok tu ekranda ama bu kanama neden geçmiyor neden çoğalıyo başına gelen varmı lütfen yardımcı olurmusunuz çok korkuyorum

Canim benimde oluyordu hele ilk gebeligimde 6-7 ay surmustu bol bol dinlenmeye calis bebeklerle ilgili olmadigi zaman drlar sorun olarak gormuyor benimde oyleydi korkma yani bide benimki bildigin kanamaydi ve cok sukur bisey olmadi bebegim kucagimda bazi gebelerde olabiliyormus bu arada ben bu sure boyunca Progestan kullandim o kadar sadece stres yapmamaya calis ve bol bol dinlen

İlk 3ay bendede oldu canım korkma bişey olmaz inşallah bebeklerimizi

Çok geçmiş olsun. Doktorunuz kanama için iğne fitil vs ilaç yazmadı mı ? Bizler kanama olduğında progestan kullanmıştık. Doktorum bir problem yok diyorsa korkup stres yapma bol bol dinlenmeye çalış ağır bişi kaldırma temizlik vs yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…