2016 üçüz anneleri :)

BirTutamMutluluk20 nasılsın ? Nasıl gidiyor üçüzlerle yeni hayat :) sana da bişey sormak istiyorum :) üçüzlerden sonra karın bölgesi toparlandı mı? Sarkma, çatlak vs çok oluyor mu ?
Leydicim iyim canim
Onurun gaziyla,ozanin kusmalariyla ugrasiyorum:)Allahtan Ömür uslu şimdilik :
Dun gece onur hic susmayinca karnina ilik bi isitici koydum işe yaradi gazi hemen cikti aklinizda bulunsun kizlar
isiticiyi kucaklayip uyudu kuzum
Leydicim benim catlaklar dogumdan sonra kayboldu ama göbek hala gitmedi az da olsa var
burda okumuştum biberiye yagi eritiyomus ona baslicam bakalim işe yaricak mi
Kendim zayifim o yüzden fazla olmasa bile göbek kötü duruyo
sen nasilsin nasil gidiyo bakalim hamilelik?

Biz hastaneden 1200 gramla cikmistik kizlar su anda 2 kiloyu geçmiş bulunuyoruz çok şükür
25 martta hastaneden cikisimizin 1 ayi bitiyo
1 ayda neredeyse 1 kilodan fazla kilo almış olucaz
4 nisanda kontrolumuz var inşallah guzel geçer

Maasallah ne guzel kilo almislar cabucak normal bebeklerin kilolarina da ulasirlar ins.4 cocukla gercekten cok iyi idare ediyorsun umarim bizde cabuk adapte oluruz. Saglikla sihhatle kucagimiza alsaydik meleklerimizi ins geriside kolayca gelir. Verdi ilac ama gecti gibi agrilar bende o yuzden kullanmadim ilk hedefim 25.hafta o zamana bir ulassam biraz rahatlayacagim heralde en azindan yasama umutlari oluyor dogsalarda az bir umut bile olsa o bile bisey bide buyurler ve hareketlerini daha iyi hissedip ayirt ederim diyorum asil hedefimse 38 haftayi tamamlamak ama benim oglan bile o kadar bekleyememisti tek basina yine de hersey istemekle baslar diyorum ve kendime hedefler koyuyorum :)

Allah yardımcın olsun canım bizim bebişler doğduğunda her zamanki gibi senin tecrübelerinden faydalanacağız :) çatlakların gitmiş olması süper göbeği eritmek kolay ama çatlaklara çözüm daha sor olurdu. Benimde merak ettiğim acaba gübüş çocuklar çıktığında pörsür mü diyeydi :) ama şişlik kalıyor sanırım. Dikiş yerlerin toparlandıktan sonra göbek eritici hareketlere başlarsın hepsinden kurtulursun inş :) benim git gide zorlaşıyor kilo almaya başladım haftalar geçtikçe ağırlaşıyorum nefes alamıyorum bazen ağırlıktan ilerleyen dönemlerde nasıl olacaz Allah bilir.

Woooowww 38 hafta mı :) valla 36 dan üstüne rastlamadım hiç 38e gelirsen çok ciddi bir rekor kırarsın seyyahkk :)

İyi akşamlar arkadaşlar bugün ayrıntılı ultrasona girdik. Suyum çok fazlaymış doktor kesinlikle tatlı olan hiç bir şey tüketmememi söyledi tüketirsem bebeklere gelişecek yer kalmazmış. Gansiyondan dolayı tuz tüketimide yasak. Tatsız tuzsuz beslenmem gerekecek. 32. Haftadan önce doğum yapma riskim varmış. Öncesinde doğum olursa bebeklerin yaşama riski az olur dedi. Şuan tek dileğim hayırlısıyla 3 ayı atlatabilmek. Allah tüm üçüz annelerine kolaylıklar sağladın, hayırlısıylada kucağımıza sağlıcakla almayı nasip etsin.

Ben cerrahpaşays perinatologuma sordum. Gereksiz sadece maddi kazanç için yapılan bi şey dedi onun yerine amniyosentez daha garanti istenirse o yapılır dedi

Allah yardımcınız olsun canım gerçekten zor tatsız tuzsuz yemek ama napacaksın yavrular için herşey yapılır. Tansiyon için ilaç verdi mi doktor? Ablamın hamileliğinde de tansiyonu yüksek seyretti ilaç kullandı mecbur ama doğumdan sonra normale döndü. Rabb'im hepimizi hayırlısıyla yavrularımıza kavuştursun

Oy kızlar uyumak işkence oldu bana grip oldum
Zaten nefes almak zordu gripten şimdi hiç alamıyom günler geçmiyor sanki
Geçmiş olsun canım ya. Hepimiz atlattık heralde bir posta grip. Ben kaynamış suyun buharına tuttum burnumu biraz faydasını gördüm Nevintt. İlaç kullanıyomusun? Tüh teyzelerle parkta yarışamayacaksın bir süre:)) Allah kolaylık versin canım

Canim bir kac ay dedigin nedirki sonra ne istersen yersin yeterki onlar saglikla buyusun zamaninda sana gelip simsiki hayata tutunsunlar canin cok bisey isterse de meleklerini kucagina aldigin o guzel gunleri dusun ben oyle yapmaya calisiyorum biz kendimize ne kadar az kilo almayi basarirsak onlara o kadar yer kaliyormus cunku ins hepimizin guzel haberleri gelecek bir bir burdan :)
Nevintt canim Allah kolaylik versin bende yeni yeni biraz nefes alabilmeye basladim tuz su ve karbonati karistirip burnundan iceri dokuyorsun biraz iyi geliyor tabi bir sureligine ama kar kardir bu arada ayakta uyguluyorsun bir sure sonra birinden giren su digerinden cikiyor ve biraz aciyor umarim sana da iyi gelir.
Herkese saglikli gunler kizlar

Tansiyonla ilgili bir ilaç vermedi ama takibimi yapan drum coraspirin yazdı. Bir kaç gündür onu kullanıyorum. Haftaya tekrar rzndevum var perinatolojide bakalım ordaki dr ne diyecek.amin inş hayırlısıyla şu süreci problemsiz atlatabilsek.

Doğru söylüyorsun bebişlerimiz için herşeye değer. Aslında çok kilo almadım ama bebeklerin suyunun fazla olması bebeğe gelişecek yer bırakmazmış ve erken doğuma sebep veriyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…