2016 üçüz anneleri :)

Yok ilaç vermediler daha kötü olursan yazariz dediler :) ıhlamurla idare ediyom :)

Doğru söylüyorsun bebişlerimiz için herşeye değer. Aslında çok kilo almadım ama bebeklerin suyunun fazla olması bebeğe gelişecek yer bırakmazmış ve erken doğuma sebep veriyormuş.
Bu sularının fazlalığı neden olurmuş canım doktor bi bilgi verdi mi merak ettim? Yanlış hatırlamıyosam sen Zeynep Kamil'e gidiyordun dimi biz de Dr.Recep Has ve Zeynep Kamil hastanesine koordineli gidelim diyoruz. Hangi doktora görünüyosun orda?

Suyun fazla olmadının bir çok sebebi olabiliyormuş ama bendeki çok fazla şeker tüketmemden kaynaklıymış. Normalde benim takibim medipol hastanesinde fakat doktor ayrıntılı ultrason mutlaka yaptırın dedi. Bizi Recep Has'a yönlendirdi. Recep has normalde takip yapıyor mu bilmiyorum biz sadece ayrıntılı ultrason için gittik kendisine. Zeynep kamile gitme sebebimde hem tahliller için hemde perinatoloji bölümünde muayenelerime devam etmek için. Gebelik sürecim riskli olduğu için bu konuda uzman olan kişiler tarafından devam etmek gerekir diye düşünüyorum. Haftaya perinatolojiye gideceğim muayene için. Mutlaka şeker yükleme testiyaptırmam gerekiyormuş normalde 24-28 haftalarda yapılırmış ama bende öncesinde yapılması çok önemliymiş gebeliğin sağlıklı ilerleyebilmesi için. Zeynep kamilde Meryem Yavuza muayene oldum fakat bu kez başka bir doktordan randevu aldım. Neriman Başak Baksudan aldım bakalım haftaya yorum yaparım dr ile ilgili. Sen hangi hastanede devam ediyorsun ?

Beni dün kayseri tıp fak. Ne sevk ettiler rahim boyu kısaldığı için sancım açılmamda vardı. Hamd olsun sancım durdu. Serkülaj yapmayı düşünüyolardı vazgeçtiler yatak istirahati verdiler bakalım hayırlısı Rabbim melekletimizi bize bağışlasın inş hastanede yatmaya devam edicem bi süre daha

Iyi haberlerin gelir ins canim Allah yardimcin olsun

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin inş. Kaç haftalık hamilesiniz ? Rahim boyu kaç cm olmuş ?

Geçmiş olsun Fatma neden serklaj yapmadılar merak ettim,doğuma kadar hastanedemi yatacaksın? Bende evde yatıyorum moralini bozma dayanıcaz bikaç ay sancında durmuş ne güzel

Benim takibim Erdem hastanesinde yapılacak.Yenidoğan bakım ünitesi iyi olduğu ve eve yakın olduğu için tercih ettik fakat çok fazla doğum oranı biraz korkutuyor açıkçası. Recep Has'a 20.hafta için randevu aldık. Allah korusun inşallah gerek olmaz ama lazerle damara müdahale etme gibi operasyonları yapabildiği için ara ara gideriz sanırım. Meleklerim tek kesede olduğu için doktorlar bizim durumumuzu çok riskli görüyor, Zeynep Kamil hast. bu yüzden düzenli gidelim diyoruz. Valla korkudan kafamız çorba oldu artık :) Şeker konusunda ekmeğe de dikkat et canım. Şeker ölçüm cihazıyla düzenli açlık tokluk şekerime bakıyorum 3 parça tırnak pidesinin çıkardığı kadar künefe bile çıkarmadı şekerimi :) Allah hepimizin yardımcısı olsun, yavrularımızı bize bağışlasın inşallah.

Çok geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah hayırlısıyla yavrularını kucağına alırsın. Allah yardımcınız olsun.

Geçmiş olsun Fatma neden serklaj yapmadılar merak ettim,doğuma kadar hastanedemi yatacaksın? Bende evde yatıyorum moralini bozma dayanıcaz bikaç ay sancında durmuş ne güzel
Gerek görmemişler canım. Evde olsa insan yatsada zaman geçiriyo hastane çok sıkıcı ama mecburen dayanıcam yapıcak bişey yok

Bişey soracağım arkadaşlar lütfen bilen birileri varsa cevaplasın. Serklaj yapılan arkadaşlar doktor sizin rahim boyunuzu ölçüyormu? Benim doktorum hiç ölçmedi acaba serklaj yapıldığı için mi?

İnşallah bi problem çıkmaz. Recep bey gerçekten işinde başarılı bir dr ben çok memnun kaldım. Hiç bir drun uyarmadığı konularda uyardı. Ekmek,pirinç,patates vb hiç bişeyi tüketmiyorum. Protein ağırlıklı besleniyorum. Zeynep kamil perinatolojide muayenelere devam etmek gerek. Çünkü riskli bir gebelik. İnşallah herhangi bir problem olmadan bebişlerimizi alırız kucağımıza.

Bugün doktorum rahim uzunluğunu ölçtü tekrardan. Dikiş aticakmiyiz doktor dedim.öyle kafamiza gore dikiş atamayiz gerek olursa atarız dedim 34 mm di 37 olmuş kullandığın JEL tutuyor sorun yok şimdilik dedi. İnşallah sorunsuz devam eder

Allah im ya sen nelere kadirsin ; )) kızlar merak ediyorum ben de hayirlisindan bebekler istiyorum bir de olsa 5 de olsa farketmez sizi görün e heycanlandim tedaviyle mi hamile kaldınız yoksa doğal olarak mi

Bişey soracağım arkadaşlar lütfen bilen birileri varsa cevaplasın. Serklaj yapılan arkadaşlar doktor sizin rahim boyunuzu ölçüyormu? Benim doktorum hiç ölçmedi acaba serklaj yapıldığı için mi?
Canim serklaj yapildiginda ultrasonda rahim boyuna bakilamiyo
Sadece alttan bakiliyo onu da dogumu tetiklememesi için mecbur kalmadikca doktorlar yapmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…