2016 üçüz anneleri :)

Allah im ya sen nelere kadirsin ; )) kızlar merak ediyorum ben de hayirlisindan bebekler istiyorum bir de olsa 5 de olsa farketmez sizi görün e heycanlandim tedaviyle mi hamile kaldınız yoksa doğal olarak mi
Ben klomenle kaldim
Tüp bebek de var dogal yolla olan da:)
Allahin mucizesi işte
Allahim sana da nasip etsin o zaman:)

Nisan ayında klomen ve iğne ile bende tedaviye baslicam Allah im ya bir de bakmisim aranıza katilmisim Ayy ne güzel olur ama tabi bu sadece hayal Rabbim versin de isterse tek versin ben razıyım versin yeter ki Allah im sizi ve bebislerinizi korusun

Bebişler 1700-1900-2000 kg doğdular şu an küvezdeler doktor durumlarına iyi dedi. Ama sadece ameliyathanede gördümkuzularımı. Dualarınıza ihtiyacım var
Hayırlı olsun gözünüz aydın. Maaşallah kuzulara. Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin. Darısı bizlere inşallah :)

Allah gönlüne göre versin inş. Herşeyden önce hakkında hayırlısı olsun.

Yanında birileri olacak mı 3 bebis e bakmak ne zor olur ama bir de 6 ve 7 aylık bir olsunlar tatlarindan yenmez Allah im kolaylik versin tatlim

Canim serklaj yapildiginda ultrasonda rahim boyuna bakilamiyo
Sadece alttan bakiliyo onu da dogumu tetiklememesi için mecbur kalmadikca doktorlar yapmıyor
Cevapladığın için çok sağol azerin kafama takıldı muayeneye kadar aklımı kurcalardı :) Paşalar nasıl canım, inşallah yavaş yavaş bi düzene giriyordur herşey? Umarım sende iyisindir canım?

Geçmiş olsun canım. Allahım yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…