- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.781
Ben klomenle kaldimAllah im ya sen nelere kadirsin ; )) kızlar merak ediyorum ben de hayirlisindan bebekler istiyorum bir de olsa 5 de olsa farketmez sizi görün e heycanlandim tedaviyle mi hamile kaldınız yoksa doğal olarak mi
Inşallah canimBugün doktorum rahim uzunluğunu ölçtü tekrardan. Dikiş aticakmiyiz doktor dedim.öyle kafamiza gore dikiş atamayiz gerek olursa atarız dedim 34 mm di 37 olmuş kullandığın JEL tutuyor sorun yok şimdilik dedi. İnşallah sorunsuz devam eder
Canim hayırlı olsun çok sevindim normal doğum mu olduBebişler 1700-1900-2000 kg doğdular şu an küvezdeler doktor durumlarına iyi dedi. Ama sadece ameliyathanede gördümkuzularımı. Dualarınıza ihtiyacım var
Ayyy Yeşim çok çok çok sevindim güzelim ya :))) Allahım herşeyi içinize sindirsin canım, meleklerinle mutlu huzurlu yaşayın. Rabb'im senin ve yavrularının yardımcısı olsunKızlar dün gece suyum geldi. Bebişler doğdular.
Hayırlı olsun gözünüz aydın. Maaşallah kuzulara. Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin. Darısı bizlere inşallah :)Bebişler 1700-1900-2000 kg doğdular şu an küvezdeler doktor durumlarına iyi dedi. Ama sadece ameliyathanede gördümkuzularımı. Dualarınıza ihtiyacım var
Sağol canım sezeryan oldumCanim hayırlı olsun çok sevindim normal doğum mu oldu
Âmin inşallah. Sağol canım birde görebilseydim rahatlayacamHayırlı olsun gözünüz aydın. Maaşallah kuzulara. Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin. Darısı bizlere inşallah :)
Allah gönlüne göre versin inş. Herşeyden önce hakkında hayırlısı olsun.Nisan ayında klomen ve iğne ile bende tedaviye baslicam Allah im ya bir de bakmisim aranıza katilmisim Ayy ne güzel olur ama tabi bu sadece hayal Rabbim versin de isterse tek versin ben razıyım versin yeter ki Allah im sizi ve bebislerinizi korusun
İçin rahat olsun bebişlerin için olabilecek en güzel haftada doğum yaptın. Hayırlısıyla yarın görürsün kuzularını :)Âmin inşallah. Sağol canım birde görebilseydim rahatlayacam
Cevapladığın için çok sağol azerin kafama takıldı muayeneye kadar aklımı kurcalardı :) Paşalar nasıl canım, inşallah yavaş yavaş bi düzene giriyordur herşey? Umarım sende iyisindir canım?Canim serklaj yapildiginda ultrasonda rahim boyuna bakilamiyo
Sadece alttan bakiliyo onu da dogumu tetiklememesi için mecbur kalmadikca doktorlar yapmıyor
Fatma geçmiş olsun canım inşallah bişey olmaz ben de çok korkuyorum benimde enson 20 gün önce gittiğimde 24mm di cumartesi randevum var bakalım kaç diyecek ne diyecek23 hafta 5 gün canım rahim boyu dün 17mm olmuştu bugün inceldimi bilmiyorum
Canım hayırlı olsun çok sevindim allah sağlık sıhhat versin sana ve bebeklerine darısı bizim başımıza inşallahKızlar dün gece suyum geldi. Bebişler doğdular.
Geçmiş olsun canım. Allahım yardımcın olsun.Beni dün kayseri tıp fak. Ne sevk ettiler rahim boyu kısaldığı için sancım açılmamda vardı. Hamd olsun sancım durdu. Serkülaj yapmayı düşünüyolardı vazgeçtiler yatak istirahati verdiler bakalım hayırlısı Rabbim melekletimizi bize bağışlasın inş hastanede yatmaya devam edicem bi süre daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?