2016 üçüz anneleri :)

Yesim81 canim cok sevindim hayirli olsun Allah anali babali buyutsun :)
Hic merak etme hem kilolari hem haftalari cok iyi dogdular maasallah alip kucagina mis kokularini cekeceksin icine ins.
Cogullarda zaten bazen her ihtimale karsi da bir iki gun kuveze alabiliyorlar sen icini ferah tut darisi butun bekleyen aday annelere ins iyi bir kiloyla ilerlemis haftalarda aliriz kuzucuklarimizi kucagimiza ins. :)

Bebişler 1700-1900-2000 kg doğdular şu an küvezdeler doktor durumlarına iyi dedi. Ama sadece ameliyathanede gördümkuzularımı. Dualarınıza ihtiyacım var
Anaàaa yesim doğurmuş :)))
Aksam nasil kacirmsim ben bu haberi yaa:)
Gözün aydin canim,saglikla gelin evinize inşallah
merak etme haftan cok iyi fazla kalmazlar canim kuvozde 1 hafta 10 gün falan
Sen ameliyathanede gormushsun ben onu bile gorememistim
Asil onemli olan sagliklari nasil olsa bol bol goreceksin:)
2erkek 1 kiz dimi?solunumlari falan nasil?

Kizlar wilwarinb ne alemde acaba?
Ben bu gece yine gaz yuzunden isyan bayragini çektim :))uykuya tam dalicam bi çığlık :)artik Ozanda da gazlandi:)Onurla Ozan yarisiyo gaz konusunda:))))

Gözünüz aydın yesm81. Allah bebeklerinizi size bağışlasın. Sağlıklı, sıhhatli ve hayırlı ömürleri olsun inşallah.

Bebişler 1700-1900-2000 kg doğdular şu an küvezdeler doktor durumlarına iyi dedi. Ama sadece ameliyathanede gördümkuzularımı. Dualarınıza ihtiyacım var
Gözünüz aydın Yeşim maşallah,analı babalı büyüsünler biran önce evinize dönersiniz inşallah darısı bize:)

Y yesm81 ve BirTutamMutluluk20 size bir sorum olacak forumlarda üçüz doğum yapanlar sezeryandan uyanınca çok büyük bir acı hissettiklerini yazmış kör testere falan demişler gözüm çok korktu okadar varmı tek gebelikte bukadar acıyanını duymadım hiç niye üçüzde böyleki

Bişey soracağım arkadaşlar lütfen bilen birileri varsa cevaplasın. Serklaj yapılan arkadaşlar doktor sizin rahim boyunuzu ölçüyormu? Benim doktorum hiç ölçmedi acaba serklaj yapıldığı için mi?
Hayır canım bana hiç mm olarak bişey söylemedi serklaj öncesi bir kere vajinadan baktı gerek yok dedi 15 gün sonrasında ben çok canım yandı diye şikayet edince sadece eliyle 3 sn kontrol etti acil yapalım başlamış dedi serklaj sonrası ölçmedi ama

Allah im ya sen nelere kadirsin ; )) kızlar merak ediyorum ben de hayirlisindan bebekler istiyorum bir de olsa 5 de olsa farketmez sizi görün e heycanlandim tedaviyle mi hamile kaldınız yoksa doğal olarak mi
Ben tüp bebek tedavisiyle kaldım 3. Denemede 3 embriyo koyuldu..darısı senin başına o zaman hayırlısı olsun hakkında

Canim medipolde kuvoz için fiyat aldinmi hiç bende medicana ya gidiyordum bana gecelik cocuk basi 3000 lira ek ücret alinabilir dediler.

Masallah kuzum benim yaa cok güzel doğmuşlar. Kilolari cok güzel banada çok kalmalar gibi geliyor. Ay heyecan bastı sıra bana mi gelmiş oldu şimdi insallah bende senin haftanı görürüm :)

Hadi bakalim yeni rekor kimde olacak belki yeni rekortmen sen olursun Nevintt belli mi olur ins hepimiz yesim gibi ilerlemis haftalarda doguma gideriz :)

Canim medipolde kuvoz için fiyat aldinmi hiç bende medicana ya gidiyordum bana gecelik cocuk basi 3000 lira ek ücret alinabilir dediler.
Kuvozü sgk karşılıyor canım onun için herhangi bir ücret ödemiyorsun. Sadece doğum ücreti ve tahliller için ücret alıyorlar. Diğer bebeklerin her biri için extra 240tl ödüyorsun doğumda. Birde Allah korusun herhangi bir problem vs olursa extralar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…