- 16 Şubat 2015
- 1.999
- 896
- 123
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.801
Anaàaa yesim doğurmuş :)))Bebişler 1700-1900-2000 kg doğdular şu an küvezdeler doktor durumlarına iyi dedi. Ama sadece ameliyathanede gördümkuzularımı. Dualarınıza ihtiyacım var
Doğıma kadar büyük ihtimalle Can'ımAllah yardımcın olsun canım. Ne zamana kadar yatıcakmışsın drlar bu konuda ne diyor?
Senin adina cok sevindim. Insallah hepimiz senin gibi rekorlar kirariz. Bebislerin de en kisa surede cikarlar eve gozun aydin tekrardan Allah yar ve yardimcin olsunKızlar dün gece suyum geldi. Bebişler doğdular.
Allah razı olsun canımFatma canim geçmiş olsun
Dua edicem sana
ımmm hayırlı olsun bi an önce evinize çıkarsınız inşallah sağlık sıhhatleSağol canım sezeryan oldum
Yeşim merak ettim isimleri ne olacak bebeklerin karar verdiniz mi?Kızlar dün gece suyum geldi. Bebişler doğdular.
Gözünüz aydın Yeşim maşallah,analı babalı büyüsünler biran önce evinize dönersiniz inşallah darısı bize:)Bebişler 1700-1900-2000 kg doğdular şu an küvezdeler doktor durumlarına iyi dedi. Ama sadece ameliyathanede gördümkuzularımı. Dualarınıza ihtiyacım var
Hayır canım bana hiç mm olarak bişey söylemedi serklaj öncesi bir kere vajinadan baktı gerek yok dedi 15 gün sonrasında ben çok canım yandı diye şikayet edince sadece eliyle 3 sn kontrol etti acil yapalım başlamış dedi serklaj sonrası ölçmedi amaBişey soracağım arkadaşlar lütfen bilen birileri varsa cevaplasın. Serklaj yapılan arkadaşlar doktor sizin rahim boyunuzu ölçüyormu? Benim doktorum hiç ölçmedi acaba serklaj yapıldığı için mi?
Ben tüp bebek tedavisiyle kaldım 3. Denemede 3 embriyo koyuldu..darısı senin başına o zaman hayırlısı olsun hakkındaAllah im ya sen nelere kadirsin ; )) kızlar merak ediyorum ben de hayirlisindan bebekler istiyorum bir de olsa 5 de olsa farketmez sizi görün e heycanlandim tedaviyle mi hamile kaldınız yoksa doğal olarak mi
Suyun fazla olmadının bir çok sebebi olabiliyormuş ama bendeki çok fazla şeker tüketmemden kaynaklıymış. Normalde benim takibim medipol hastanesinde fakat doktor ayrıntılı ultrason mutlaka yaptırın dedi. Bizi Recep Has'a yönlendirdi. Recep has normalde takip yapıyor mu bilmiyorum biz sadece ayrıntılı ultrason için gittik kendisine. Zeynep kamile gitme sebebimde hem tahliller için hemde perinatoloji bölümünde muayenelerime devam etmek için. Gebelik sürecim riskli olduğu için bu konuda uzman olan kişiler tarafından devam etmek gerekir diye düşünüyorum. Haftaya perinatolojiye gideceğim muayene için. Mutlaka şeker yükleme testiyaptırmam gerekiyormuş normalde 24-28 haftalarda yapılırmış ama bende öncesinde yapılması çok önemliymiş gebeliğin sağlıklı ilerleyebilmesi için. Zeynep kamilde Meryem Yavuza muayene oldum fakat bu kez başka bir doktordan randevu aldım. Neriman Başak Baksudan aldım bakalım haftaya yorum yaparım dr ile ilgili. Sen hangi hastanede devam ediyorsun ?
Masallah kuzum benim yaa cok güzel doğmuşlar. Kilolari cok güzel banada çok kalmalar gibi geliyor. Ay heyecan bastı sıra bana mi gelmiş oldu şimdi insallah bende senin haftanı görürüm :)Bebişler 1700-1900-2000 kg doğdular şu an küvezdeler doktor durumlarına iyi dedi. Ama sadece ameliyathanede gördümkuzularımı. Dualarınıza ihtiyacım var
Canim kuvez ucreti talep edemezler diye biliyorum. Sgk yi aramisti esim ogle demisti. Acaba baska bisey diyip mi aliyorlar o parayiCanim medipolde kuvoz için fiyat aldinmi hiç bende medicana ya gidiyordum bana gecelik cocuk basi 3000 lira ek ücret alinabilir dediler.
Yapma ya o kadar tutmazlar belki çıkartırlar. Varmı herhangi bi gelişme?Doğıma kadar büyük ihtimalle Can'ım
Kuvozü sgk karşılıyor canım onun için herhangi bir ücret ödemiyorsun. Sadece doğum ücreti ve tahliller için ücret alıyorlar. Diğer bebeklerin her biri için extra 240tl ödüyorsun doğumda. Birde Allah korusun herhangi bir problem vs olursa extralar var.Canim medipolde kuvoz için fiyat aldinmi hiç bende medicana ya gidiyordum bana gecelik cocuk basi 3000 lira ek ücret alinabilir dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?